Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja haftowalam juz dwa razy, nic nie przelkne, moj 3,5 letni synek chory, 3 noc plakal od kaszlu, musialam z ledwo bieda jechac z nim do lekarza, starszego do szkoly.Myslalam ze padne zanim wroce do domu, wiecie jak jest w przychodniach.Teraz leze i zdycham.zero sily.Dobrze ze dosyalam opieke nad dzieckiem na tydzien.
-
kasig wrote:Dzień dobry dziewczyny:) znów mi się troszkę dłużej pospało niż planowałam, ale niestety w nocy budzę się średnio co 3 godziny na siku i potem jak już się ze snu wybudzę trudno mi zasnąć na nowo, a dzidziuś jeszcze przecież malutki, aż się boję co będzie w 9 miesiącu, chyba co pół godziny będzie wtedy siku w nocy
Ależ marudzicie
jak nie sikiku to mdłości,
a wszystkie chciały ciąży
a teraz cierpią i się martwią zamiast się cieszyć
eM lubi tę wiadomość
-
PannaB wrote:dziewczynki jakies rady-ja jestem ciagle glodna, w "gardle gula" i jesc wcale nie chce a w zoladku ssanie i burczenie...nie wyrobie, jem po kawalku malutkie porcje ale nie moge jesc co 15 min:( nie wiem juz co mam jesc by sie "zapchac" na dluzej?
Ja też tak mam - teraz u mnie na suwaczku 10 tygodni i 5 dni i podobno to jest normalne, że pojawia się ciągły głód, bo dzidziuś się domaga :)Znajoma potrafila o 4 rano jeść pierwsze śniadanie bo tak była głodna. Ja mam na to sposób - zaopatrzyłam się w wafle ryżowe, biszkopty, herbatniki i jak zaczyna mnie "ssać w żołądku" to bardzo powoli jem wyżej wymienione produktyCzasem dochodzi do tego batonik czekoladowy
najczęściej 3 bit bo na niego akurat mam chęć
jeśli jesz wolno powinno Ci po paru minutach przejść
u mnie to działa
Powiedzmy, że delektuje się tymi produktami
Marzenia się spełniają
-
anulka20 wrote:A ja dziś jeszcze się nie wstałam z muszla, zjadłam śniadanko chlebek z szynka nawet mi smakowała i z pomidorem a zaraz idę do sklepu po chleb i do apteki po kwas foliowy bo mi się skończy zaraz a jak długo się go bierze?
Mojej siostrze gin kazał do końca 3 go miesiąca. Później brała witaminy prenatalne, w których podobno też jest kwas foliowy.
Ja na wizytę idę w 13 tygodniu także zobaczymy co mi na ten temat powieMarzenia się spełniają
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki wróciłam do domku i będe Was nadrabiać
Ja w sobote miałam straszny ból brzucha. Tak mnie bolalo, że nie mogłam chodzić, stać i siedzieć. Noga mi cierpła, położyłam się spać o 21:00 i jak się obudziłam już było ok. Jednak chyba za bardzo z siostrzenicom sobie pofolgowałam.
Mąż chciał mnie wziąć na ostry dyżur, ale bałam się, choć teraz myślę, że to nieodpowiedzialne
Od wczoraj mdłości mi sie nasiliły więc mnie to uspokaja, brzuch też nie boli, ale musze odpoczywać, więcej.
Ok poczytam co tam sie u Was wydarzyło przez te kilka dni
Edit:
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:23
adzia, eM lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
Ależ marudzicie
jak nie sikiku to mdłości,
a wszystkie chciały ciąży
a teraz cierpią i się martwią zamiast się cieszyć
trzeba się przyzwyczaić
-
nick nieaktualny