Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Nadia tak samo w ogóle nie jest zainteresowana smoczkiem... czasem jak Jej daje to susa go może z pół minuty i zaraz wypluwa...
najgorsze to jest jak zaczyna się awantura i normalnie smokiem można by dziecko uspokoić, a u nas niestety nic nie działa -
Na pewno Was nie nadrobię, ale chciałam ogłosić, że 29 września (we wtorek) o godzinie 11:35 przyszedł na świat nasz Antoś (Gucio). Ważył 3320 gram i ma 54 cm długości.
Poród odbył się poprzez nagłe cc w znieczuleniu ogólnym, bo w czasie brania oksytocyny odkleilo się łożyskoJestem bardzo wdzięczna mojemu prowadzącemu, bo Tosiu dosłownie w 10 minut był na świcie i jest ślicznym zdrowym chłopcem
Jak wrócimy do domu wstawię zdjęcie...
Aha, cesarka w znieczuleniu ogólnym to masakra - od razu czujesz cały ból i żaden ketonal nie pomaga, a gardło do dziś boli od intubacjila_lenka, easymum, agatka196, Lady Savage, magdalenkaihelenka, Kucykowa, Staraczka23, Czarna_88, Misi@, Bruma, Gusiak, Lilla My, Kasiarzynka, chabasse, Anitka201, diatomka, karolcia87, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cesc dziewczyny dawno nie pisłam bo ledwo co zyje, moje życie obróciło sie o 360 stopni smiejemy sie z mezem że jak ktos chce spokojne po układne życe zmienic to bobasa proponujemy
spie po kilka godzin dziennie Jagodka mimo tego ze powinna jesc juz 100 ml na jeden raz co 3h dba o swoja linie i je po 40 ml co 1 h wiec spie i wstaje i tak od 2 tygodni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:cesc dziewczyny dawno nie pisłam bo ledwo co zyje, moje życie obróciło sie o 360 stopni smiejemy sie z mezem że jak ktos chce spokojne po układne życe zmienic to bobasa proponujemy
spie po kilka godzin dziennie Jagodka mimo tego ze powinna jesc juz 100 ml na jeden raz co 3h dba o swoja linie i je po 40 ml co 1 h wiec spie i wstaje i tak od 2 tygodni.
wychodzi 120ml na 3h hehe
-
Mój dziś niespokojny od w nocy 24-4 balowal nie chciał spać, i od 12-17 w końcu zasnął na mnie jak odloze go to budzi się i nawet kolacji nie mogę zjeść ahh przytulas mały. Byliśmy dziś pół godziny na spacerku jutro jak będzie ciepło tez idziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:47
-
nick nieaktualnyHej:) Dawno mnie nie było nie miałam jakoś czasu...
Czy któraś ma problem z ropiejącym oczkiem maluszka? Mojej Lilice dziś zaczęło łzawić i ropieć prawe oczko, jestem przerażona tak się skleja... kazali mi przemywać solom fizjologiczna i masować ale ja się boje że to nie bardzo pomoże..agniesja lubi tę wiadomość
-
Wiecie co moja też strasznie niespokojna jak wstała o 3 do jedzenia. Tak marudzila do 7. W ciągu dnia drzemki dosłownie po pół godz. Zasnela o 17 i jeszcze śpi. A ja wyglądam jak zombie. I tak jak u Anulki zasypia tylko na mnie. Mała przylepka.
-
Wiaraczynicuda kilka dziewczyn miało problemy z oczkami u swoich maluchów i z tego co kojarzę to przemywaly zwykła woda - w sensie, że chyba to najlepiej pomagało.
U nas dziś Nadia chyba się podziebila, bo od rana jest strasznie marudna - leży cały dzień u mnie na brzuszku i się przytula, jak tylko Ją odkladam to jest płacz... na dodatek jeszcze ma katarek i jakoś nie szczególnie ma ochotę jeść... cały dzień by tylko spala...
Staraczka i jak to nowe mleko?
Snoopy gratuluję!snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak powiem ci ze chyba jej pasuje bo się najada i wcina co 4-4,5 h lepiej jej sie odbija , z kupka jak by cos ruszylo bo w pampersie byla 2x ale prężyla sie jak robila widac zatwardzenie odpuszczac zaczyna , mam nadzieję ze jutro lub w nocy normalnie zrobi bez wysiłku
-
wiaraczynicuda wrote:Hej:) Dawno mnie nie było nie miałam jakoś czasu...
Czy któraś ma problem z ropiejącym oczkiem maluszka? Mojej Lilice dziś zaczęło łzawić i ropieć prawe oczko, jestem przerażona tak się skleja... kazali mi przemywać solom fizjologiczna i masować ale ja się boje że to nie bardzo pomoże..
Mojej po soli fiziologiczniej się pogorszyło, i pediatra kazał kupić małą maść za 50 zł z antybiotykiem ale też było po nim coraz gorzej, i zaczęłam przemywać samą pieluchą tetrową zamoczoną w ciepłej wodzie i przeszło.