X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Kurczę Wy tak mówicie, że nie chcecie sobie tam tak głęboko grzebać, a ja nadal serduszkuję z mężem, co no jak by nie było wiele bardziej sięga niż palec:) Mam nadzieję, że nic tam nie nabroimy.

Nancy :P ale serduszkując, facet chodzby miał giganta :P to nie dotyka penisem otworu do macicy.

Magnolia3 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy jest tu ktos kto ma problem z zajadami lub sie z tym juz borykal? Od samego początku mam ale dzisiaj juz przekichane widzialam ze w kacikach ust sa zaczerwienienia myslalam zejdzie a dzisiaj takie wysuszone piecze i swedzi :/

Mialam isc na krew ale M pisal ze jest ślisko i mam nie wychodzic bo sie wywale pisal ze gorzej niz ostatnio wiec jedynie z psiurem wyjde ale tez niewiwm o ktorej bedzie chcial bo odsypia noc na łóżku

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja. Ale piekna pogoda za okne. Niestety chyba sie nabawilam zapalenia krtani.

Wczoraj zarezerwowalismy norleg na majowke w gorach. Ciemawa jeztem jak ja tam dam rade z brzuchem.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje.

eM, adzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Heja. Ale piekna pogoda za okne. Niestety chyba sie nabawilam zapalenia krtani.

Wczoraj zarezerwowalismy norleg na majowke w gorach. Ciemawa jeztem jak ja tam dam rade z brzuchem.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Czekam na relacje.
    Ja w tym roku majowke odpuszczam, od kilku lat jezdzimy na pole namiotowe w tym roku pojedziemy tylko posiedziec przy grillu pogadac ale na noc juz nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja pod namiotem ostatni raz bylam jakies 17 lat tenu i nie zdecydowalabym sie tego powtorzyc z dziecmi. Dlatego zawsze wybieramy kwatery.

Choaciaz samo spanie w namiocie ma swoj niepowtarzalny klimat

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Witam czy jest tu ktos kto ma problem z zajadami lub sie z tym juz borykal? Od samego początku mam ale dzisiaj juz przekichane widzialam ze w kacikach ust sa zaczerwienienia myslalam zejdzie a dzisiaj takie wysuszone piecze i swedzi :/

Mialam isc na krew ale M pisal ze jest ślisko i mam nie wychodzic bo sie wywale pisal ze gorzej niz ostatnio wiec jedynie z psiurem wyjde ale tez niewiwm o ktorej bedzie chcial bo odsypia noc na łóżku

Ja mam od kilku dni aftę, która tak mnie boli, że nie mogę jeść.

Brrr okropna pogoda, a ten mój mąż ma jeszcze kawał drogi przed sobą. Ja też się szykuję i jadę do rodziców na dwa dni.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no i trzymam kciuki za wizyty:) Dajcie znać co tam u dzidziusiów:)

eM, adzia lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy a jakos to bedziesz leczyc? Kurde jak urok to sraczka jeszcze 2tyg temu hemoroida mialam teraz zajad a na afte cos reklamowali

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na aftę Aftin :)

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest po 10 a mój ciapek spi nie w glowie mu wyjscie na dwor kurde niewiem co on w nocy robil hehe

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Ursa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka na zajady witamina B2. Możesz kupic maść, albo normalnie tabletki :)

Dzień dobry. Mnie jak na razie mdłości nie oszczędzają. A już wczoraj było tak dobrze...

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.. u mnie też śnieżnie.. ale mi to akurat pasuje, bo ja leżakująca jestem i jak widzę słoneczko i słyszę świergolące ptaszki za oknem to gorzej znoszę leżenie plackiem.. a tak to przynajmniej w ciepełku sobie leniuchuję i myślę, że fajnie że nie muszę nigdzie iść.. :)
    Aaaa no i oczywiście powodzenia na wizytach dzisiejszych wszystkim życzę.. Ja jutro na 17.45 dopiero i już się nie mogę doczekać..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:16

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 8 nie spie dopiero sniadanie jem serek homo i buleczke ;)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Nancy a jakos to bedziesz leczyc? Kurde jak urok to sraczka jeszcze 2tyg temu hemoroida mialam teraz zajad a na afte cos reklamowali

Nie wiem co mogę wziąć. Staram się tego nie podrażniać i pewnie jak zwykle samo przejdzie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masc na opryszczke stosowana na zajady chyba nie bardzo?
    Czytalam przed chwila aby nie podrazniac to unikac ostrych potraw i mozna nałożyć paste do zębów aby wysuszylo

marynka90 lubi tę wiadomość

• ceska Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Ja tez witam.. noc mialam przejebistą..
    Kot z parapetucdwa razy ladowal mi na vrzuchu i pospane... a teraz so roboty a tak boli..

Myślicie że nic sie nie stało brzuch mnie do teraz boli.. :/

oar8skjod4lwslof.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Masc na opryszczke stosowana na zajady chyba nie bardzo?
    Zajady to zwykle niedobór witaminy B2. Możesz kupic tabletki lub masc w każdej aptece.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    Myślicie że nic sie nie stało brzuch mnie do teraz boli.. :/

Ceska weź dziś odpoczywaj na maxa i leż ile się da, powinno być dobrze, mnie ból brzucha też trzymał tak długo po tym jak mi dziecko przywaliło łokciem w brzuch i gdy Rafał na mnie spadł, chyba mnie się nic i dzidzi nie stało, nie krwawiłam, jedynie ten ból się mi też tak długo utrzymywał. No dziś zobaczę czy wszystko ok.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny:) znów mi się troszkę dłużej pospało niż planowałam, ale niestety w nocy budzę się średnio co 3 godziny na siku i potem jak już się ze snu wybudzę trudno mi zasnąć na nowo, a dzidziuś jeszcze przecież malutki, aż się boję co będzie w 9 miesiącu, chyba co pół godziny będzie wtedy siku w nocy

• kasig Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, dajcie znać dziewczyny no i pokażcie dzieciaczki :)

adzia, eM lubią tę wiadomość

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ