Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:To już niedługo.
Moi znajomi śmieją się, że fajnie by było gdybym urodziła 12.09 w dzien ataku...a mi tam wszystko jedno byle było zdrowe.
Lady hmm ciekawe dlaczego mała nie przybiera.
Atak był 11.09, moja mama ma wtedy urodziny. A tak btw. co jest śmiesznego w rodzeniu w dniu ataku bo chyba mam inne poczucie humoru?Staraczka23, Anitka201, easymum, anula1990, Dominka92, hakorośl, Carolline, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja bym akurat chyba nie chciała urodzić 11 września, nie chciałabym żeby szczęśliwy dzień narodzin mojego syna kojarzył mi się z datą cierpienia wielu ludzi, no ale cóż w tym temacie to do gadania nic nie mam i to mój synuś wybierze sobie datę
-
nick nieaktualnyE dziewczyny chodziło o pamiętną datę.. Spoko ... Ją jestem ostatnia osoba kt cieszy się z czyjegoś nieszczęścia. Wręcz przeciwnie nigdy nie pociesza mnie fakt, że ktoś ma gorzej.
No to muszę zadzwonić do kolegi gdzie jego mam przyjmuje. Myślała, że zapytam jak nas odwiedza bo jego żoną chce zrobić mojemu małemu sesje noworodkowa.Staraczka23, Kucykowa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja patrzę na ten dzień przez pryzmat urodzin mojej mamy, więc nie jest źle. Ale nie powiem, że teraz każdy kojarzy jej datę urodzin akurat z tym wydarzeniem.
p.s tak myślałam Misia, że po prostu źle się 'wysłowiłaś' tylko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:45
-
Misi@ wrote:E dziewczyny chodziło o pamiętną datę.. Spoko ... Ją jestem ostatnia osoba kt cieszy się z czyjegoś nieszczęścia. Wręcz przeciwnie nigdy nie pociesza mnie fakt, że ktoś ma gorzej.
No to muszę zadzwonić do kolegi gdzie jego mam przyjmuje. Myślała, że zapytam jak nas odwiedza bo jego żoną chce zrobić mojemu małemu sesje noworodkowa.
nie no misia ja też tak tego nie odebrałamoczywiście że najważniejsze żeby nasze dzieciaczki były zdrowe, data urodzin to drugorzędna sprawa, jaka będzie taka będzie, to raczej dzieci ją wybiorą
-
PANNAB to już niedługo będziesz tulic swojego maluszka
ah... też bym chciała wiedzieć kiedy mój babelek będzie z nami po tej stronie ....♡♡♡♡
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:E dziewczyny chodziło o pamiętną datę.. Spoko ... Ją jestem ostatnia osoba kt cieszy się z czyjegoś nieszczęścia. Wręcz przeciwnie nigdy nie pociesza mnie fakt, że ktoś ma gorzej.
No to muszę zadzwonić do kolegi gdzie jego mam przyjmuje. Myślała, że zapytam jak nas odwiedza bo jego żoną chce zrobić mojemu małemu sesje noworodkowa.
Bardziej poruszyl tekst " znajomi sie śmieją"
Codziennie są różne wypadki i tragedie na świeciehakorośl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanko. Dziś moja gin stwierdziła, że szyjka jest "cienka", rozwarcie na jeden, ale porządny centymetr
, łożysko z cechami dojrzałości, a główka maluszka już bardzo nisko. Jak myślicie, daleka jeszcze droga do porodu od takiego rozwarcia, czy to sprawa bardzo indywidualna? Termin mam na 29 września, ale ciąża już praktycznie donoszona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
też bym chciała wiedzieć kiedy synek wyjdzie na świat znać jego datę, a tu człowiek cierpliwości się uczy a ja cierpliwa wogóle nie jestem
ahh synu ale w niepewności matkę trzymasz
idę się myć i do sypialni męża wyganiam nie będzie dzisiaj spał kolacji też mu nie zrobię
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski, Marianka urodzila sie o 15.30, w ekspresowym porodzie (moze z 15 bolesnych skurczy, wliczajac parte), nie zdazyli dac mi znieczulenia,ale mialam ZARABISTA polozna typu fuhrer, nie dawala mi sie rozczulic nad soba, i dzieki jej wskazowkom nie bylam nacinana, ani nigdzie nie peklam, juz normalnie siedze
Mloda cudowna, z odpowiednio rozczeniowa postawa do zycia, darla jape jak tylko wydtawila glowe,potem juz tylko cyc i cyc, i powiem Wam, ze swietnie sobie radzimy
kasig, hakorośl, Dominka92, moka89, KathleenPL, Misi@, Staraczka23, agatka196, Wonderland, NATULKA, Lady Savage, Carolline, Nancy87, snoopy_etka, Czarna_88, paula2013, 4me, Anitka201, la_lenka, Lilla My, Kucykowa, skabarka, julita, anulka20, karolcia87, Luna1, Gusiak, MadziaRatMed, diatomka, adzia, monaaa85, Sigma, Kasiarzynka, kiti, moodliszka, chabasse, Izzy, easymum lubią tę wiadomość
-
NATULKA wrote:Dziewczyny, mam pytanko. Dziś moja gin stwierdziła, że szyjka jest "cienka", rozwarcie na jeden, ale porządny centymetr
, łożysko z cechami dojrzałości, a główka maluszka już bardzo nisko. Jak myślicie, daleka jeszcze droga do porodu od takiego rozwarcia, czy to sprawa bardzo indywidualna? Termin mam na 29 września, ale ciąża już praktycznie donoszona.
Natulka ja mam teoretycznie rozwarcie na jeden palec czyli 2cm od 13 sierpnia a więc już troszkę, a łożysko dojrzałe od lipca, tak więc nie chcę Cię straszyć ale może to jeszcze troszkę potrwać -
Ons gratulacje!!!
Ok dziewcxyny, darujcie sobie to porownywanie. U nas wiecej Cc, gdzieś indziej wiecej sn. I co zrobić. To przecież nie nasza wina. Gdyby młody nie postanowił odwrócić się tylkiem do świata to same wiecie jak ja cisnelam na sn. W szpitalu jak byłam to jednego dnia były 4cc planowane, innego 3. A porodów mają tam naprawdę masę. Dlatego chcą szybko wypisywać bo łóżek nie ma... Zawsze się znajdzie ktoś, komu coś nie pasuje. A na zależnej cisna bardzo na sn....
Lady nie daj sobie wmówić, że masz zle mleko. Młody spadł mi wiecej niz 10% i tez zwlekali z wypisaniem go. Ale po badaniach lekarka powiedziała, że wyniki dobre więc często przystawiac i ważyć. Więc polecialam i kupiłam wagę. Jak mus to mus. Karm, przystawiaj jak najczęściej. Ważne, że rosnie i tyje, czyli mleko dobre.