Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi również szybko okres ciazy zlecial. I będę go bardzo mile wspominać. A to zasługa Was. ☺Każdy dzień ciąży zaczynałam od wejścia na nasze forum. Chociaż żadnej z Was nie poznałam osobiście bardzo się z Wami zrzylam. Często wracam do postów kiedy to oznajmilam Wam że rodze. Nigdy nie usłyszałam tyle ciepłych słów tyle troski było, to bardzo miłe. Dobrze że jesteście. ☺
la_lenka, Anitka201, Misi@, Lady Savage, Czarna_88, karolcia87, kasig, easymum, trix, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Adzia ja też dzień zaczynałam i kończyłam z Wami:) Teraz już nie mam tyle czasu żeby być na bieżąco i czytać każdy wpis ale i tak, gdy tylko znajdę chwilkę to od razu do Was wchodzę
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić drugiej ciąży bez Was:(
adzia, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Adzia ja też dzień zaczynałam i kończyłam z Wami:) Teraz już nie mam tyle czasu żeby być na bieżąco i czytać każdy wpis ale i tak, gdy tylko znajdę chwilkę to od razu do Was wchodzę
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić drugiej ciąży bez Was:(
Dla Mikołaja duzo beztroskich chwil , dzisiaj miesiąc kończy
U mnie to sie chyba zaraz skończy rozwodem , ostatnio pisalam jaka mama cięta na męża i są kłótnie przez to trochę a ten wczoraj udowodnij że nie warto abym sie wkurzala na mamy gadanie i stawala w jego obronie . Mam tak dość normalnie szkoda słów. -
Staraczka jeśli masz możliwość to skróć pobyt u mamy. Po co masz się kochana denerwować. Stres negatywnie wpływa na laktacje i na Roksane. A poza tym nie warto kłócić się z mężem. Bo stawiają Cię w niezrecznej sytuacji. Jesteś między młotem A kowadłem. Wiem coś o tym rozstalam się z mężem po 12 latach małżeństwa. Teraz nie pozwolę sobie manipulować w moim związku, i uwierz mi jest o niebo lepiej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadzia wrote:Staraczka jeśli masz możliwość to skróć pobyt u mamy. Po co masz się kochana denerwować. Stres negatywnie wpływa na laktacje i na Roksane. A poza tym nie warto kłócić się z mężem. Bo stawiają Cię w niezrecznej sytuacji. Jesteś między młotem A kowadłem. Wiem coś o tym rozstalam się z mężem po 12 latach małżeństwa. Teraz nie pozwolę sobie manipulować w moim związku, i uwierz mi jest o niebo lepiej.
Ale to on wczoraj przegial , chyba przygód sobie szuka albo niewiem juz co , zagaloppwal sie na fb wlazl na jakas grupe poznajmy sie i zaczal zdjecia typiar komentowac , grupa publiczna to pokazywalo sie u mnie , nie wiedzialam ze karmiąc małą w nocy bede szlochac zeby mnie rodzice nie słyszeli -
Staraczka23 wrote:Ale to on wczoraj przegial , chyba przygód sobie szuka albo niewiem juz co , zagaloppwal sie na fb wlazl na jakas grupe poznajmy sie i zaczal zdjecia typiar komentowac , grupa publiczna to pokazywalo sie u mnie , nie wiedzialam ze karmiąc małą w nocy bede szlochac zeby mnie rodzice nie słyszeli
To przesadził na maksa. Czasami mam wrażenie że chłopy to takie odpady genetyczne.Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:ja mam 5.3! czekam na obchód i żądam przetoczenia to jest masakra nawet żelaza mi nie dali ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:05
-
nick nieaktualnyadzia wrote:To przesadził na maksa. Czasami mam wrażenie że chłopy to takie odpady genetyczne.
Jak mu napisalam ze widze co pisze nagle komentarze zniknęły a do mnie chore pretensje ze sie odsunelam od niego , niech go chuj strzeli , całą ciąże praktycznie siedzial na laptopie i gral a teraz sam widzi ze nie mam czasu przy nim skakac bo mała zajmuje trochę czasu -
wiaraczynicuda wrote:Lady a miałaś tak ze jak nacisnęłaś przy wewnętrznym kąciku oka to wypływało dużo ropy?
Anulka masz tak? Bo moja niunia właśnie tak ma...
Nie wiem, ja jej tam nic nie naciskałam -
Staraczka23 wrote:A w tym samym czasie pisal do mnie a komentarze do zdjęć w bikini i z cyckami jakoe to one sliczne i fajne .
Jak mu napisalam ze widze co pisze nagle komentarze zniknęły a do mnie chore pretensje ze sie odsunelam od niego , niech go chuj strzeli , całą ciąże praktycznie siedzial na laptopie i gral a teraz sam widzi ze nie mam czasu przy nim skakac bo mała zajmuje trochę czasu
Staraczka więc teraz to jeszcze bardziej wykorzystuje, bo wie że jesteś u mamy i przy małej zawsze ktoś Ci pomoże. A on może do woli siedzieć na laptopie. Co za dzieciak, sorry Ale mnie poniosło. Zamiast uczyć się obcowania bliskości z córką; To on sleczy przy laptopie. Zrób coś dla siebie wyjdź na spacer gdziekolwiek A niech on się zajmie Roksana. Wtedy przekona się czy warto się z Tobą kłócić i może doceni jak my się poświęcamy.Anitka201, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Staraczka ja też bym skróciła pobyt u rodziców. Malutka jutro kończy dwa tygodnie także pewnie już się siebie nauczyłyście:)
-
nick nieaktualnyadzia wrote:Staraczka więc teraz to jeszcze bardziej wykorzystuje, bo wie że jesteś u mamy i przy małej zawsze ktoś Ci pomoże. A on może do woli siedzieć na laptopie. Co za dzieciak, sorry Ale mnie poniosło. Zamiast uczyć się obcowania bliskości z córką; To on sleczy przy laptopie. Zrób coś dla siebie wyjdź na spacer gdziekolwiek A niech on się zajmie Roksana. Wtedy przekona się czy warto się z Tobą kłócić i może doceni jak my się poświęcamy.