Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Karmienie piersią ńie chroni przed zajściem w ciążę. Nie można przerw robić dłuższych niż co 3h chyba.
Ja tam biorę tabsy, nie chcę takiego drugiego oryczańca przez najbliższe 3 lata
Co do ciuszków z lidls to sa zawyżone rozmiaeowki. mam w zapasie misiowe bluzy i sztruksowe spodenki i jakies koszulki.
Mój Niunio ma dodatkowo biegunkę i pełno krostek na buzi. Nie wiem, może coś go boli?Byliśmy wczoraj u pediatry, badała go i stwierdziła, że te krostki nie wyglądają na zmiany alergiczne, ale nie wie co to może być. Na wszelki wypadek kazała odstawić nabiał na 3-4 tygodnie.
-
Hej
Moka,Agniesja rozumiem Was i mialam podobnie wczoraj...Od 7 do 21 Ola spala az 45 min,takze tego...Musialam nosic,spiewac,tanczyc. W nocy byl problem z kupka. Za to dzis spi caly dzien
Nie wiem czy to skok czy nadal probldmy brzuszkowe tak na Ole dzialaja,ale marze o snie i kosmetyczce.Zamowie mobilna do domu,bo o wyjsciu moge zapomniec...Ola nie potrafi ciagnac butelki a cyckow nie zostawie.
Wykap w czarcim zebrze,my kapalismy jakis czas temu i wyciszylo Mala.
Dobrze,ze dzis Ola spi,bo we wtorek moj Malz ma 40tke i dzis robilam bukiet z 40 cukierkowZaszalalam i wykupilam Mu na prezent wyjazd do SPA w gorach
Od nas to okolo 300km. Wykorzystac mozemy do konca marca,takze jak nasza Beksa sie ogarnie to wyruszymy
Maz na narty a my pomoczymy dupki w basenie
Marze o tym juz !
Ja kp i mam jakies plamienia,tez tak macie??
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:48
Córcia
-
Mój po szczepieniu zachowywał się całkiem normalnie, ale mierzyłam mu dość często temperaturę.
Mnie też nie obchodzi, czy są to zabobony Moka, ale powiedz, gdzie to coś dostać?
Moje dziecko najwidoczniej ktoś podmienił, bo wczoraj płakał nawet podczas kąpieli jak normalnie to uwielbia. -
Część mamuśki buziaki dla waszych maluchów mam nadzieję ze wszystkie zdrowe
(Nie jestem w stanie was nad robić )
My już od wczoraj w domuKacperek zdrowy waży już 4530
W końcu rośnie w oczach nam
Ale za to ja załapałam jelitowke wczoraj więc nawet nie odbieralam małego ze szpitala tylko moja mama mnie zmieniła w czwartek rano i z nim wychodziła oraz została z nim cały dzień i cała noc u nas w mieszkaniu a ja dochodzilam do siebie u rodziców . Teraz chodzę w maseczce żeby nie zarazić małego bo my ciągle przed szczepieniami i dopiero możemy szczepic za 3 tyg.
Mały podczas pobytu w szpitalu nabaw się prawdopodobnie atopowego zapalenia skóry na twarzy ale pani doktor kazała kupić mi super kremik i po 2 dniach ani śladu nie było.
Co do szpitala to warunki super
Lekarze super
Pielęgniarki super
Mieliśmy własny pokój (izolatke wszystkie dzieci tak mają jak jest miesjce )
Mały miał super łóżeczko no i ja nawet wygodne szerokie łóżko. W pokoiku wanienka waga przewijak. Ciuszki pampersy mleko miałam swoje ale ogólnie też były rzeczy dostępne (ale wolałam małego w swoje ubierać i karmić jego mleczkiem bo mieli bebiko i hippi )
-
A i stwierdzi u mojego maluszka wiotkosc górnych dróg oddechowych i krtani ale z czasem to mija bo się rozwinie do końca.
-
bentoo moja tez wczoraj spala cale populudnie, nie goraczkowala, potemw nocy i do poludnia nie chciala spac i teraz spi od 12 z przerwami na jedzenie, alle nawet oczu nie otwiera:)
u mnie w przychodni euvax. ale zamowilam w aptecec engerix B. i nim bede szczepic 4 grudnia.
4me tak, po 5w1 jest najmniej powiklan ponoc. synka szczepilam 4 lata temu 6w1 i mial goraczke ok 38 , a wczoraj mala 5w1 i nie bylo.