Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
adzia wrote:Wiecie co moja też strasznie niespokojna jak wstała o 3 do jedzenia. Tak marudzila do 7. W ciągu dnia drzemki dosłownie po pół godz. Zasnela o 17 i jeszcze śpi. A ja wyglądam jak zombie. I tak jak u Anulki zasypia tylko na mnie. Mała przylepka.
moja dokładnie to samo, całą noc i dzień marudzenia, w końcu padła teraz o 17. A ja jak zombie -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Mojej po soli fiziologiczniej się pogorszyło, i pediatra kazał kupić małą maść za 50 zł z antybiotykiem ale też było po nim coraz gorzej, i zaczęłam przemywać samą pieluchą tetrową zamoczoną w ciepłej wodzie i przeszło.
-
Staraczka23 wrote:Gusiak powiem ci ze chyba jej pasuje bo się najada i wcina co 4-4,5 h lepiej jej sie odbija , z kupka jak by cos ruszylo bo w pampersie byla 2x ale prężyla sie jak robila widac zatwardzenie odpuszczac zaczyna , mam nadzieję ze jutro lub w nocy normalnie zrobi bez wysiłku
Zobaczymy jak parę dni będzie się u Ciebie sprawdzalo to mleko i jeśli będzie lepiej to i ja rozważe zmianę...
a kupujesz je zwykle czy HA? -
adzia wrote:Wiecie co moja też strasznie niespokojna jak wstała o 3 do jedzenia. Tak marudzila do 7. W ciągu dnia drzemki dosłownie po pół godz. Zasnela o 17 i jeszcze śpi. A ja wyglądam jak zombie. I tak jak u Anulki zasypia tylko na mnie. Mała przylepka.
Mój też jeszcze śpi czekam aż się obudzi i w ciągu dnia tez drzemki na pół godziny -
Wiaraczynicuda u nas oczka ropieja aż sklejaja się narazie każą przebywać ciepłą wodą bądź rumiankiem, a położna powiedziała ze mam masować kanliki lzowe i jak będę szła do pediatry to iść z brudnym okiem nie przemywac bo albo krople albo okulista będzie czekał. To widzę że grupowe zachowanie dzieciaczki
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Wiaraczynicuda u nas oczka ropieja aż sklejaja się narazie każą przebywać ciepłą wodą bądź rumiankiem, a położna powiedziała ze mam masować kanliki lzowe i jak będę szła do pediatry to iść z brudnym okiem nie przemywac bo albo krople albo okulista będzie czekał. To widzę że grupowe zachowanie dzieciaczki
-
Misi@ wrote:Snoopy a jednak nie Gucio?
Gratuluje zdrowego synkaW ogóle u mnie przez epidemię w sąsiednim szpitalu zakaz odwiedzin i cierpimy na samotność, zwłaszcza życie bez męża jest bardzo dokuczliwe
Niestety nie mam jeszcze pokarmu i musiałam zacząć dokarmiac mm. Mały ciągle śpi, żółknieje i nie chce mu się w związku z tym ssac
-
anulka20 wrote:A u kogo byłaś i gdzie?
Za garbatym mostkiem, Adrian Smarz. Ja w ogóle miałam tak, że przyszła do mnie środowiskowa w 6 dobie życia (pracuje ona w szpitalu i za garbatym) dała skierowanie do ortopedy i mówiła żeby też do pediatry jak najszybciej zadzwonić. Tam sami obliczyli kiedy mały musi mieć wizytę u pediatry, ortopedy i kiedy szczepienie, także wszystko fajnie się ułożyło, dwa telefony i załatwione. -
Nancy jak bedziesz miała chwilkę updatuj listę jestem ciekawa czy juz w ostatniej 5 jestem
a normalnie mam takiego dola, ze głowa mała. Cały wieczór wczoraj i dziś cały dzień sie rozkręca i dupa nic sie nie dzieje, juz podejrzewam ze nigdy mi sie ta ciąża nie skończy albo jak słoń 2 lata będę chodziła
-
Carolline wrote:Nancy jak bedziesz miała chwilkę updatuj listę jestem ciekawa czy juz w ostatniej 5 jestem
a normalnie mam takiego dola, ze głowa mała. Cały wieczór wczoraj i dziś cały dzień sie rozkręca i dupa nic sie nie dzieje, juz podejrzewam ze nigdy mi sie ta ciąża nie skończy albo jak słoń 2 lata będę chodziła
Przed chwilą pojechał od nas monter od Internetu, także jak będę miała tylko siłę i czas to zaktualizuję. Teraz dalej na telefonie siedzę i właśnie się karmimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 20:19
-
nick nieaktualny
-
Hej
Nie moge sie ogarnac, dzis w nocy mala na czuwaniu byla, wstawalam milkion razy...i tak do 14 . teraz odsypia. Az sie boje ze do nocy sie wyspi.
Dobrze ze Tymo spi juz godzine to towarzystwo ogarniete z grubsza. Jedynie trudno mi obiad zrobic,tzn logistycznie. Musze jakas taktyke obrac.
Staraczka my uzywamy nan, korcilo mnie zeby przejsc na bebiko ale skoro jest ok teraz na nan to nie ma sensu kombinowac.
Ona ile Twoja wypija na porcje? U mnie mala po 80-90, ale sa chwile ze chciala by wiecej. Lada dzien bede mieszac po 120 chyba.
Madzia, Anula gratulacje!!!
Madziaratmed dlatego ja po pierwszym sn, wiedzialam ze kolejny raz to cc. -
Moja dzis na dworze byla w body na krotki,pajac, skareptki i dresik. Przykryta minky.
Wychodze z klatki i slysze , oj za duzy dzis wiatr na spacer, nastepni ze za zimno, kolejni ze za male dziecko itd. Zaczynam miec juz wyrzuty sumienia czy dobrze tobie ze na dwor wycchodze. Odpowiadam tym ludziom sasiadom ze juz cieplej nie bedzie a w tym trybie myslenua na spacer bym wyszla srednio za osiem miesiecy najszybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 21:04
-
No to chyba wszystkie dzieci dziś jakieś nie spokojne.
Ja dziś zaliczyłam płacz z bezsilności bo mała tylko płakała i nie wiedziałam o co jej chodzi. Dopiero jak Rafał wrócił z delegacji małej brzuszek wymasował, zamontował karuzele i dziecko zupełnie inne. Czyżby za tata tesknilo?