Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja właśnie byłam u chyba najmniej lubianego lekarza... czyli stomatologa.. brr
I chociaż uwielbiam moją Panią dentystkę to jednak chodzę tam tylko kiedy muszę.. czego efekt teraz jest taki że jakieś ognisko próchnicy mi się pojawiło na ostatnim ząbku i trza będzie to wyleczyć ehhh.. -
Misi@ wrote:JA właśnie czytam o tych badaniach prenetalnych i mam do Was pytanie. Robicie tylko jedno miedzy 11-14 tc. Czy powtarzacie 15-20 i 18-23 tc?
Ja zrobię chyba tylko te pierwsze ewentualnie jeszcze te ostatnie.
Ja na pewno zrobię te 3 usg, myślę że pappa też. Nie wiem co jeszcze mam w pakiecie i co lekarka zaleci. Jeśli w badaniach wyjdzie coś niepokojącego to będę starała się dobadać.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Przespałam się 2 godziny, ale ból głowy nie minął, no cóż muszę się przemęczyć, pytałam wczoraj moją Panią dr o ten ból głowy, i nic nie mogę brać, żadnych tabletek, powiedziała że mam spróbować czekoladę,
No dziś nie piłam mleka w ogóle a jest tak samo jak wczoraj, super było do 11 a od 11 jak zaczeło boleć to przeszło dopiero o 20 ;/
-
Biedna Lady
Nie zazdroszczę Ci... poza tym myślę, że tabletki i tak by nie pomogły bo ból nie jest od stanu zapalnego tylko od hormonów. A jakieś okłady na głowę? Albo inhalacje z mięty ?
A ja chyba znalazłam sposób na mdłości. Podjadam sobie paluszki z sezamemMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już też dostałam wypłatę z L-4
i się obkupiłam dziś
dla mamy Yves Rocher, kocham kosmetyki z tej firmy, jedyne które mnie nie uczulają, i dla dzidzi kupiłam te skarpetki i teraz pajacyk
popatrzcie jakie boskie
agatka196, Misi@, kasig, adzia, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Hahaha to sbie wyobraź, że ja swojej dzidzi jeszcze nie widziałąm ani razu. NA jedynej fotce z usg mam pęcherzyk, a w środku kropkę. Drugą randkę mamy dopiero na przezierności karkowej, na początku marca
Już tak zazroszczę dziewczynom, które mogą zdjęcie malucha wrzucić na forum
Ja w 6tyg serce widziałam a za tydzień kolejna wizyta -
nick nieaktualny