Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Kurczę Wy tak mówicie, że nie chcecie sobie tam tak głęboko grzebać, a ja nadal serduszkuję z mężem, co no jak by nie było wiele bardziej sięga niż palec:) Mam nadzieję, że nic tam nie nabroimy.
Nancyale serduszkując, facet chodzby miał giganta
to nie dotyka penisem otworu do macicy.
Magnolia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam czy jest tu ktos kto ma problem z zajadami lub sie z tym juz borykal? Od samego początku mam ale dzisiaj juz przekichane widzialam ze w kacikach ust sa zaczerwienienia myslalam zejdzie a dzisiaj takie wysuszone piecze i swedzi
Mialam isc na krew ale M pisal ze jest ślisko i mam nie wychodzic bo sie wywale pisal ze gorzej niz ostatnio wiec jedynie z psiurem wyjde ale tez niewiwm o ktorej bedzie chcial bo odsypia noc na łóżku -
nick nieaktualnyHeja. Ale piekna pogoda za okne. Niestety chyba sie nabawilam zapalenia krtani.
Wczoraj zarezerwowalismy norleg na majowke w gorach. Ciemawa jeztem jak ja tam dam rade z brzuchem.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje.eM, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Heja. Ale piekna pogoda za okne. Niestety chyba sie nabawilam zapalenia krtani.
Wczoraj zarezerwowalismy norleg na majowke w gorach. Ciemawa jeztem jak ja tam dam rade z brzuchem.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje. -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Witam czy jest tu ktos kto ma problem z zajadami lub sie z tym juz borykal? Od samego początku mam ale dzisiaj juz przekichane widzialam ze w kacikach ust sa zaczerwienienia myslalam zejdzie a dzisiaj takie wysuszone piecze i swedzi
Mialam isc na krew ale M pisal ze jest ślisko i mam nie wychodzic bo sie wywale pisal ze gorzej niz ostatnio wiec jedynie z psiurem wyjde ale tez niewiwm o ktorej bedzie chcial bo odsypia noc na łóżku
Ja mam od kilku dni aftę, która tak mnie boli, że nie mogę jeść.
Brrr okropna pogoda, a ten mój mąż ma jeszcze kawał drogi przed sobą. Ja też się szykuję i jadę do rodziców na dwa dni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.. u mnie też śnieżnie.. ale mi to akurat pasuje, bo ja leżakująca jestem i jak widzę słoneczko i słyszę świergolące ptaszki za oknem to gorzej znoszę leżenie plackiem.. a tak to przynajmniej w ciepełku sobie leniuchuję i myślę, że fajnie że nie muszę nigdzie iść..
Aaaa no i oczywiście powodzenia na wizytach dzisiejszych wszystkim życzę.. Ja jutro na 17.45 dopiero i już się nie mogę doczekać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:Myślicie że nic sie nie stało brzuch mnie do teraz boli..
Ceska weź dziś odpoczywaj na maxa i leż ile się da, powinno być dobrze, mnie ból brzucha też trzymał tak długo po tym jak mi dziecko przywaliło łokciem w brzuch i gdy Rafał na mnie spadł, chyba mnie się nic i dzidzi nie stało, nie krwawiłam, jedynie ten ból się mi też tak długo utrzymywał. No dziś zobaczę czy wszystko ok. -
Dzień dobry dziewczyny:) znów mi się troszkę dłużej pospało niż planowałam, ale niestety w nocy budzę się średnio co 3 godziny na siku i potem jak już się ze snu wybudzę trudno mi zasnąć na nowo, a dzidziuś jeszcze przecież malutki, aż się boję co będzie w 9 miesiącu, chyba co pół godziny będzie wtedy siku w nocy