Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
paula2013 wrote:Dokładnie
Mam nadzieje ze nic wczesniej sie nie wydarzy i wytrzymam do środy
-
Mi poprostu wyznaczyl ta date, nawet probowalam się licytować zeby troche szybciej ale nie chcial sie zgodzic.....bałam sie ze zacznie sie wczesniej i nie zdaze dojechac...mam prawie 100km ;( Ale mam nadzieje,ze maly nie zrobi zadnej niespodzianki i wytrzymamy te pare dni..... Data faktycznie ładna
-
Nancy87 wrote:Dzuls gratulacje:) Podaj proszę wagę i wzrost to Was wpiszę
3520g i 54 cm, takze wbrew zapowiedziem ginow kolosem nie jestCzarna_88, Lilla My, Lady Savage, Misi@, Gusiak, kasig, snoopy_etka, Sigma, Kasiarzynka, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bruma wrote:Super! A to chyba Ciebie widzialam jak przechodziłaś
Dzisiaj dyżur ma Pani Krysia. Super babka
ale za to dowiedziałam się, że jej córka urodziła się tego samego dnia co i ja
no śmiesznie było, potem przyszła pani Irma (czy jak jej tam) i miałam ochotę jej przywalić, ale w końcu uznałam, że to jej właśnie zawdzięczam taki super poród bez większych strat
Jak coś to leżę w 216
-
PannaB wrote:a nie to u mnie mowil ze jesli wole poczekac to mozemy ale raczej nie zachecal, kazal przemyslec i dac znac gdybym zmienila zdanie a tak to dal wybor 9 lub 11 bo tak ma dyzury:P
boje sie i ciesze nazmiane tez tak masz?
Mam tak samo, wiec to chya normalne. Ciesze sie ze to tylko kilka dni zostało a z drugiej strony boje sie jak to bedzie......
A masz na jakas godzine??
-
nick nieaktualny
-
Chciałam poinformować że dziś o 9.30 przyszly na świat moje księżniczki Julia i Weronika ważą 2550kg i 47 cm długa oraz 2920 kg i 51 długa .
Luna1, agatka196, Czarna_88, Lilla My, Gusiak, Dżuls, Staraczka23, kasig, Dominka92, AniaM, MadziaRatMed, skabarka, julita, adzia, snoopy_etka, karolcia87, Anitka201, Paulinek, Kucykowa, monaaa85, paula2013, Misi@, Sigma, anula1990, Kasiarzynka, Carolline, 4me, chabasse, Izzy, easymum, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
O mamo ile dzieciaczków!
Mamusie ogromne gratulacje!Angela dla Was podwójne
Lady pamiętaj ze każda twoja złość czy nerwy odczuwa Zuzia i może przez to ona tak płacze. Musisz się też jakoś zrelaksować bo masz się cieszyć z macierzyństwa a nie dolowac. Życzę Wam dużo siły bo jest Wam potrzebna. A tak spytam jeszcze a Rafał pomaga?
My po cycusiu i kompieli i padam na twarz. Zaraz idę spać bo za 3h pobudka na karmienie.