Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Ktora krakala o pierwszej wrześniowej ciąży ?
To wykrakala ...
Jeszcze dziecko nie bedzie chodzic a ja termin na lipiec ....
Ooo jaaa to faktycznie zaszaliscieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:00
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
W ogóle dziś (tfu, tfu... żeby nie przechwalic
) mam cudowne dziecko... niemalże cały dzień śpi, budzi się na jedzenie i zaraz znów odlatuje
Ostatnie dwa dni strasznie marudzila na brzuszek, wiec pewnie teraz sobie odsypia.... chociaż troszkę obawiam się jaka będzie noc jeśli tak cały dzień przespibento lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się już naczytałam o tych szczepionek, że na 100% mam nieprzespaną noc. Cierpliwości i wyrozumiałości jest więcej przy drugim, ale martwi się człowiek tak samo mocno. Kocham ta moja małą kruszynkę.
Co do wagi to nam dziś przy badaniu pokazała 5220, a długa na 59 cm. w sumie od urodzeniowej to tylko 1kg przybrała, ale lekarz mówi że ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 19:00
-
Czarna_88 wrote:A i stwierdzi u mojego maluszka wiotkosc górnych dróg oddechowych i krtani ale z czasem to mija bo się rozwinie do końca.
Czarna a czym się objawia ta wiotkość krtani? bo mój się często dławi śliną i dusi w nocy i próbuję znaleźć przyczynę. -
No właśnie tak salon jak opisujesz dlwil się ślinka kaszelek odkasluje tak jak by chrypke A do noska to tak jak by miał ciężki katarek A wnosie czysciutko aA w nocy tak jak by chrapal przez nosek ...
Co do ktuszenia ślinka to p doktor powiedziała też ze teraz mały ma nad produkcję slinki i dla tego. -
dzięki Czarna bardzo za tak szybką odpowiedź, wyszukałam też w necie co nieco na ten temat i muszę powiedzieć że to chyba to cholerstwo, bo u nas mały tak się dławi tą śliną od urodzenia więc to nie może być związane ze zwiększoną produkcją śliny teraz, a w necie pisze że to jest od urodzenia a objawy się z czasem nasilają, to tak jak u nas, po za tym pisze również o ulewaniu, wymiotach, zapadaniu szyi podczas oddychania, no i to duszenie się i jeszcze pare innych objawów. Wszystko niestety pasuje. No nic w poniedziałek mamy laryngologa to się dokładnie wszystkiego dowiem, do tej pory pediatra bagatelizowała problem, do czasu jak nagrałam Olka nocne duszenie, wtedy sama się wystraszyła i dała to skierowanie
-
Czarna_88 wrote:No właśnie tak salon jak opisujesz dlwil się ślinka kaszelek odkasluje tak jak by chrypke A do noska to tak jak by miał ciężki katarek A wnosie czysciutko aA w nocy tak jak by chrapal przez nosek ...
Co do ktuszenia ślinka to p doktor powiedziała też ze teraz mały ma nad produkcję slinki i dla tego.