Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A idzie dziś mam jakiś kryzys ;/ mała się non stop drze, z cyca nie schodzi, zasypia przy cycu, więc jak śpi to wyciągam cyca i idę, ledwo wstanę a ona oczy otwiera i drze się. Już 2 razy na nią krzyknęłam dziś, kurwa teraz mnie sumienie gryzie, jak pierdziele złą mamą jestem
nie nadaje się do tego
.
-
Lady Savage wrote:A idzie dziś mam jakiś kryzys ;/ mała się non stop drze, z cyca nie schodzi, zasypia przy cycu, więc jak śpi to wyciągam cyca i idę, ledwo wstanę a ona oczy otwiera i drze się. Już 2 razy na nią krzyknęłam dziś, kurwa teraz mnie sumienie gryzie, jak pierdziele złą mamą jestem
nie nadaje się do tego
.
Lady nie dołuj się kochana niepotrzebnie, mała ma dopiero 2 tygodnie, dopiero się siebie nawzajem uczycie, to normalne że jeszcze nie masz doświadczenia i czujesz się czasem poirytowana, pewnie nieraz wszystkie będziemy mieć takie kryzysy bo jednak nasze życie diametralnie się zmienia, ale napewno jesteś świetną mamą i z dnia na dzień będziesz coraz lepszą -
Lady Savage wrote:A idzie dziś mam jakiś kryzys ;/ mała się non stop drze, z cyca nie schodzi, zasypia przy cycu, więc jak śpi to wyciągam cyca i idę, ledwo wstanę a ona oczy otwiera i drze się. Już 2 razy na nią krzyknęłam dziś, kurwa teraz mnie sumienie gryzie, jak pierdziele złą mamą jestem
nie nadaje się do tego
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Laski, Marianka urodzila sie o 15.30, w ekspresowym porodzie (moze z 15 bolesnych skurczy, wliczajac parte), nie zdazyli dac mi znieczulenia,ale mialam ZARABISTA polozna typu fuhrer, nie dawala mi sie rozczulic nad soba, i dzieki jej wskazowkom nie bylam nacinana, ani nigdzie nie peklam, juz normalnie siedze
Mloda cudowna, z odpowiednio rozczeniowa postawa do zycia, darla jape jak tylko wydtawila glowe,potem juz tylko cyc i cyc, i powiem Wam, ze swietnie sobie radzimy
Gratuluje expresowego porodu -
moka89 wrote:Czyli cię nie wyrzucono z pracy tak jak wcześniej pisałaś, a postąpili zgodnie z kp i przedłużyli ci umowę do dnia porodu. To prawidłowe postępowanie w przypadku, gdy kobieta jest w ciąży i kończy jej się umowa. Co do papierów i załatwiania spraw ze ZUS, lepiej skontaktuj się z byłym pracodawcą i dopytaj po czyjej stronie leży obowiązek załatwienia sprawy macierzyńskiego
-
Czarna_88 wrote:PANNAB to już niedługo będziesz tulic swojego maluszka
ah... też bym chciała wiedzieć kiedy mój babelek będzie z nami po tej stronie ....♡♡♡♡
a co do daty dal mi lekarz w sumie wybor 09 lub 11 wybralam 09 z tych dwoch bo fajniejsza:Ppaula2013, kasig lubią tę wiadomość