Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agniesja wrote:Kiedy skończy się ten skok? W moje dziecko wstąpił diabeł, jest nie do wytrzymania! Budzi się z płaczem, kładzie spać z płaczem, zaczyna jeść z płaczem, nawet jak skończy to płacze
Na rękach płacze, kładę na łóżku: źle, pod karuzelą: źle, na macie jeszcze gorzej! W życiu tyle nie płakał jak przez te ostatnie dni, płacz jest na okrągło z dosłownie chwilowymi przerwami. Wymiękam
U nas to samo. Mam serdeczne dość. Nikt ńie mówił ze będzie łatwo.. Ale, ze az tak?! Nie potrafię uspokoić własnego dziecka. Tak bardzo chciałam być mamą, tak bardzo na nią czekałam, a teraz najchętniej bym wyszła trzaskając drzwiami ;(((( złe mi z tym(
Chyba wykąpię ją w czarcim zebrze -
Karmienie piersią ńie chroni przed zajściem w ciążę. Nie można przerw robić dłuższych niż co 3h chyba.
Ja tam biorę tabsy, nie chcę takiego drugiego oryczańca przez najbliższe 3 lata
Co do ciuszków z lidls to sa zawyżone rozmiaeowki. mam w zapasie misiowe bluzy i sztruksowe spodenki i jakies koszulki. -
moka89, agniesja Tak to już z dziećmi jest. Jak teraz patrzę na syna, który już ma 6 lat to sama nie wiem kiedy to zleciało, a jako niemowlę płakał cały czas. Byłam wiecznie zmęczona i na prawdę nie było łatwo, teraz przy drugim mam chyba więcej cierpliwości i wyrozumiałości... a może po prostu córcia jest spokojniejsza.
Dziewczyny, my po szczepieniu. Płakałam razem z małą... Wybraliśmy 5 w 1, a teraz żałuję, że nie 6 w 1. Pod koniec grudnia powtórka z rozrywki, a pneumokoki w połowie stycznia.
Czy po szczepieniu można normalnie myć to miejsce w kąpieli? Już nie pamiętam jak to jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 10:01
-
Moka każda z nas chyba przechodzi taki kryzys. Ja tez taki miałam tyle że moja córcia naprawdę z rąk mi nie schodzi, a jak dochodzi skok rozwojowy to już w ogóle.
Starczka ładne mi to żarty.
Bento z tego co wiem to nie powinno się kąpać dzieciaczka w dniu szczepienia ale są różne tego teorie.
Lady jak tam sytuacja u Was? Mama przyjechała?bento lubi tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Tu ma takie gumeczki do zaczepienia by się nie suwał:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb4aa0c88ee3.jpg
Zameczek z dwóch stron:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24b7e97c1a20.jpg
A tu futerko. Troszkę juz sprane ale miękkie i fajne:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88f583a3039c.jpg
mam taki sam śpiworek właśnie mi przyszedł z allegro, tylko mój jest czerowny -
nick nieaktualny
-
staraczka buhahaha dobra jestes!
bento mam to samo! jakos wiecej cierpliwosci teraz, chyba doroslam do macierzynstwa. a co do szczepienia to ja wczoraj małą szczepilam tez 5w1. ale zoltaczke zaszczepie za miesiac. chcialam rozbic te uklucia. a od nastpnego szczepienia w styczniu oprocz 5w1 beda juz pneumo i rota. ale pracujac w przychodni napatrzylam sie i nasluchalam placzu szczepionych dzieci:( zreszta pamietam po synku jakie to bylo straszne tzn drugie ukłuciue. po pireszwym niezle a druge tragedia . potem sie budzil w nocy z napadami placzu:( -
agatka196 wrote:
Lady jak tam sytuacja u Was? Mama przyjechała?
tak przyjechała, i na razie mój kompletnie sobie olał, przyszedł z roboty i poszedł spać, mówiąc czy jutro ugotujemy mu na obiad barszcz na burakach -
moka89 wrote:I
U nas to samo. Mam serdeczne dość. Nikt ńie mówił ze będzie łatwo.. Ale, ze az tak?! Nie potrafię uspokoić własnego dziecka. Tak bardzo chciałam być mamą, tak bardzo na nią czekałam, a teraz najchętniej bym wyszła trzaskając drzwiami ;(((( złe mi z tym(
Chyba wykąpię ją w czarcim zebrzejuz nawet moj facet wymięka
a ja nie z tych co maja anielska cierpliwość....
-
Lady Savage wrote:tak przyjechała, i na razie mój kompletnie sobie olał, przyszedł z roboty i poszedł spać, mówiąc czy jutro ugotujemy mu na obiad barszcz na burakach
Oj Lady. Teraz to on będzie wykorzystał sytuacje bo mama jest i powie że masz więcej czasu. Nie daj się.
Ja dziś na obiad nic nie mam Rafałowi zamawiam pizze a sobie sałatkęLady Savage lubi tę wiadomość
-
diatomka My daliśmy 5 w 1+ żółtaczka. 30 grudnia znowu 5 w 1, a w połowie stycznia pneumo, chociaż nie wiem czy na kolejnej wizycie nie damy już pneumokoków.
4me Ja się nasłuchałam, że ponoć ta 5 w 1 lepsza, ale teraz jak bym miała decydować po raz drugi to brała bym 6 w 1.4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:tak przyjechała, i na razie mój kompletnie sobie olał, przyszedł z roboty i poszedł spać, mówiąc czy jutro ugotujemy mu na obiad barszcz na burakach
Chce to niech maLady Savage lubi tę wiadomość