Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:LadyS ja czytałam że w właśnie w końcówce 1 trymestru często u kobiet występuja bóle głowy. I nawet moga być to bóle migrenowe, chociaż w necie to wszystko można przeczytać
A do mnie znowu wrócił stan podgoraczkowy. Napisałam sms do mojego gin i kazał udać się do internisty bo goraczka niebezpieczna jest. Więć ide na 14.30
eM gdzie ty sie podziałaś ? -
Anitka201 wrote:No to kolejne pytanie
Jak często pijesz mleko/ jesz czekoladę i cytrusy?
tak przed ciążą miałam bóle głowy, jak każdy, zdarzyło się 3, 4 razy w rokupić nie pijam mleka bo nie lubię, ale od kiedy nie mogę pić herbaty, bo mam po niej mdłości to się pije kakao by się rano rozgrzać, od czekolady mnie odrzuciło całkiem, a cytrynka jest do wody mineralnej dodawana od czasu do czasu, wczoraj była pomarańczka pierwsza od grudnia.
-
Anitka201 wrote:Faktycznie hormony robią swoje ale główną przyczyną migren jest właśnie mleko/nabiał/ czy jak kto woli substancja w nim zawarta - tyramina. Powie to każdy dietetyk zajmujący się nietolerancjami pokarmowymi. Wiem co piszę bo sama jestem na to dziadostwo uczulona i od kilku lat walczyłam z migrenami, które ciągnęły się tygodniami. Nikomu tego nie życzę bo faktycznie porównując migrenę do mdłości to z dwojga złego wolę mdłości. Po odstawieniu tych produktów po około 2 tygodniach bólu już nie czułam no i pojawił się ostatnio bo nie potrafiłam się zmusić do zjedzenia niczego innego jak owsianki na mleku, bułki z twarogiem i pomarańczy.
kurczę ;/ to czym ja się mam rano rozgrzewać,buuuuu mleko nie, herbata nie,
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:Mam do Was pytanie może umiecie odp, czy to ze maż pali e-papierosy ma wplyw na mnie i na dziecko?czy to jest tak samo jak przy biernym paleniu przy zwyklych papierosach??
-
Wróciłam ufff póżniej nadrobię, na razie relacja
Nie da się ukryć że mam człowieka w brzuchu!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4edc14c7346.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfdc5fcf1a05.jpg
Dzidzia wierciła się strasznie i machała rączkami i nóżkamicudowny widok!!!!
Dziękuje za kciuki ja teraz mocno kciukam za resztę dzisiejszych wizytagatka196, la_lenka, kasig, Magnolia3, SweetCherryPie, chabasse, Misi@, skabarka, monaaa85, Sigma, wiaraczynicuda, Dżuls, Lady Savage, Anitka201, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]