Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilla My wrote:Czy u którejś z was też dziecko nie miało apetytu przy skoku rozwojowym? Zupełnie nie chce mój dziś jeść, trochę pociągnie, a potem krzyk. A pokarm jest na pewno. Wysiadam już nerwowo
tak, potem jak zacznie ci jeśćto nie nadążysz, moja zjada 2 cyce plus flacha 120 i mało, zastanawiam się nad zwiększeniem porcji, ale no pisze w necie że 140 to 4 miesiąc
-
Dżuls wrote:Lady - Rafał ma chyba syndrom starszego dziecka, któremu urodziło się młodsze rodzeństwo
Jest może jedynaczkiem mamusi? :>
tak, jest jedynakiem.
i faktycznie jak się tak przypatrzyć, to coś w tym jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 15:24
-
Lilla My wrote:Czy u którejś z was też dziecko nie miało apetytu przy skoku rozwojowym? Zupełnie nie chce mój dziś jeść, trochę pociągnie, a potem krzyk. A pokarm jest na pewno. Wysiadam już nerwowo
normalnie ma nienasycony glod! Co godzinę chce jej, drzemki krótkie i jak sie budzi to od razu jesc z płaczem. Godzinę temu zjadl tyle, ze aż mu się ulewalo... Nie wiem za bardzo co robic bo jak dziecko na piersi to sobie moze i caly dzien wisieć ale u mnie ciagle po szpitalu i chorobie laktacja nie rozkręcona porządnie - pomimo moich staran
w związku z tym za każdym rade przystawiam go do cycka a jak zaczyna się wkurzać, ze puste i wypluwa- co sie dzieje w ciagu dnia ekspresowo:( to daje mu jeszcze MM. I tak Np z cycka zjadl z 60 z butelki 100 i ciągle chce jeszcze a ja nie wiem czy powinnam bo ilość dawek MM jest dobowo ograniczona- w końcu mu ten brzuszek pęknie:/
Dziewczyny, ja mam odwrotne pytanie- czy podczas skoku i Was dzieci tez takie nienazarte byly ?
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:U mnie calymi dniam bar mleczny byl otwarty... Tylko przy cycku. Odstawienie na 15 min i znow placz. Czasami mialam problem do wc dojsc... a po tym wszystkim zaczely sie smiechy, piski, zabawa raczkami i rozne inne fajne sytuacje.
Np mama daj jesc!!! Wiecej daj, daj!!!
aldonaa lubi tę wiadomość
-
-
Młody zasnął w samochodzie, więc od godziny śpi w pokoju w foteliku samochodowym. A trudno, niech prześpi się, bo cały dzień marudzi. Może akurat uda się go dostawić do piersi jak się obudzi. Przynajmniej udało mi się ściągnąć z jednej zanim przyszli goście w odwiedziny.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Masakra a nasz maly ciągle placze- pierwszy raz mamy takie akcje i ciezko to znoszę
strasznie mi go szkoda i juz sami nie wiemy - po raz pierwszy- o co mu chodzi
aż się boje jutra, jak zostane sama
ja nie mam tyle dystansu co moj facet i zaraz panikuje:/
-
nick nieaktualny
-
Hej
Moja to samo, rece wchodza tylko w gre. Wszystko zle marudzi skok jak nic!
Dzis mielismy szczepienie, wybralam 5w1 plus rota. Za miesiac mamy wzw , a w styczniu powtorka i wtedy pneumo.
Mala po szczepiniu marudzila troche a terwz spi od trzech godz! Zapomnialam jak tojest! -
AniaM wrote:Czy wy też dziewczyny trzymajcie dzieci trochę czasu na kolanach na siedząco? Bo moja to strasznie lubi nawet noszę ja przodem na siedząco i boję się że to za wcześnie a ma 7 htyg a taka pozycję lubi od 4 tyg życia
-
Ja dopiero się ogarnelam i padam na pyszczek.
Mała usypiałam i wkładałam do łóżeczka chyba z 5 razy. Na tatę dziś patrzeć nie mogła wiec ćwiczyła moja cierpliwość
Coś czuje że czeka mnie ciężka nocjeszcze Rafał w środku nocy wyjeżdża w delegacje i od rana facet grzejniki będzie wymieniał. Wiec nie pospie.
AniaM mi jak się drze to noszę ja w każdy możliwy sposób ale nie sadzam