Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też trzymam kciuki za wszystkie wizyty,
po rozmowie z moim stwierdzilismy że nie będziemy robić prenatalnych
po 2pomimo zgody od ginekologa na kochanie się
mój powiedział że nie chce się obnażać
przed Zuzią, wybuchnęłam śmiechem, ale kurczaki ;/ ja nie wytrzymam taki długi czas bez seksu
ale jak on się uprze to kurde wołami go do łóżka nie zaciągnę ;/
I za 6 zł kupiłam w Pepko te skarpetki
kocham żabyagatka196, adzia, monaaa85, Dżuls lubią tę wiadomość
-
4me wrote:Lady ale mozesz przeciez brac czysty jwas foliowy tylko innej firmy- to nie ma znaczenia
Wiesz co mi zostało tego kwasu na jeden tydzień, Pani dr wczoraj mi powiedziała że jak się skończy to mam zacząć brać witaminy dla kobiet w ciąży II trymestrze, więc po prostu zacznę od jutra brać te witaminki tam też jest kwas foliowy, kupiłam sobie Femibion, ale to cholerstwo drogie i duże ;/ ze wszystkich tabletek dla kobiet w ciąży te były najmniejsze, masakra. -
nick nieaktualnyJa teraz biore femibion I za 5 dni przejde na 2 bo tez mi sie koncza. A tak z ciekawosci jakie dawki tego kwasu foliowego bierzecie? Mi lekarz kazal brac 3 tabletki dziennie ale ze biore femibion a tam dawka pokrywa 400% dziennego zapotrzebowania to powoedzial ze wystarcza te tabletki.
-
Lady to partner do końca ciąży będzie trzymał się tego swojego zakazu:D? No to po porodzie będziecie mieli jak pierwszy raz hehe. Dobrze, że jeszcze są inne formy zadawalania:p
Wróciłam z krwi. Tyle mi tej krwi pobrała, że na głoda z każdą kolejną probówką było mi coraz bardziej słabo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:32
-
Aha no to bierz te witaminy i sie nie przejmuj
Ja biorę tal jak na opakowaniu napisano czyli 1 tabletkę dziennie ( 400 czegoś tam- mg?). Jak mój mi kupił niepotrzebnie na razie jakies witaminy to tam kwas foliowy byl dokladnie w takiej dawce jak ta jedna tabletka co biore.
Mozjaka- 3 tabletki dziennie to jakos dużo, no ale lekarz wie lepiej)
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Lady to partner do końca ciąży będzie trzymał się tego swojego zakazu:D? No to po porodzie będziecie mieli jak pierwszy raz hehe. Dobrze, że jeszcze są inne formy zadawalania:p
Wróciłam z krwi. Tyle mi tej krwi pobrała, że na głoda z każdą kolejną probówką było mi coraz bardziej słabo.
A Ty dopiero teraz robiłaś ten komplet badań? -
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:A u mnie troche dziwnie, bo tak jak jeszcze do niedzieli mnie totalnie mdliło, wymiotowałam kilka razy dziennie, tak od dwóch dni mam względny spokój, nawet niespecjalnie mdli
Wam też mdłości ustąpiły tak z dnia na dzień?
Ja jestem przeszczęśliwa, bo jużnie dawały mi normalnie funkcjonować. Jednocześnie mam większe i bardziej bolesne piersi i jakiś taki bardziej wzdęty brzuch.