Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilla My wrote:moka - 8 miesięcy celibatu, nie mów przy mnie "wziąć z zaskoczenia"
Ja ostatnio po wizcie u gina sugeruję małżowi, że może by dorzucił ostatni raz swoje trzy grosze, tym razem już na sam koniec ciąży, i elegancko przyśpieszył mi poród jakmś sprawnym bzyknięciem, ale chyba na razie bez skutku
Dzisiaj przejechałam się na IP, bo od wczoraj wieczór prawie nie czułam ruchów młodej, po czym gwiazda jak tylko podpięli mnie pod ktg raczyła odtańczyć kankana tuż pod głowicą. Potem okazało się, że mam ciśnienie 100/50, więc w sumie nie dziwota, że nie chciało jej się za bardzo ruszać. -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:No już tak rzucam aluzjami od jakiegoś czasu ale nikt mnie nie chce puścić
Nadszedł czas kiedy co chwile ktoś dzwoni i pyta czy rodze!!! Oszaleć można.
Alutka wieeelkie gratulacje!Jak się czujecie?
Hahaha Skabarka czeka az urodzisz zrobiła ci miejsce mimo alarmu
A takie pytanie intymne trochę mam , jak pisalas ze sie kochalas z mezem to kończył w tobie ?
Albo nie , nie odpowiadaj kak nie chcesz
Czytalam ze sperma tak moze dzialac ze wywoła poród , czyli wychodzi na to ze facet by musial skonczyc w srodku .
Aaa chmurki u mnie i grzmi
Czekam az dalej cos sie rozkreci -
Staraczka23 wrote:Hahaha Skabarka czeka az urodzisz zrobiła ci miejsce mimo alarmu
A takie pytanie intymne trochę mam , jak pisalas ze sie kochalas z mezem to kończył w tobie ?
Albo nie , nie odpowiadaj kak nie chcesz
Czytalam ze sperma tak moze dzialac ze wywoła poród , czyli wychodzi na to ze facet by musial skonczyc w srodku .
Aaa chmurki u mnie i grzmi
Czekam az dalej cos sie rozkreci
Staraczka my od półtora tygodnia kochamy się dzień w dzień z finałem i CISZA. Dobrze, że po takim celibacie nie musimy robić tego z przymusu hehe. -
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Lilla - ja też w celibacie żyję... Chyba głodnemu chleb na myśli
Dzisiaj z moim żartowałam, ze po takiej przerwie to jak pierwszy raz xD Pewnie błona dziewicza mi się odnowiła
Aldonaa - będziesz następna? -
nick nieaktualnyDżuls wrote:Staraczka - tak, facet ma kończyć w środku, bo sperma zwiera prostaglandyny, które podobno zmiękczają szyjkę macicy, czy jakoś tak.
Ze kobiecy orgazm właśnie zmiekcza macice i powoduje skurcze -
Alutka - gratuluję!!!
Nancy - u mnie cisza. Zero skurczy. Ciągle chodzę, sprzątam, łażę po schodach i dupa blada. Jedynie po zumbie podbrzusze bolało, ale bardziej mały zmienił pozycje i uciskał. W pierwszej ciąży też miałam tak samo. Nic, nic i odeszły wody i zaczęła się akcja. Dopiero wtedy poczułam, co to są skurcze. Raczej nastawiam się, że znów przenoszę - ostatnio szyjka nadal długa, twarda i zamknięta. ehhhh. Myślę, że urodzę tak między 2-4 września. Z jednej strony już bym bardzo chciała, a z drugiej ciągle sobie myślę, że nie dzisiaj -
nick nieaktualny