Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:wlasnie nuiestety nie, pow tylko ze staraja sie robic jaknajwczesniej a Ty?a wskazania do cc to tez jak u mnie miednicowe ulozenie?
Ja miałam pierwsza Cc i druga tez chce dlatego cięcie. Niestety też nie znam godziny mam być w szpitalu o 8 wiec pewnie kolo południa będą dopiero robić. ... -
Nancy87 wrote:Leze na przedporodowej i czekam aż się akcja rozkręci. Nie mogę zasnąć, a wstałam wczoraj o 6. Co kilka minut mam skurcze ale jak patrzę to nie regularne. Powiedzieli, że jak nie urodzę do rana, to o 6 mam czopka zaaplikować i być gotową na 7 na porodówkę. Te wody dalej kuźwa lecą, wrrr. Boję się, trzymajcie kciuki.
Dasz rade powodzenia -
nick nieaktualnyHejo , widzę że najdłużej wyczekiwane dziecko forum postanowilo wyjsc , Nancy mam nadzieję że już tulisz Mikołaja
Ja mogę dzisiaj rodzić , nie mam kibica w domu
Paskudna pogoda dzisiaj
Nie wiem chyba zle spałam , dół pleców mnie boli bardziej po lewej
No i 39tc mam -
nick nieaktualnyAngelaa gratuluje podwójnie
Nancy trzymamy kciuki i czekamy na wieści
U mnie cisza postanowiła wiec jutro upiec tort i pojechać w niedzielę na urodziny siostry 40 km od mojego szpitala, może wówczas los będzie chciał mnie zaskoczyć
A w razie czego za tydzień ide do szpitala a 11.09 mi wywołują poród więc tydzień to już nie tak długo
Miłego dnia:) -
nick nieaktualnyKucykowa wrote:Dzien dobry!
Piekne wiesci:Mamusie,gratulacje!!
Nancy,szybkiego porodu :-*
U nas cisza poki co...choc sa lekkie plamienia i nie wiem czy to czop czy nie. Skurczy brak. Boli tylko podwozie.
Milego dnia !Powodzenia;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, u mnie narazie cisza choć plan A przewidywał poród na dzić☺ (nawet tata mówi, że mecz przeboleje), ale coś czuję, że trzeba wdrożyć plan B czyli kiedy Maria zechce
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:A ja dzis kiepsko spalam, łóżka szpitalne jednak sa wygodniejsze, przede wszystkim wyższe, łatwiej się wstaje. I plecy mnie bolą. Aura taka niezachecajaca.... A Taska od rana daje do wiwatu więc szlag mnie trafia!!!!
Nie pomaga przy małym ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,mam info od Agnesji:Synus Dawidek,3.09.godz.1:45,3170g,54 cm. Mamy kolejnego Chlopczyka Drogie Panie
))))
bento, magdalenkaihelenka, kasig, AniaM, Kasiarzynka, Lilla My, Dominka92, Paulinek, paula2013, diatomka, adzia, Czarna_88, Misi@, KathleenPL, Carolline, Gusiak, Sigma, la_lenka, snoopy_etka, karolcia87, Dżuls, easymum, agatka196, Wonderland, monaaa85, skabarka, Nancy87 lubią tę wiadomość
Córcia