Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka masz rację, u mnie termin na 10.09 ... niby juz ostatnia prosta i nie dużo, ale z drugiej strony przez tyle dni to się może jeszcze wiele wydarzyć... tym bardziej, że póki co jestem w dalszym ciągu 230 km od kliniki
Póki co jestem spokojna i do teściów planujemy ruszyć dopiero w poniedziałek... w razie czego plan B to MSWiA, aczkolwiek liczę ze moje dziecko grzecznie posiedzi w brzuszku jeszcze te 7 dni -
moka89 wrote:Gratulacje dziewczyny
Dżuls o ile się pomylili w szacunkach wagowych wg usg? -
paula2013 wrote:Mam tak samo, wiec to chya normalne. Ciesze sie ze to tylko kilka dni zostało a z drugiej strony boje sie jak to bedzie......
A masz na jakas godzine??
wlasnie nuiestety nie, pow tylko ze staraja sie robic jaknajwczesniej a Ty?a wskazania do cc to tez jak u mnie miednicowe ulozenie? -
Wody mi odeszły:)
kasig, Dominka92, Gusiak, anulka20, agatka196, adzia, Dżuls, karolcia87, Anitka201, trix, monaaa85, Staraczka23, paula2013, Sigma, diatomka, julita, anula1990, la_lenka, Kasiarzynka, Czarna_88, Carolline, MadziaRatMed, 4me, snoopy_etka, chabasse, easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Wody mi odeszły:)
Dajesz Nancy gogogoa mój od 2.5 h strasznie się przekreca aż boli. A mąż wrócił z pracy i przeprosił i powiedział, że będzie pilnował by jego mama zobaczyła wnuka tylko i do domu by poszła a mnie nie oglądala no i ja powiedziałam ze jeżeli będziesz pilnować to ok może być.