X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tez tam rejestracje zrobilam 60% jest , musze usiąść wieczorem i zamówić najwyżej męża wywale do miasta obok po nie :D
    chyba wysylaja nawet do domu za jakies 12 zl, ja zamowilam do empiku, bo mam po do domem. Pamietaj zeby wpisac ten kod jak juz bedziesz skladala zamowienie, to dolicza Coi kolejna znizke

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    chyba wysylaja nawet do domu za jakies 12 zl, ja zamowilam do empiku, bo mam po do domem. Pamietaj zeby wpisac ten kod jak juz bedziesz skladala zamowienie, to dolicza Coi kolejna znizke
    No właśnie do domu to wiem ale mój sie bujnie 20km go nie zbawi :D :D :D

• julita Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Hahaha mata , kurde jak kupiłam to z myślą zeby cos w domu porobić i dupa , pies się tam pcha bo jeszcze młody jest i zaczepia zyrafe :D

moja suczka też walnęła się dupskiem na matę, raz nie odłożyłam na miejsce a Mania wykorzystała okazje, przyłapana na gorącym uczynku:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61beced1fa4a.jpg y

agatka196, paula2013, aldonaa, karolcia87, Dżuls, adzia, Gusiak, Carolline, trix, Lady Savage lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    moja suczka też walnęła się dupskiem na matę, raz nie odłożyłam na miejsce a Mania wykorzystała okazje, przyłapana na gorącym uczynku:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61beced1fa4a.jpg y
    Hahahaha francuz <3
    Pieski też chcą się pobawić :D

Haha małą na brzuchu miałam jak ją podniosłam odwracam sie a pies tez na brzuchu hehe

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dziś nie wyspałam. I to nie przez córkę, a chrapiacego męża. Zdrzemnelam się razem z córką, ale było mi mało, więc kazałam mężowi zabrać małą (za karę za to chrapanie) i sama jeszcze godzinkę pospałam. Trochę mi lepiej, bo czułam się jak na karuzeli, aż się bałam podnosić córkę.

Teraz bym na zakupy poszła, ale mała nie chce mnie wypuścić, śpi z cyckiem w paszczy. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Carmen Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! A właśnie jak u was z przekręcaniem? U nas narazie nie ma mowy , a trzymanie główki wygląda tak:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bce702e158b.jpg

Dżuls, Kasiarzynka, agatka196, agniesja, paula2013, aldonaa, chabasse, karolcia87, adzia, Gusiak, trix, Lady Savage, przyszła mama lubią tę wiadomość

♥ Marcel ♥
    bxnej5d.png
    Aniołek 9tc [*] 05.09.2014
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 15:25

wnidtv73dpzdszlc.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 20:14

l22nhdge5b933eoh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    My juz od kilku dni na Dada4. Trojki zrobily sie za krotkie i kupa gora leci. A czworeczki ladnie leza. Wklad chlonny niby na tym samym miejscu co w trojkach, ale jest lekkie przedluzenie samego pampersa na pleckach.

4me, jak Ci synek w nocy zasnal? Lilka jak sie przebudzila po 23 to o 24 padla i spala do 6. Jak probowalam ją polozyc, to nie wygladalo to tak entuzjastycznie. Z tym, ze moje piersi byly bliskie eksplozji... wiec nie bylo najgorzej. O 6 wstala, zjadla i spala z tatusiem do 10, a mama w tym czasie wybyla sobie kupic pare ciuszkow :)
    Moj synek zjadl i położony do łóżeczka (opatulony szczelnie w rozku) i przy szumie karuzeli odplynal ;) ale tradycyjnie pobudka o 3.30 i 5.30 :/ wiec to drugie budzenie szybciej niż normalnie - niestety nam,nie,jest jeszcze dane przesypianie całych nocy i szczerze brakuje mi pomysłów jak temu zaradzić :/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka, spróbuj w poprzek kolan. Kilka stron temu pokazywałam fotkę mojej córy na kolanach rehabilitantki, to możesz podejrzeć jak to ma wyglądać.

Ja mam jeszcze zapas pieluch 3, ale też już z niecierpliwością czekam na 4.

Moja się przekreca od wczoraj na prawy boczek, na lewy się jeszcze nie udaje, ale ćwiczy. W poniedziałek przyjdzie taka mata "fitness" na podłogę to mała będzie mogła łatwiej próbować.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też już zastanawiamy się nad czwórkami, bo trójki robią się za krótkie.
    A tymczasem wymyśliłam jak skłonić młodą do podniesienia głowy na dłużej niż 30 sekund. W roli głównej plastikowe elektroniczne pianinko starszaka:
    ictiet.jpg
    Nie dość, że klawisze kontrastowe, to jeszcze leci melodyjka :D
    A teraz młody prezentuje jej swojego transformersa, efekt podobny :P :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 16:42

Kasiarzynka, agatka196, aldonaa, la_lenka, chabasse, Carmen, adzia, Anitka201, snoopy_etka, agniesja, Carolline, trix, Lady Savage, przyszła mama lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 15:25

wnidtv73dpzdszlc.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio czytałam, ze takie maty puzzle są najlepsze do ćwiczeń dla dzieci- zadne pianki, dywany itp. Musi byc twardo i bez ślizgania. Fajne są skip hop ale drogie ;/ nie wiem czy jednak nie kupie bo te tańsze sa strasznie pstrokate i podobno maja jakies zakazane substancje. Dużo jest artykułów na sieci, ze za granica są juz wycofane ze sprzedaży...

http://www.sosrodzice.pl/puzzle-piankowe-dla-dzieci/#article

A tak w ogóle ma ktoras taka mate niepstrokatą i moze cos polecić ?????

Idzie zbankrutować na te wszystkie gadżety dla dzieci ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 18:10

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam zwykłą czarną fitness, podobno zrobioną z pianki EVA, która ma być niby ok. Jak przyjdzie i będzie fajna to dam linka.

4me lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam siły mój od wczoraj w dzień taki marudny że mam go dość

lotos33 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mój też marudny, ale nie mam sumienia się złościć jak sobie przypomnę ile się maleństwo wczoraj wycierpiało przy szczepieniach. Jakbym mogła to bym go do brzucha włożyła, żeby sobie tam przetrwał te trudne chwile. Ogólnie znosi dobrze, dużo śpi, ale widzę, że nożka go boli i zrobiło się takie czerwone zgrubienie. Eeech.. już bym chciała, żeby był koniec tych szczepień.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Fajne są skip hop ale drogie ;/ nie wiem czy jednak nie kupie bo te tańsze sa strasznie pstrokate i podobno maja jakies zakazane substancje.
    No i po coś mi o tych przypomniała! Teraz siedzę i szukam powodów dla których jednak muszę kupić taką. Szaro-kremowa albo szaro-żółta, cudo <3
    Kurna, teściowa zamiast kupować ciuchy w TK-Max, których nigdy małej nie założę, mogłaby się na taką matę rzucić. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te tanie maty straszliwie śmierdzą chemią, przerabialiśmy taką z młodym i pozbyłam się jej prawie od razu.

8pdp47e.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ostatnio czytałam, ze takie maty puzzle są najlepsze do ćwiczeń dla dzieci- zadne pianki, dywany itp. Musi byc twardo i bez ślizgania. Fajne są skip hop ale drogie ;/ nie wiem czy jednak nie kupie bo te tańsze sa strasznie pstrokate i podobno maja jakies zakazane substancje. Dużo jest artykułów na sieci, ze za granica są juz wycofane ze sprzedaży...

http://www.sosrodzice.pl/puzzle-piankowe-dla-dzieci/#article

A tak w ogóle ma ktoras taka mate niepstrokatą i moze cos polecić ?????

Idzie zbankrutować na te wszystkie gadżety dla dzieci ;/
    Ja właśnie chcę zamówić te szaro żółta ze skip hop :-) ładna jest i wydaje mi się długo nam posłuży :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 20:38

• 4me Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    No i po coś mi o tych przypomniała! Teraz siedzę i szukam powodów dla których jednak muszę kupić taką. Szaro-kremowa albo szaro-żółta, cudo <3
    Kurna, teściowa zamiast kupować ciuchy w TK-Max, których nigdy małej nie założę, mogłaby się na taką matę rzucić. :/
    Dokladnie :D mi sie podoba ta szaro kremowa co mozna różne wzory układać lub taka szara zolta z kolkami- ta troche mniej ale ma fajna opcje bo mozna wkolka dokupić gadżety szeleszczące i inne takie, do których dziecko bedzie miało motywacje by isc ;)
    Ja mam jeszcze bon do smyka na 120 pln i chyba pojade w pn kupic te szara bezowa,co mozna układać wzory różne. Niestety wpadłam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 2717 2718 2719 2720 2721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ