Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhhh nadrobiłam
no to teraz się tłumaczę
przepraszam że tak długo ale w przypływie radości chcieliśmy z mężem do smyka po ten kombinezon podjechać
ale okazało się że w necie jest tańszy więc i tak nie kupiłam
potem mąż jeszcze farbę chciał kupić i tak się zeszło
dziękuje jeszcze raz za kciukasy, za pamięć
i za niecierpliwość też
Termin genetycznych mam na 19.02 mam nadzieje że wszystko będzie git bo dziś wyszło że dzidzia 2dni starsza niż na poprzednich usg
No to teraz czekamy na info od Lady S u niej to już w ogóle duży człowiek będzieagatka196, Sigma lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM wrote:Ehhhh nadrobiłam
no to teraz się tłumaczę
przepraszam że tak długo ale w przypływie radości chcieliśmy z mężem do smyka po ten kombinezon podjechać
ale okazało się że w necie jest tańszy więc i tak nie kupiłam
potem mąż jeszcze farbę chciał kupić i tak się zeszło
dziękuje jeszcze raz za kciukasy, za pamięć
i za niecierpliwość też
Termin genetycznych mam na 19.02 mam nadzieje że wszystko będzie git bo dziś wyszło że dzidzia 2dni starsza niż na poprzednich usg
No to teraz czekamy na info od Lady S u niej to już w ogóle duży człowiek będzie
eM to szybko zleci, bo to 3 dni później niż ja:) Jesteś już spokojniejsza:) Ciekawe co u mojego człowieczka.eM lubi tę wiadomość
-
ceska wrote:ej dziewczyny cos mnie dodatkowo zaczeło niepokoić, czy wy tez tak macie chce iść sie wysikać mam pełny pęcherz sikam i sikam i sikam i wysikać sie nie umie, tak chodźby coś uciskało na pęcherz?
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Wiecie co zalezy od takich brązowych glist ba papierze mam tak od czasu do czasu jak sie podcieram w sumie 3x mi sie zdarzylo lutek 100mg 2. Dziennie nie jest tego duzo bo taka nitka ze sluzem
-
ceska wrote:ej dziewczyny cos mnie dodatkowo zaczeło niepokoić, czy wy tez tak macie chce iść sie wysikać mam pełny pęcherz sikam i sikam i sikam i wysikać sie nie umie, tak chodźby coś uciskało na pęcherz?
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Nie wiem ale jak moj to pali to czuje jak by kurz a sama pale zwykłe fajki, myślę że nie powinno byc szkodliwe bo przecież by zakazali jarac w miejscach publicznych
Staraczka czy Ty palisz...? Mnie czasami ciągnie, ale nie odważyłam się.. -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:mi ostatnio synek na brzuch się przewrócił, na drugi dzień jeszcze mnie bolalo ale przeszlo
obserwuj, jak nic niepokojącego się nie będzie działo typu skurcze czy plamienie to będzie ok
rano nie umiałam wstac tak bolało teraz mniej ale czuje ze uderzenie było tak sie wkurzyalm na tego kota ze zamknełam go w łazience, robi na złośc skacze gryzie ja rozumei ze ma 8miesiecy ale na litośc boską to nei kot to szatannnnnnn -
nick nieaktualnyAngelaa wrote:super zdjęcie , małego człowieczka
u mnie to tylko kropek naraazie hhehe
staraczka tak czytałam twoje posty , czytałam że palisz , a ograniczasz sie w ciąży ?? albo starasz sie zucić??
powiedz jak to jest u ciebiew sobotę kupiłam te setki a jeszcze mam 6fajur w pacZce
Chabasse tak podczytac chcialam na necie bo wizyta za poltora tygodnia wiec zaczekam ale ponoc na początku moze tez byc tak w dniu spodziewanej @
Co do oddawania moczu mam tak samo niby uczucie pelnego pęcherza a jak usiade to leci tyle co nic -
chabasse wrote:Dla mnie to tez jak kurz pachnie.. A czy szkodliwe.. hmm?? Ostatnio czytalam podobno okazało się, ze to też nie jest wcale takie bezpieczne..
Staraczka czy Ty palisz...? Mnie czasami ciągnie, ale nie odważyłam się.. -
Magnolia3 wrote:Dziewczyny, a czemu robicie te badania genetyczne czy prenatalne?Tak same chcecie prywatnie czy to lekarz zleca? Ja nigdy nie mialam.
dodatkowo dochodzi to że w moim pakiecie medycznym te badania są za darmo
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]