Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja tez i ja też :-) jakoś nie czuje się z tego powodu gorsza matka a przynajmniej młody się uspokaja :-)
    Ja walcze, żeby młody w ogóle chciał...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Nadia tak samo w ogóle nie jest zainteresowana smoczkiem... czasem jak Jej daje to susa go może z pół minuty i zaraz wypluwa...
    najgorsze to jest jak zaczyna się awantura i normalnie smokiem można by dziecko uspokoić, a u nas niestety nic nie działa =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno Was nie nadrobię, ale chciałam ogłosić, że 29 września (we wtorek) o godzinie 11:35 przyszedł na świat nasz Antoś (Gucio). Ważył 3320 gram i ma 54 cm długości.
    Poród odbył się poprzez nagłe cc w znieczuleniu ogólnym, bo w czasie brania oksytocyny odkleilo się łożysko :( Jestem bardzo wdzięczna mojemu prowadzącemu, bo Tosiu dosłownie w 10 minut był na świcie i jest ślicznym zdrowym chłopcem :) Jak wrócimy do domu wstawię zdjęcie...
    Aha, cesarka w znieczuleniu ogólnym to masakra - od razu czujesz cały ból i żaden ketonal nie pomaga, a gardło do dziś boli od intubacji :/

la_lenka, easymum, agatka196, Lady Savage, nick nieaktualny, Kucykowa, nick nieaktualny, Czarna_88, nick nieaktualny, Bruma, Gusiak, Lilla My, Kasiarzynka, chabasse, Anitka201, diatomka, karolcia87, agniesja lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciłyśmy z USG bioderek :) wszystko w porządku, Pan dr powiedział że mała ma cudowne bioderka :#3

la_lenka, easymum, Czarna_88, nick nieaktualny, adzia, snoopy_etka, kasig lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy gratulacje! Brawo dla lekarza! A dla Ciebie i Antosia dużo zdrówka! Po cc trzeba swoje przejść, z czasem wszystko mija. Zagryzasz zęby a maluszek rekompensuje trudne chwile

snoopy_etka, agniesja lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy gratuluję

snoopy_etka lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy gratulacje

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy gratulacje!

My też dzisiaj byliśmy na usg bioderek i wszystko ok:) Kolejna wizyta 25 stycznia.

Czarna_88, snoopy_etka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cesc dziewczyny dawno nie pisłam bo ledwo co zyje, moje życie obróciło sie o 360 stopni smiejemy sie z mezem że jak ktos chce spokojne po układne życe zmienic to bobasa proponujemy :) spie po kilka godzin dziennie Jagodka mimo tego ze powinna jesc juz 100 ml na jeden raz co 3h dba o swoja linie i je po 40 ml co 1 h wiec spie i wstaje i tak od 2 tygodni.

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy gratulacje i dużo zdrowia dla was .

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy a jednak nie Gucio?
    Gratuluje zdrowego synka ;)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Snoopy gratulacje!

My też dzisiaj byliśmy na usg bioderek i wszystko ok:) Kolejna wizyta 25 stycznia.
    ?? 25 stycznia?? ja mam 19 listopada

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    cesc dziewczyny dawno nie pisłam bo ledwo co zyje, moje życie obróciło sie o 360 stopni smiejemy sie z mezem że jak ktos chce spokojne po układne życe zmienic to bobasa proponujemy :) spie po kilka godzin dziennie Jagodka mimo tego ze powinna jesc juz 100 ml na jeden raz co 3h dba o swoja linie i je po 40 ml co 1 h wiec spie i wstaje i tak od 2 tygodni.
    Jak 100ml co 3h a zjada po 40ml co godzine to je wiecej :D wychodzi 120ml na 3h hehe

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dziś niespokojny od w nocy 24-4 balowal nie chciał spać, i od 12-17 w końcu zasnął na mnie jak odloze go to budzi się i nawet kolacji nie mogę zjeść ahh przytulas mały. Byliśmy dziś pół godziny na spacerku jutro jak będzie ciepło tez idziemy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:47

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie macie jakis pomysł na wykurzenie zapachu dymu papierosowego? Bo kupiliśmy właśnie samochód combi, i strasznie capi papierosami.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) Dawno mnie nie było nie miałam jakoś czasu...
    Czy któraś ma problem z ropiejącym oczkiem maluszka? Mojej Lilice dziś zaczęło łzawić i ropieć prawe oczko, jestem przerażona tak się skleja... kazali mi przemywać solom fizjologiczna i masować ale ja się boje że to nie bardzo pomoże..:(

agniesja lubi tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co moja też strasznie niespokojna jak wstała o 3 do jedzenia. Tak marudzila do 7. W ciągu dnia drzemki dosłownie po pół godz. Zasnela o 17 i jeszcze śpi. A ja wyglądam jak zombie. I tak jak u Anulki zasypia tylko na mnie. Mała przylepka.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda kilka dziewczyn miało problemy z oczkami u swoich maluchów i z tego co kojarzę to przemywaly zwykła woda - w sensie, że chyba to najlepiej pomagało.

U nas dziś Nadia chyba się podziebila, bo od rana jest strasznie marudna - leży cały dzień u mnie na brzuszku i się przytula, jak tylko Ją odkladam to jest płacz... na dodatek jeszcze ma katarek i jakoś nie szczególnie ma ochotę jeść... cały dzień by tylko spala... =(

Staraczka i jak to nowe mleko?

Snoopy gratuluję! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak powiem ci ze chyba jej pasuje bo się najada i wcina co 4-4,5 h lepiej jej sie odbija , z kupka jak by cos ruszylo bo w pampersie byla 2x ale prężyla sie jak robila widac zatwardzenie odpuszczac zaczyna , mam nadzieję ze jutro lub w nocy normalnie zrobi bez wysiłku

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Hej:) Dawno mnie nie było nie miałam jakoś czasu...
    Czy któraś ma problem z ropiejącym oczkiem maluszka? Mojej Lilice dziś zaczęło łzawić i ropieć prawe oczko, jestem przerażona tak się skleja... kazali mi przemywać solom fizjologiczna i masować ale ja się boje że to nie bardzo pomoże..:(

Mojej po soli fiziologiczniej się pogorszyło, i pediatra kazał kupić małą maść za 50 zł z antybiotykiem ale też było po nim coraz gorzej, i zaczęłam przemywać samą pieluchą tetrową zamoczoną w ciepłej wodzie i przeszło.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 2495 2496 2497 2498 2499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ