Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:masakra...właśnie jakaś dziewuszka policzyła stosunek u nas sn do cc...masakra!
ONA Gratulacje!Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pragnę tylko zauważyć, że wiekszosc porodow z 1strony byla przed czasem, więc moze dlatego tyle cc, poza tym, jednak nie ma tu wszystkich kobiet co maja termin na wrzesien, sa te, ktore w jakis sposob potrzebowaly wsparcia czy towarzyszek w ciazy a wiadomo,ze najbardziej szukaja go osoby, które maja problemy z zajsciem w ciaze badz jej utrzymaniem zobaczcie ile z naszrgo watku ma za soba poronienia lub ile bierze luteine i inne podtrzymywacze przez cala ciaze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy po wizycie;) rozwarcie na opuszek palca, szyjka mięciutka także tylko czekać na skurcze
ale może to być kwestia dni, albo 2 tyg
ważne, że malutka zdrowa, waży około 3300 i w środę na ktg do szpitala;)Kucykowa, magdalenkaihelenka, Lilla My, Misi@, snoopy_etka, Czarna_88, Gusiak, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Bardzo, bardzo bym chciała ale zanim mnie nie ruszą, to samo też nie pogoni:( Przed chwilą miałam ktg i jakieś nędzne skurczyki na 30%. Jakie tu nudy...doła idzie załapać, jeszcze sama jestem na sali, to nawet nie ma się do kogo odezwać.
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Lady jesli Ci sie umowa skonczyla czy tez wyrzucono Cie z pracy to lepiej zadzwon do tych kadr i dopytaj sie bo pozniej skończy sie tak, ze żadnej kasy nie dostaniesz bo Pani Kadrowa
stwierdzila, ze to jUz nie jej biznes...
Nie czekaj pasywnie...
Umowę miałam do 17 lipca, i do 20 sierpnia została ona mi przedłużona, wczoraj dostałam świadectwo pracy, i tam pisze że do 20 sierpnia pracowałam -
Misi@ wrote:A mówili Tobie kiedy zamierzają wzniecić poród?( tak mój lekarz mówi o wywołaniu porodu...wzniecenie ...hehe fajnie to brzmi
9 albo 10 dnia po terminie zaczynają coś robić, czyli w moim przypadku niedziela, poniedziałek. Pewnie prędzej poniedziałek, bo wątpię, że komuś się będzie chciało coś robić w niedzielę. -
Ona gratuluję!
My wróciliśmy od pediatry, mała przybrała na wadze, ma 2960, wg pediatry za mało powinna już była nagdonić urodzeniową wagę, czyli jako 2 tyg dzieciaczek powinna mieć już 3200 i kazała nam dawać pierś ale częściej butelkę,coś mi się wydaje ze mam liche mleko
-
Lady Savage wrote:Ona gratuluję!
My wróciliśmy od pediatry, mała przybrała na wadze, ma 2960, wg pediatry za mało powinna już była nagdonić urodzeniową wagę, czyli jako 2 tyg dzieciaczek powinna mieć już 3200 i kazała nam dawać pierś ale częściej butelkę,coś mi się wydaje ze mam liche mleko
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:9 albo 10 dnia po terminie zaczynają coś robić, czyli w moim przypadku niedziela, poniedziałek. Pewnie prędzej poniedziałek, bo wątpię, że komuś się będzie chciało coś robić w niedzielę.
Moi znajomi śmieją się, że fajnie by było gdybym urodziła 12.09 w dzien ataku...a mi tam wszystko jedno byle było zdrowe.
Lady hmm ciekawe dlaczego mała nie przybiera.
a propo lekarza to my chcemy iść do mamy naszego znajomego, tylko nie wiem gdzie ona przyjmuje ;p A to prawda, że w szpitalu nalezy podać już przychodnie, gdzie dziecko będzie leczone? Muszę zadzwonić do Krzysztofa. ech
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Umowę miałam do 17 lipca, i do 20 sierpnia została ona mi przedłużona, wczoraj dostałam świadectwo pracy, i tam pisze że do 20 sierpnia pracowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:16
Paulinek lubi tę wiadomość