Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Mamusie
Staraczka to jak Ty teraz Roksane karmisz jak nie na rękach?
Agniesja tez kupiłam dla swojej dresik z lidla i faktycznie rozmiar jak na conajmniej pół roczne dziecko, a miało być niby 62-68
U mnie już wróciło moje grzeczne dziecko... czasem troszkę pomarudzi jak zaboli brzuszek, ale ogólnie jak jest najedzona to sobie grzecznie leży i obserwuje świat
Chociaż zdecydowanie bardziej lubi jak się Ją bierze na rączki i spaceruje po mieszkaniu, wiec u nas tego noszenia jednak troszkę jest... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ktora krakala o pierwszej wrześniowej ciąży ?
To wykrakala ...
Jeszcze dziecko nie bedzie chodzic a ja termin na lipiec ....
:-oWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:50
-
jak bylam w miniony piatek u gina na kontroli po porodzie, to poprosilam o usg zeby wiedziec czy cykl juz wrocil i na jakim jest etapie. dowiedzialam sie wtedy tez ze mam pecherzyk 14 mm z lewego jajnika;) takze tego. stary jakied podchody robi ale powiedzialam ze dostane okres, wezme pigulki i wtedy, onaczej nie ma szans, zadne prezerwatywy nie wchodza w gre. mam dwojke dzieci i starczy.
ale jakbym miala jedno to nie taka tragedia takze Staraczka gratuluje! pokaz nam tescik, dawno nie widzialysmy:) -
nick nieaktualny
-
Staraczka poważnie?!
No ładnie, ładnie... widzisz, trzeba był jednak uważać przy tym mizianu z mężem
Zrób sobie może jeszcze dla potwierdzenia test i betę, bo samo stwierdzenie lekarza ze coś tam widać to by mnie nie przekonało -
nick nieaktualnyStaraczko kurcze nie strasz bo jantez szalalam z mezem kilka razy. Teraz niby biore tabletki i mialam ze 2 tyg.temu krwawienie ktore uznalam za okres ale nigdy nic nie wiadomo. Chyba zmierze cukier bo on w ciazy mi odrazu skacze
A jeslinu Ciebie naprawde ciaza to gratulujeciezko bedzie ale dasz rade.
-
Staraczka23 wrote:Dobra to był żart żebyście miały humor
Ale właśnie mam płodne bo ginek mówił ze jak nie chce drugiego to mam nie szalec teraz
Hyhy
Diatomka a dwa testy z roksany jeszcze mam w domu
Eeeeeeeeee tam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny