X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • eM Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh nadrobiłam :D no to teraz się tłumaczę :D przepraszam że tak długo ale w przypływie radości chcieliśmy z mężem do smyka po ten kombinezon podjechać :D ale okazało się że w necie jest tańszy więc i tak nie kupiłam :) potem mąż jeszcze farbę chciał kupić i tak się zeszło :D dziękuje jeszcze raz za kciukasy, za pamięć :) i za niecierpliwość też :P Termin genetycznych mam na 19.02 mam nadzieje że wszystko będzie git bo dziś wyszło że dzidzia 2dni starsza niż na poprzednich usg :)

No to teraz czekamy na info od Lady S u niej to już w ogóle duży człowiek będzie :D

agatka196, Sigma lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:42

eM lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Ehhhh nadrobiłam :D no to teraz się tłumaczę :D przepraszam że tak długo ale w przypływie radości chcieliśmy z mężem do smyka po ten kombinezon podjechać :D ale okazało się że w necie jest tańszy więc i tak nie kupiłam :) potem mąż jeszcze farbę chciał kupić i tak się zeszło :D dziękuje jeszcze raz za kciukasy, za pamięć :) i za niecierpliwość też :P Termin genetycznych mam na 19.02 mam nadzieje że wszystko będzie git bo dziś wyszło że dzidzia 2dni starsza niż na poprzednich usg :)

No to teraz czekamy na info od Lady S u niej to już w ogóle duży człowiek będzie :D

eM to szybko zleci, bo to 3 dni później niż ja:) Jesteś już spokojniejsza:) Ciekawe co u mojego człowieczka.

eM lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    ej dziewczyny cos mnie dodatkowo zaczeło niepokoić, czy wy tez tak macie chce iść sie wysikać mam pełny pęcherz sikam i sikam i sikam i wysikać sie nie umie, tak chodźby coś uciskało na pęcherz?
    Mam dokladnie tak samo.. i zastanawiam sie czy to nie zapalenie jakies spowodowane częstszym napełnieniem pęcherza lub wsztrzymywaniem np. rano jak sie budze i nie chce mi sie wstac bo jeszcze półśpiąca jestem... jutro sie okaze.. odbieram wyniki moczu i ide na wizyte

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:51

• chabasse Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Wiecie co zalezy od takich brązowych glist ba papierze mam tak od czasu do czasu jak sie podcieram w sumie 3x mi sie zdarzylo lutek 100mg 2. Dziennie nie jest tego duzo bo taka nitka ze sluzem
    też takie miewałam pare tygodni temu.. tylko, ze ja krwiaka mam/mialam i moze to pozostałości jakieś. Ale czytalam w necie o tym i ponoc nic groznego to nie jest..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    ej dziewczyny cos mnie dodatkowo zaczeło niepokoić, czy wy tez tak macie chce iść sie wysikać mam pełny pęcherz sikam i sikam i sikam i wysikać sie nie umie, tak chodźby coś uciskało na pęcherz?
    Ja tak dokladnie mam, musze przec i przec zeby do konca wysiusiac

1usa8u69die0y60t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:52

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się chce siusiu i często nie mogę zrobić. Muszę jakiś czas odczekać i później już robię.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nie wiem ale jak moj to pali to czuje jak by kurz a sama pale zwykłe fajki, myślę że nie powinno byc szkodliwe bo przecież by zakazali jarac w miejscach publicznych
    Dla mnie to tez jak kurz pachnie.. A czy szkodliwe.. hmm?? Ostatnio czytalam podobno okazało się, ze to też nie jest wcale takie bezpieczne..
    Staraczka czy Ty palisz...? Mnie czasami ciągnie, ale nie odważyłam się..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • ceska Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Ja tak dokladnie mam, musze przec i przec zeby do konca wysiusiac

O to nie jestem sama, mysllałam ze tlyko ja to mam i nie ukrywam zaczełam sie stresowac bo dopiero od dzisiaj tak mam :S

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM gratuluje śliczne maleństwo. Ja idę za tydzień :)

eM lubi tę wiadomość

• ceska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    mi ostatnio synek na brzuch się przewrócił, na drugi dzień jeszcze mnie bolalo ale przeszlo :) obserwuj, jak nic niepokojącego się nie będzie działo typu skurcze czy plamienie to będzie ok :)

rano nie umiałam wstac tak bolało teraz mniej ale czuje ze uderzenie było tak sie wkurzyalm na tego kota ze zamknełam go w łazience, robi na złośc skacze gryzie ja rozumei ze ma 8miesiecy ale na litośc boską to nei kot to szatannnnnnn

oar8skjod4lwslof.png
  • Magnolia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czemu robicie te badania genetyczne czy prenatalne?Tak same chcecie prywatnie czy to lekarz zleca? Ja nigdy nie mialam.

1usa8u69die0y60t.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:43

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    super zdjęcie , małego człowieczka :) u mnie to tylko kropek naraazie hhehe

staraczka tak czytałam twoje posty , czytałam że palisz , a ograniczasz sie w ciąży ?? albo starasz sie zucić??
    powiedz jak to jest u ciebie
    Tak palę byla tu taka akcja ze jak to w ciazy mozna palic itd ze ktos tu sie dowiedzial o ciazy i nagle rzucil, ja pale od 16roku zycia mam 24 lata ciężko rzucic desmoxan kupilam po 2 tabletkach cisnienie skoczyko jak bym wypila 5 energetykow, na chwile obecna palE moge powiedziec mniej z tym ze wcześniej przed ciaza palilam tzw setki a teraz pale je ba pół :) w sobotę kupiłam te setki a jeszcze mam 6fajur w pacZce

Chabasse tak podczytac chcialam na necie bo wizyta za poltora tygodnia wiec zaczekam ale ponoc na początku moze tez byc tak w dniu spodziewanej @

Co do oddawania moczu mam tak samo niby uczucie pelnego pęcherza a jak usiade to leci tyle co nic

• Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedys palilam, a jak zaszlam w 1 ciaze i nawet nir wiedxialam ze jedtem w ciaxy to mnie strasznie odrzucalo od fajek i nie wiedzialam o co kaman.

1usa8u69die0y60t.png
  • ceska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    Dla mnie to tez jak kurz pachnie.. A czy szkodliwe.. hmm?? Ostatnio czytalam podobno okazało się, ze to też nie jest wcale takie bezpieczne..
    Staraczka czy Ty palisz...? Mnie czasami ciągnie, ale nie odważyłam się..
    ja podpalam fajki nie ukrywam ale ograniczyłam, niestety nie odrzuciło mnie od nich...

oar8skjod4lwslof.png
  • eM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia3 wrote:
    Dziewczyny, a czemu robicie te badania genetyczne czy prenatalne?Tak same chcecie prywatnie czy to lekarz zleca? Ja nigdy nie mialam.
    Ja robię bo chcę być przygotowana na ewentualne problemy genetyczne i uważam że warto zrobić. Oczywiście nie ma takiego obowiązku i każda z nas sama podejmuje decyzje :) dodatkowo dochodzi to że w moim pakiecie medycznym te badania są za darmo :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to masz jakis abonament, tak? A ile to kosztuje i na czym to polega?

1usa8u69die0y60t.png
‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ