Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzuls jak w pelni lata jak prawie na jesien
ciepło powinno byc ale nie tak jak w lipcu heh. O tym wózku jak zwróciłas uwage na gabarytki to przypomnialam sobie kolezanke ktora spotkalam jakis czas twmu maly 5msc ledwo w kombinezonie sie miescil bo taki pulchniutki
-
Nie maja takich standardow tylko to dotyczy tej promocji no taki myk zrobili:P
tak mi przesszlo prze mysl, wysylaja po min 8 miesiacach a max 9 no ale jak to bedzie 9 i dostane go w polowie listopada to juz problem bo jakbym byla pewna ze 14 pazdziernika to chyba by sie skusila:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo za dzien, piętro wyzej kolezanka z 4letnim synem wynajmuje i facetem, jak to ostatnio powiedziala wywalili ją bo pozwalala malemu rzucać piłka i biegac po domu a ze sąsiedzi wiedzieli o wynajmie to sie poskarzyli i co oczywiście do mnie ALE TOBIE NIE BEDZIE PRZESZKADZAC JAK POHALASUJE no i zaczelo od rana slysze jak on skacze po tym mieszkaniu kurde kolezanka kolezanka ale mieszka nademna to niech nie wykorzystuje bo ten blok stosunkowo nowy z 2012r kurde i z betonu nie robili tylko pustakow pierdniesz kaszlesz sasiad slyszy poszlam i zwrocilam uwage zeby biegal sobie w pokoju a nie salonie bo ilez mozna, nie mam nic do tego ze biega ale ludzie