X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Kurczę Wy tak mówicie, że nie chcecie sobie tam tak głęboko grzebać, a ja nadal serduszkuję z mężem, co no jak by nie było wiele bardziej sięga niż palec:) Mam nadzieję, że nic tam nie nabroimy.

Nancy :P ale serduszkując, facet chodzby miał giganta :P to nie dotyka penisem otworu do macicy.

Magnolia3 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy jest tu ktos kto ma problem z zajadami lub sie z tym juz borykal? Od samego początku mam ale dzisiaj juz przekichane widzialam ze w kacikach ust sa zaczerwienienia myslalam zejdzie a dzisiaj takie wysuszone piecze i swedzi :/

Mialam isc na krew ale M pisal ze jest ślisko i mam nie wychodzic bo sie wywale pisal ze gorzej niz ostatnio wiec jedynie z psiurem wyjde ale tez niewiwm o ktorej bedzie chcial bo odsypia noc na łóżku

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja. Ale piekna pogoda za okne. Niestety chyba sie nabawilam zapalenia krtani.

Wczoraj zarezerwowalismy norleg na majowke w gorach. Ciemawa jeztem jak ja tam dam rade z brzuchem.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje.

eM, adzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Heja. Ale piekna pogoda za okne. Niestety chyba sie nabawilam zapalenia krtani.

Wczoraj zarezerwowalismy norleg na majowke w gorach. Ciemawa jeztem jak ja tam dam rade z brzuchem.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje.
    Ja w tym roku majowke odpuszczam, od kilku lat jezdzimy na pole namiotowe w tym roku pojedziemy tylko posiedziec przy grillu pogadac ale na noc juz nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja pod namiotem ostatni raz bylam jakies 17 lat tenu i nie zdecydowalabym sie tego powtorzyc z dziecmi. Dlatego zawsze wybieramy kwatery.

Choaciaz samo spanie w namiocie ma swoj niepowtarzalny klimat

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Witam czy jest tu ktos kto ma problem z zajadami lub sie z tym juz borykal? Od samego początku mam ale dzisiaj juz przekichane widzialam ze w kacikach ust sa zaczerwienienia myslalam zejdzie a dzisiaj takie wysuszone piecze i swedzi :/

Mialam isc na krew ale M pisal ze jest ślisko i mam nie wychodzic bo sie wywale pisal ze gorzej niz ostatnio wiec jedynie z psiurem wyjde ale tez niewiwm o ktorej bedzie chcial bo odsypia noc na łóżku

Ja mam od kilku dni aftę, która tak mnie boli, że nie mogę jeść.

Brrr okropna pogoda, a ten mój mąż ma jeszcze kawał drogi przed sobą. Ja też się szykuję i jadę do rodziców na dwa dni.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no i trzymam kciuki za wizyty:) Dajcie znać co tam u dzidziusiów:)

eM, adzia lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy a jakos to bedziesz leczyc? Kurde jak urok to sraczka jeszcze 2tyg temu hemoroida mialam teraz zajad a na afte cos reklamowali

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na aftę Aftin :)

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest po 10 a mój ciapek spi nie w glowie mu wyjscie na dwor kurde niewiem co on w nocy robil hehe

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Ursa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka na zajady witamina B2. Możesz kupic maść, albo normalnie tabletki :)

Dzień dobry. Mnie jak na razie mdłości nie oszczędzają. A już wczoraj było tak dobrze...

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.. u mnie też śnieżnie.. ale mi to akurat pasuje, bo ja leżakująca jestem i jak widzę słoneczko i słyszę świergolące ptaszki za oknem to gorzej znoszę leżenie plackiem.. a tak to przynajmniej w ciepełku sobie leniuchuję i myślę, że fajnie że nie muszę nigdzie iść.. :)
    Aaaa no i oczywiście powodzenia na wizytach dzisiejszych wszystkim życzę.. Ja jutro na 17.45 dopiero i już się nie mogę doczekać..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:16

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 8 nie spie dopiero sniadanie jem serek homo i buleczke ;)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nancy a jakos to bedziesz leczyc? Kurde jak urok to sraczka jeszcze 2tyg temu hemoroida mialam teraz zajad a na afte cos reklamowali

Nie wiem co mogę wziąć. Staram się tego nie podrażniać i pewnie jak zwykle samo przejdzie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masc na opryszczke stosowana na zajady chyba nie bardzo?
    Czytalam przed chwila aby nie podrazniac to unikac ostrych potraw i mozna nałożyć paste do zębów aby wysuszylo

marynka90 lubi tę wiadomość

• ceska Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Ja tez witam.. noc mialam przejebistą..
    Kot z parapetucdwa razy ladowal mi na vrzuchu i pospane... a teraz so roboty a tak boli..

Myślicie że nic sie nie stało brzuch mnie do teraz boli.. :/

oar8skjod4lwslof.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Masc na opryszczke stosowana na zajady chyba nie bardzo?
    Zajady to zwykle niedobór witaminy B2. Możesz kupic tabletki lub masc w każdej aptece.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Myślicie że nic sie nie stało brzuch mnie do teraz boli.. :/

Ceska weź dziś odpoczywaj na maxa i leż ile się da, powinno być dobrze, mnie ból brzucha też trzymał tak długo po tym jak mi dziecko przywaliło łokciem w brzuch i gdy Rafał na mnie spadł, chyba mnie się nic i dzidzi nie stało, nie krwawiłam, jedynie ten ból się mi też tak długo utrzymywał. No dziś zobaczę czy wszystko ok.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny:) znów mi się troszkę dłużej pospało niż planowałam, ale niestety w nocy budzę się średnio co 3 godziny na siku i potem jak już się ze snu wybudzę trudno mi zasnąć na nowo, a dzidziuś jeszcze przecież malutki, aż się boję co będzie w 9 miesiącu, chyba co pół godziny będzie wtedy siku w nocy

• kasig Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znać dziewczyny no i pokażcie dzieciaczki :)

adzia, eM lubią tę wiadomość

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ