Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U jas cycanie numer dwa... pierwsze zaliczylysmy jakoś kolo północy, teraz drugie i pewnie do rana juz będzie spokój i po śpimy (taka mam przynajmniej nadzieje ;p) .... gorzej, bo coś widzę ze juz się zaczyna spinac do robienia w pieluche, wiec to może ewentualne popsuć moje plany na dalszy spokojny sen...
... oby nie ...
-
nick nieaktualny
-
Mi powiedzieli by koperkowej nie dawać, bo może być jeszcze gorzej czyli bardziej brzuch boleć większe zaparcia mieć. My trzeci raz teraz jemy z tymczasem, że pierwszy raz ok 24 i nie spał do 3
masakra a mnie gardło boli, nie dobrze mi oby małego nie zarazila, bo się udusze :'(
-
nick nieaktualnyNo ja mialam koncert nad ranem , kupka byla po herbatce albo niewiem sama juz , taka wykończona jestem
Babcia wczoraj byla mowila zebym cieplejsze mleko jej dawala niz dotychczas i jak na noc dostala o 20 tak po północy sie budzila , teraz licze ze o 9 bedzie jadla to dostanie nan bo bebiko już sie skończyło.
Jeszcze runda mnie czeka po urzędach w dupe kopane , chyba energetyka sobie kupie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:Staraczka jesli moge Ci coś podpowiedziec to staraj sie trzymac jednego rodzaju mleko. Jak dajesz bebiko to nie mieszaj raz to raz nan bo mozesz malej problemów brzuszkowych narobic.
Ja wiem , dlatego dokonczylam bebiko i nan dostanie juz , czytałam ze duzo kobiet rezygnuje z bebika bo maluchy mają zaparcia .
Mama tez pytala czy otworzylam nowe mleko bo myslala ze bede chciala je podac malej zeby widziec czy bedzie lepiej i chciala mnie ochrzanic , tez mowila ze jak cos nowego bede dawac albo zamieniac to trzeba to rano zrobic zeby widziec reakcje bo nocka moze byc stracona -
Mój Kacperek właśnie wstał na śniadanko
. Odpukac śpi super w nocy bo tak od 21 do 3 rano A później od 5 do 7 więc chyba nie mam na co narzekać
Problemów brzuszkowych też narazie żadnych nie mamy i oby tak dalej. -
nick nieaktualnyCzarna zazdroszcze snu
Moj maluch co dwie godziny sie budz na godzinke i spi dalej.
Tez jak narazie ominely nas problemy brzuszkowe. Robi czesto kupke
Czasem sobie posteka i sie napreza, ale chwile to trwa, pusci baka lub zrobi kupke i dlaej wesolutki. Nie placze z tego powodu
Milego dnia
Ps Madziu mam nadzieje, ze dzis czujesz sie lepiej.
Edit julita u mnie tez troche trwa uspianie
Dlatego w nocy spie 3-4 godziny. W dzien nie zawsze mam czas sie polozyc, czasem uda mi sie na godzinke...uroki macierzynstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 07:50
-
nick nieaktualnyAcha co do raczek to moj nie zawsze ma zimne raczki. Czasem tez ma zimny nosek. Sprawdzam mu kark. Moj maz ma tendencje do przykrywania malego. Ja go odkrywam a on przykrywa. Tylko wczoraj wydawalo mi sie, ze dwa razy zakaszlal no i zrodzil sie dylemat czy jednak za lekko go nie ubieram
-
A właśnie dziewczyny karmiące mm jakiego mleka używacie?
Teraz Staraczko dałaś mi do myślenia tym jak napisalas, ze ponoć dużo dzieciaczkow po bebiko ma zaparcia... chociaż nie wiem czy u mnie właśnie o to chodzi, bo niby kupki robi - tyle, ze czasem faktycznie się troszkę namęczy i wygina, położna mnie uspokajala, że u takich maluchów to normalne bo one się jeszcze wszystkiego uczą, ale jesli mogę Jej ulżyć i to kwestia mleka to bym też zmienila... echhh... sama nie wiem...
Julita moja jeśli w nocy zje i nie ma żadnych sensacji brzuszkowych to zasypia jeszcze przy cycu podczas karmienia i nie potrzebuje dodatkowego usypiania -
Ja mojego muszę ciepło ubierać i opatulac np w kocyk bo jak mu chłodno to nie zaśnie taki mały zmarzluszek po mamusi
-
W ogóle moja księżniczka dziś kończy 3 tygodnie.... leci ten czas
Tak jak w ciąży lubiłam piątki i na każdy z niecierpliwością czekałam tak teraz moim ulubionym dniem staje się czwartekStaraczka23, Czarna_88, adzia, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gusiak to ja uwielbiałam czwartki na każdy czekałam z upragnieniem a teraz kocham poniedziałki
☺