Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJulita karmisz piersia czy naturalnie no mi umknęło .
Niewiem czy u nas wiecej trzeba , młoda ma mm co 3 czasami 2,5 h w dzien robie po 100ml jak odbije to po chwili fontanna jest , a od wczoraj jak zje 100 tak ze jak bym mie patrzyla to powietrze by wciagnela to mija jakies 10min i płacz , dzisiaj jej dorobilam 30ml po 30min od karmienia i wciągnęła wszystko .
Patrząc w neta roznie piszą , ze zalezy od wagi dziecka , potem gdzie indziej ze od tygodni .
Chcialam się tylko dowiedzieć orientacyjnie bo we wtorek i tak szczepienie to wspomnę -
Anulka020 czopki glicerynowe 10 szt kosztuje 3,50 moja kupę Musi robić codziennie bo inaczej stęka mi nad uchem że wytrzymać nie mogę.Jak wlizydz czopek to od razu zrobi kupę moja ma problem z początkiem a potem już rzadka leci i daje sobie radę ps czopek namoczyć w ciepłej wodzie żeby był poślizg i kup czopki dla dzieci 1gr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:Anulka020 czopki glicerynowe 10 szt kosztuje 3,50 moja kupę Musi robić codziennie bo inaczej stęka mi nad uchem że wytrzymać nie mogę.Jak wlizydz czopek to od razu zrobi kupę moja ma problem z początkiem a potem już rzadka leci i daje sobie radę ps czopek namoczyć w ciepłej wodzie żeby był poślizg i kup czopki dla dzieci 1gr
Tylko, ze na dluzsza mete to dziecko nie bedzie wstanie juz samo zrobic kupki. Zawsze bedziesz musiala pomagac.
a co do zotaczki to moja pani dr glownie zwala ma kp. Podobno przy naturalnym karmieniu utzrymuje sie nawet do 3 miesiaca. U nas juz sa resztki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedy macie ponownie skontrolować bioderka? Chodzi mi o dzieciaczki którym wyszło wszystko ok.
Na sierpniowkach wyczytalam, że co 3 miesiące. A nam powiedzieli, że bioderka idealne i kazali dopiero jak mała zacznie samodzielnie chodzić... -
Od 7.11 do 13.11
My na bioderka mamy iść w okolicach kwietnia, bo jak wszystko jest w porządku, to lekarz stwierdził że musielibyśmy bardzo się postarać, żeby jej popsuć te bioderka xD
A i ponoć teraz pampersy robią za szerokie pieluchowanie (to tak w temacie bioderek) -
No tak, ale kwiecień to też wcześniej niż my... Nam powiedział, że 3-4 miesiące po tym jak mała zacznie samodzielnie chodzić. Teraz nie wiem czy zaufać lekarzowi czy umawiać małą jakoś dodatkowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 10:32