Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie odwiedzil mnie moj gin prowadzacy, a po moim opisie porodu uznal, ze mam idealne warunki do rodzenia, wiec mam sie brac za trzecie
powiedzialam mu, ze chyba jednak podziekuje
Btw, poznałam Henia Brumy, naszego forumowego rekordzistęPaulinek, Kucykowa, kasig, diatomka, adzia, Misi@, Czarna_88, KathleenPL, Carolline, Kasiarzynka, Gusiak, bento, la_lenka, Sigma, snoopy_etka, Anitka201, easymum, agatka196, Wonderland, hakorośl, skabarka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w ten pochmurny dzien! Wszystkim rozpakowanym mamom serdecznie gratuluje, a za Nancy trzymam kciuki!
My tez jeszcze w dwupaku, ale dzis wizytujemy ,zobacze co slychac u Marcela i jak sie ma moja szyjka.
Mam nadzieje ze cos sie ruszy.
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
marlenak_me wrote:anulka20 i my urodzimy ..wcześniej czy później, choć osobiście wolałabym wcześniej, bo cierpliwości już mi brakuje
Ja ta samo wolałabym wcześniej, bo cierpliwości to ja nie mamno nic czekamy zobaczymy co przyniesie dzień i kolejna później noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:22
-
Gratulacje Agniesja
ciekawe jak tam nasza dzielna Nancy
a tak w ogóle dzień dobry, u mnie nocka pięknie przespana, bo całą noc lało i w sypialni zrobiło się fantastycznie chłodno. Generalnie na dworze szaro buro i ponuro, ale po tak upalnym lecie wcale mi ta pogoda nie przeszkadza, wręcz przeciwnie -
Gratuluję wszystkim nowym mamą, czekam na wieści od Nancy:))
I mnie dzis pochmurno i chlodno i ciesze sie ze taka pogoda w koncu moznq pooddychac)
U mnie tez daleko do porodu wszystko zamkniete wizyta za 2tygodnie kolejna, qle to dobrze, bo jeszcze niech tam sobie posiedzi i podrosnie