Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Albo, że kobieta jest drobna to,będzie mieć małe dziecko.. To jak wróżenie z fusów.. dwa tyg temu chyba moja koleżanka urodziła bliźniaki po prawie 3 kg, wiec spore jak na bliźniaki. Termin miała podobny do mnie..
Dziewczyny czy wam tez się tak pocą stopy i dłonie? Leżę i mam dosłownie mokrusienkiemam już tego po dziurki w nosie. Mam w domu Eurecin do psikania i kwas borny.. Ale czy to można stosować w ciąży?
Dziecko 4200
Spocone dłonie i stopy tez mam ale tak nagle i chwile trwa tak jak by .
-
No dobra, wrzucam ostatnie foto okolicznościowe - z okazji rozpoczęcia 37 tygodnia
Te siniaki z boku to efekt codziennych zastrzyków
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c098a26eef92.jpg
la_lenka, karolcia87, Misi@, trix, chabasse, Wonderland, agatka196, Gusiak, Kasiarzynka, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Alutka moje GRATULACJE! Super że Amelka jest już z wami
wiaraczynicuda ja mam od 3 dni taką huśtawkę nastrojów. Wczoraj pokłóciłam się mężem, z rana się popłakałam a jak wrócił z pracy to wyściskałam...do tego mam przypływ energii i zrobiłam pyszny obiadek, oczywiście wcześniej poszłam sama po zakupy :p a teraz czekam na szarlotkę z płatkami owsianymi bo mi się zachciało i oczywiście do tego pyszne lody waniliowemmmmmmmm a żeby było mało to od rana mam skurcze razem z mocnym twardnieniem brzucha ale tym się nie przejmuje, bo nie są jeszcze jakieś silne
-
nick nieaktualnyBruma wrote:Alutka moje GRATULACJE! Super że Amelka jest już z wami
wiaraczynicuda ja mam od 3 dni taką huśtawkę nastrojów. Wczoraj pokłóciłam się mężem, z rana się popłakałam a jak wrócił z pracy to wyściskałam...do tego mam przypływ energii i zrobiłam pyszny obiadek, oczywiście wcześniej poszłam sama po zakupy :p a teraz czekam na szarlotkę z płatkami owsianymi bo mi się zachciało i oczywiście do tego pyszne lody waniliowemmmmmmmm a żeby było mało to od rana mam skurcze razem z mocnym twardnieniem brzucha ale tym się nie przejmuje, bo nie są jeszcze jakieś silne
Właśnie napompował mi piłkę to będę na niej ćwiczyć
-
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:Mój mówi że jestem jakaś psychiczna bo najpierw płacze potem wkurzona się kłócę i na końcu śmieje bez powodu
Właśnie napompował mi piłkę to będę na niej ćwiczyć
Skabarka trzymam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 19:34
wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Płomienie i skurcze ustały...chyba szpital tak działa na moje dzieciątko ;p
Płomienie było spowodowane badaniem.
Alutka gratuluje.
Za pozostałe osoby trzymam kciuki.
Muszę odpocząć. Czuje się jakbym przebiegła maratonUrsa, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to i ja się pochwalę brzuszkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59c1f013e02f.jpgMisi@, Staraczka23, diatomka, wiaraczynicuda, snoopy_etka, la_lenka, trix, kasig, karolcia87, Wonderland, adzia, agatka196, Gusiak, Kasiarzynka, easymum, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Bruma nisko masz brzuszek! Moze cos sie ruszy:)
No ja mam taką nadziejęChociaż Henio raczej uparty.
Z pierwszym synem nie miałam żadnych wcześniejszych skurczy, twardnienia brzucha a teraz to skurcze mam od 2 miesięcy razem z twardnieniem...jednak to prawda, że każda ciąża jest inna