Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagniesja wrote:Kurde
Wizytę mam dopiero za tydzień, myślisz że mogę poczekać, czy lepiej pójść wcześniej?
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Mam to samo! Nie wiem dlaczego tak. Jak by było sucho, a nie jest. W ogóle nawet po kąpieli czuję, że jakaś napuchnięta tam jestem. Czasami podczas czuję się jak dziewica hehe
-
la_lenka wrote:Mi ratuje życie żel ProVag http://www.doz.pl/apteka/p79707-PrOVag_zel_30_g
Zwłaszcza po Luteinie, która mnie zawsze niesamowicie podrażniała. A tak smaruję się po aplikacji tabletki i jest spokój. -
Tyle, że Concive to jest chyba coś w stylu lubrykantu do seksu? A Provag to takie jak maść, do posmarowania się. Ja już któreś opakowanie mam, kupiłam kiedyś do smarowania po basenie i pokochałam. Cudownie łagodziło też po zbyt ostrym seksie. A jak zaczęłam z Luteiną to już był zupełny strzał w 10.
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana
na suchość przy stosunku polecam żele z durexa dużo bardziej nawilżają niż concive
concive ma te przewagę że nie blokuje plemników ale to już nam nie potrzebne
no i są duuuużo tańsze i można je stosować do masażu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 07:46
Anitka201 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
la_lenka wrote:Raczej słyszałam w kontekście, że macanie szyjki może wywoływać skurcze. Nie wiem na ile to prawda, wolę nie dotykać, zresztą i tak się na tym nie znam wystarczająco dobrze. Na razie tylko miałam 2 razy sprawdzana przez lekarza.
Moja mama pielęgniarka też tak mówi, więc coś w tym musi być justysss bądź ostrożna, i może odłóż te dotykanie szyjki. -
W ogóle witam w ten piękny śnieżny poranek, u mnie śnieżyca. Trzymam kciuki za wszystkie 3 wizyty dzisiaj
i za mają też trzymajcie!
Najpierw idzie emo 11 nie ?, potem ja 15.30 a potem andzia na 17. Będzie dobrze dziewczyny, musi być
eM, adzia, skabarka lubią tę wiadomość