Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak dziewczyny, zniżki do porodu są małe bo chyba 3%, ale zawsze coś, po za tym do 3 roku życia dziecka zawsze jakieś prezenty i rosnące zniżki. A na początek ten olejek w prezencie. Jak dla mnie fajny program. Kartę należy zarejestrować, wszystko jest opisane na karcie gdzie i potem dostaje się informacje aby odebrać prezent. Te karty rossne stoją na kasach ale też są na półeczkach na dziale dziecięcym
-
Kurczaki a ja używam palmersa
/ musze spr czy sklad sie nie zmienił bo to podsumowanie z 2011 roku chyba...
Co do badan ja jestem w 9 tygodniu i tez dopiero idę na te wszystkie badaniaco więcej mam abonament na usługi medyczne z pracy a chodzę do prywatnego ginekologa. Mój abonament jest tak fajny, ze nic nie place nawet jesli prywatny gin wystawił mi skierowanie- 400 stówki w kieszeni
Sprawdźcie swoje abonamenty dokladnie moze tez tak macie i nie musialybyscie chodzić podwójnie na NFZ tylko po skierowaniaa i jeszcze mogę dostać zwrot za część prywatnej wizyty u ginekologa
Co do badania na cukier - czy wy juz wszystkie mialyscie to obciążenie glukoza? Bo ja dostalam skierowanie tylko na zwykly cukier z krwi bez tego paskudnego plynu ???/
-
Staraczka niezla przygoda
Moja siostra jak byla w ciazy poszla do fryzjera. Komuś obok robili trwala- zemdlilo ja na maksa, zrobili jej sie ciemno przed oczami i zwymiotowala na środek salonuuppsa ale się wstydu najadla. Pani fryzjerka posprzątala sama ale siostra juz tam nigdy nie wrocila
Byla juz w mocno widocznej ciazy wiec pewnie co niektóre kobitki zrozumialyStaraczka23 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Kasig za info
Dziewczyny ja sprawdziłam sklad palmersa balsamu na rozstępy- nie ma tam juz tej substancji. Jest tez napisane na opakowaniu, ze produkt jest rekomendowany przez naczelna rade pielęgniarek i położnych, nie wiem czy to chwyt marketingowy czy nieno ale jet napisane.
Ma tez laury za rok 2014 ale w takie konkursy to ja w ogóle nie wierze)
-
nick nieaktualny4me wrote:Staraczka niezla przygoda
Moja siostra jak byla w ciazy poszla do fryzjera. Komuś obok robili trwala- zemdlilo ja na maksa, zrobili jej sie ciemno przed oczami i zwymiotowala na środek salonuuppsa ale się wstydu najadla. Pani fryzjerka posprzątala sama ale siostra juz tam nigdy nie wrocila
Byla juz w mocno widocznej ciazy wiec pewnie co niektóre kobitki zrozumialy -
nick nieaktualny4me wrote:Kurczaki a ja używam palmersa
/ musze spr czy sklad sie nie zmienił bo to podsumowanie z 2011 roku chyba...
Co do badan ja jestem w 9 tygodniu i tez dopiero idę na te wszystkie badaniaco więcej mam abonament na usługi medyczne z pracy a chodzę do prywatnego ginekologa. Mój abonament jest tak fajny, ze nic nie place nawet jesli prywatny gin wystawił mi skierowanie- 400 stówki w kieszeni
Sprawdźcie swoje abonamenty dokladnie moze tez tak macie i nie musialybyscie chodzić podwójnie na NFZ tylko po skierowaniaa i jeszcze mogę dostać zwrot za część prywatnej wizyty u ginekologa
Co do badania na cukier - czy wy juz wszystkie mialyscie to obciążenie glukoza? Bo ja dostalam skierowanie tylko na zwykly cukier z krwi bez tego paskudnego plynu ???/
Kazda kobieta dostaje na poczatku glukoza na czczo, bez obciazenia. Jesli ta jest powyzej normy to wtedy jest obciazenie. Jesli jest ok to ok 24 tc kazda ciezarne przechodzi obciazenie 50g glukozy.
-
Mustela to jeden z najbardziej polecanych kremów w necie. Choc ocena na tym blogu sroki byla slaba znam wiele dziewczyn, które go stosowaly i nie miały żadnych rozstępów. Znam tez jednak takie, które uzywaly serii rosmanna i tez nie miały
wiele na pewno zalezy od predyspozycji naszego ciała. Miejmy nadzieje, ze jak będziemy dbać, nawilzac to nie będziemy ich miec- nie wazne dzieki czemu
-
4me wrote:Mustela to jeden z najbardziej polecanych kremów w necie. Choc ocena na tym blogu sroki byla slaba znam wiele dziewczyn, które go stosowaly i nie miały żadnych rozstępów. Znam tez jednak takie, które uzywaly serii rosmanna i tez nie miały
wiele na pewno zalezy od predyspozycji naszego ciała. Miejmy nadzieje, ze jak będziemy dbać, nawilzac to nie będziemy ich miec- nie wazne dzieki czemu
myślę, że geny genami ale czymś wspomóc się trzema
-
nick nieaktualny