X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi również szybko okres ciazy zlecial. I będę go bardzo mile wspominać. A to zasługa Was. ☺Każdy dzień ciąży zaczynałam od wejścia na nasze forum. Chociaż żadnej z Was nie poznałam osobiście bardzo się z Wami zrzylam. Często wracam do postów kiedy to oznajmilam Wam że rodze. Nigdy nie usłyszałam tyle ciepłych słów tyle troski było, to bardzo miłe. Dobrze że jesteście. ☺

la_lenka, Anitka201, Misi@, Lady Savage, Czarna_88, karolcia87, kasig, easymum, trix, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia ja też dzień zaczynałam i kończyłam z Wami:) Teraz już nie mam tyle czasu żeby być na bieżąco i czytać każdy wpis ale i tak, gdy tylko znajdę chwilkę to od razu do Was wchodzę:) Jakoś nie mogę sobie wyobrazić drugiej ciąży bez Was:(

adzia, easymum lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaką miałyście hemoglobine po porodzie?

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Adzia ja też dzień zaczynałam i kończyłam z Wami:) Teraz już nie mam tyle czasu żeby być na bieżąco i czytać każdy wpis ale i tak, gdy tylko znajdę chwilkę to od razu do Was wchodzę:) Jakoś nie mogę sobie wyobrazić drugiej ciąży bez Was:(
    Grupowo bedziemy sie starac :D
    Dla Mikołaja duzo beztroskich chwil , dzisiaj miesiąc kończy :)

U mnie to sie chyba zaraz skończy rozwodem , ostatnio pisalam jaka mama cięta na męża i są kłótnie przez to trochę a ten wczoraj udowodnij że nie warto abym sie wkurzala na mamy gadanie i stawala w jego obronie . Mam tak dość normalnie szkoda słów.

• adzia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka jeśli masz możliwość to skróć pobyt u mamy. Po co masz się kochana denerwować. Stres negatywnie wpływa na laktacje i na Roksane. A poza tym nie warto kłócić się z mężem. Bo stawiają Cię w niezrecznej sytuacji. Jesteś między młotem A kowadłem. Wiem coś o tym rozstalam się z mężem po 12 latach małżeństwa. Teraz nie pozwolę sobie manipulować w moim związku, i uwierz mi jest o niebo lepiej.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:

Ja miałam równe 9

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Ja 8

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Staraczka jeśli masz możliwość to skróć pobyt u mamy. Po co masz się kochana denerwować. Stres negatywnie wpływa na laktacje i na Roksane. A poza tym nie warto kłócić się z mężem. Bo stawiają Cię w niezrecznej sytuacji. Jesteś między młotem A kowadłem. Wiem coś o tym rozstalam się z mężem po 12 latach małżeństwa. Teraz nie pozwolę sobie manipulować w moim związku, i uwierz mi jest o niebo lepiej.

Ale to on wczoraj przegial , chyba przygód sobie szuka albo niewiem juz co , zagaloppwal sie na fb wlazl na jakas grupe poznajmy sie i zaczal zdjecia typiar komentowac , grupa publiczna to pokazywalo sie u mnie , nie wiedzialam ze karmiąc małą w nocy bede szlochac zeby mnie rodzice nie słyszeli

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 5.3! czekam na obchód i żądam przetoczenia to jest masakra nawet żelaza mi nie dali ...

relgio4pxlxziakh.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ale to on wczoraj przegial , chyba przygód sobie szuka albo niewiem juz co , zagaloppwal sie na fb wlazl na jakas grupe poznajmy sie i zaczal zdjecia typiar komentowac , grupa publiczna to pokazywalo sie u mnie , nie wiedzialam ze karmiąc małą w nocy bede szlochac zeby mnie rodzice nie słyszeli

To przesadził na maksa. Czasami mam wrażenie że chłopy to takie odpady genetyczne.

Staraczka23 lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • tapirek Koleżanka

Wysłany: 2 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    ja mam 5.3! czekam na obchód i żądam przetoczenia to jest masakra nawet żelaza mi nie dali ...
    Na polnej podają hemoglobiny w innych jednostkach niż standardowo w laboratoriach. Ja miałam 7 i to był super wynik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    To przesadził na maksa. Czasami mam wrażenie że chłopy to takie odpady genetyczne.
    A w tym samym czasie pisal do mnie a komentarze do zdjęć w bikini i z cyckami jakoe to one sliczne i fajne .
    Jak mu napisalam ze widze co pisze nagle komentarze zniknęły a do mnie chore pretensje ze sie odsunelam od niego , niech go chuj strzeli , całą ciąże praktycznie siedzial na laptopie i gral a teraz sam widzi ze nie mam czasu przy nim skakac bo mała zajmuje trochę czasu

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Grupowo bedziemy sie starac :D
    Dla Mikołaja duzo beztroskich chwil , dzisiaj miesiąc kończy:).

Dziękujemy bardzo ale miesiąc będzie miał za dwa dni:) Dzisiaj minęło 4 tygodnie od porodu, też nie wiem kiedy:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Lady a miałaś tak ze jak nacisnęłaś przy wewnętrznym kąciku oka to wypływało dużo ropy?

Anulka masz tak? Bo moja niunia właśnie tak ma...

Nie wiem, ja jej tam nic nie naciskałam

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja też bym skróciła pobyt u rodziców. Malutka jutro kończy dwa tygodnie także pewnie już się siebie nauczyłyście:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A w tym samym czasie pisal do mnie a komentarze do zdjęć w bikini i z cyckami jakoe to one sliczne i fajne .
    Jak mu napisalam ze widze co pisze nagle komentarze zniknęły a do mnie chore pretensje ze sie odsunelam od niego , niech go chuj strzeli , całą ciąże praktycznie siedzial na laptopie i gral a teraz sam widzi ze nie mam czasu przy nim skakac bo mała zajmuje trochę czasu

Staraczka więc teraz to jeszcze bardziej wykorzystuje, bo wie że jesteś u mamy i przy małej zawsze ktoś Ci pomoże. A on może do woli siedzieć na laptopie. Co za dzieciak, sorry Ale mnie poniosło. Zamiast uczyć się obcowania bliskości z córką; To on sleczy przy laptopie. Zrób coś dla siebie wyjdź na spacer gdziekolwiek A niech on się zajmie Roksana. Wtedy przekona się czy warto się z Tobą kłócić i może doceni jak my się poświęcamy.

Anitka201, Kucykowa lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Staraczka ja też bym skróciła pobyt u rodziców. Malutka jutro kończy dwa tygodnie także pewnie już się siebie nauczyłyście:)
    Teraz jest z tym problem , on jedzie w niedzielę do niemiec bedzie przyjezdzal co 2-3tygodnie na weekendy a jeszcze pies jest i bym nie dala rady zeby wyjsc z psem i wózkiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Staraczka więc teraz to jeszcze bardziej wykorzystuje, bo wie że jesteś u mamy i przy małej zawsze ktoś Ci pomoże. A on może do woli siedzieć na laptopie. Co za dzieciak, sorry Ale mnie poniosło. Zamiast uczyć się obcowania bliskości z córką; To on sleczy przy laptopie. Zrób coś dla siebie wyjdź na spacer gdziekolwiek A niech on się zajmie Roksana. Wtedy przekona się czy warto się z Tobą kłócić i może doceni jak my się poświęcamy.
    Nie zostawie go z małą bo mi wywiezie do matki swojej a tego nie chce

• adzia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nie zostawie go z małą bo mi wywiezie do matki swojej a tego nie chce

Współczuję Ci kochana.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:

10,8 a chwile przed cc ok 13

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 2498 2499 2500 2501 2502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ