Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do obiecanego filmiku nie będzie, młodej się odwidziało i stać nie chce
próbuje ją od wczoraj postawić i nie wiem czy to jej widzi misie, czy po prostu sie odzwyczaiła, bo od dnia w którym mnie opieprzyłyście za stawianie, przestałam i ciągle ją tylko kładłam albo robiłam w pozycji pół siedzącej,
w ogóle dzisiejszy sukcesłapiemy zabawki
i przekręcamy się z plecków na brzuszek
już jej tak samej nie można zostawić na kanapie
bo pewnego dnia ją mogę znaleźć na podłodze xD
-
Ale te nasze dzieciaki się zmieniają, co nowe zdjęcie to widać ujawnianie kolejnych indywidualnych cech.
A początkowo takie prawie jednakowe bobaski były.
Mina przy śnie genialna, moja też czasem przez sen strzela całą serię minek, nawet czasem się w głos śmieje (choć normalnie jeszcze nie bardzo). -
nick nieaktualnyHahaha dzuls ja nie zdazylam ogarnac rych cen bo brakło siły .
Do wywołania mam ponad 300zdjęć z 500 ileś bo też są powiedzmy powtórki albo rozmazane , wgl na laptopie inaczej wygladaja niz w tel niektóre rozmyte
Wina brak flesza , swiecicie fleszem maluchom jak zdjecia pykacie ? Ja wyłączyłam .
O Rossmannowych odbitkach czytałam dzisiaj że nie są ludzie zadowoleni.
Jak Zuzia zacisnela gryzak mocno ,ma siłę kobietkaLady Savage lubi tę wiadomość
-
A my tak główkę trzymamy http://static.pokazywarka.pl/i/6157162/417680/dsc-0065.jpg ogólnie dzisiejszy dzień albo płacz albo marudzenia mam dość na dzisiaj . lady tak jak pisalam dziecko zapomni ni nauczy się w odpowiednim czasie, woow to teraz uważają a ile ma Zuzia już też czekam na to przekrecanie
agatka196, Lady Savage, chabasse, Wonderland, adzia, karolcia87, Anitka201, trix lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Lal jak wasze dzieciaczki ladnie glowke trzymają. Moj od niektórych jest trochę młodszy ale i tak slabo trzyma
wielki jak byk ale cos z tym leżeniem na brzuchu za szybko się poddaje bo on jakos nie lubi
musze zacząć to ćwiczyć !
Mięśnie ma słabe, a ma co dźwigać
Tak jest u moich przynajmniej.
4me lubi tę wiadomość
-
4me miałam dokładnie to samo napisać ... inne dzieciaki tak ładnie juz podnoszą główki, a mojej w ogóle nie można do tego zmusić.... chyba za rzadko kładę Ją na brzuszku, bo jak polezy z max 10 min to zaraz jest krzyk, nerwy i Ją przekrecsm....
W ogóle coś dziś to moje dziecko nie ma prawie wcale apetytu... trochę pomlaska, zaczyna marudzić, wierci się, odwraca i wiecej jeść nie chce... -
nick nieaktualnyTo tak po kolei
Tez zazdroszczę ze tak główki podnoszą , moja kładzie i leży sobie . Na psa nie zwraca szczególnej uwagi jeszcze
Anulka łącze sie w bólu bo mojej szajba odbila od godziny 13 jakos myslalam ze sama ją wykapie o 16 zanim mąż wroci ale wytrwalam , tez nie wiedzial o co jej chodzi , po kąpieli dziecko anioł od 18 do teraz spi ale juz słyszę ze się budzi .
Gusiak u nas 2dni tak bylo ze zostawiala mleko ale dojadala pozniej .
Jestem dzisiaj zmęczona jak bym maraton przebiegła -
a moja ładnie zaczęła główkę podnosić jak skończyła 2 tygodnie, ale ciagle czekłam na te chwytanie zabawek
wy tu wypisywałyście że już chwytają, a ja nic,
nie martwcie się dziewczynykażde dziecko jest inne, każde rozwija się inaczej
-
Lady w sumie główką to sie poki co jeszcze nie martwię, ma czas... tyle, ze chyba faktycznie powinnam zacząć częściej Ją kłaść na brzuszek
Staraczka tyle, ze właśnie moja nie dojada... trochę się tym martwię, bo z piersi nie chce ciągnąć prawie wcale, a z butelki jak zje z 50-60 ml to jest wszystko
Do tego jest jeszcze jakaś marudna, w ogóle nie chce spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 22:28