X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    ??? 3 tabletki plus to co masz w femibion, masakra to strasznie dużo

Kwas foliowy to witamina rozpuszczalna w wodzie więc nawet jeśli bierze się go więcej organizm weźmie tyle ile mu potrzeba a nadmiar jest usuwany z organizmu :) Przedawkowanie jest niemożliwe :) Więc w zasadzie nie znając wchłanialności danego kwasu foliowego można brac więcej by miec pewnośc, że te obowiązkowe 400mg się wchłonie :)

Ja widzę Twój suwaczek :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • adzia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    dzień dobry :) Adzia dzidziuś prześliczny i taki już duży :)
    Kasig cudowne uczucie jak te 4 cm szczęścia skacze w tym brzuchu jak taka pchelka☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:06

Misi@, kasig, easymum lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gin zabroniła brać w 1 trymestrze witaminy. Mam brać tylko kwas foliowy. Dziwne co lekarz to inne zalecenia o.O :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny !!! Jakiego wstydu narobiłam sobie , poszłam do przychodni na pobranie tam chyba z 15osób i mówią że co 20min wpuszczają bo ludzie na ktg są , wisi na tablicy KOBIETY W CIĄŻY I KOBIETY Z DZIEĆMI DO LAT 6 WCHODZĄ POZA KOLEJNOŚCIĄ gdyby były te 3 czy 4 osoby przede mną to ok ale nie tyle ja na czczo wymiotować mi się chce a tu jakaś młoda dziewczyna z krzywymi nogami i zezem rozbieżnym do mnie z jadaczką !! Powiedziałam że dobra skoro nie mogę przed nią wejść na dosłownie 3minuty jak zawsze i po niej też nie to z chęcią na nią narzygam bo jestem głodna i w głowie mi się kręci , po 10min stało się zaczęłam rzygać !!! Baba wyleciała z zabiegowego na mnie z ryjem że czemu ja rzygam w przychodni ludzie zaczęli do niej gadać że ta przede mną nie chciała mnie wpuścić a ostrzegałam że mnie bierze !! Facet do mnie że mogłam na nią rzygać to mniej do sprzątania by było , ludzie zaczęli się śmiać a ta patafianka żebym jednak weszła przed nią to podziękowałam bo musiałam umyć buzię , oczywiście kazały mi sprzątać wyobrażacie sobie ? Powiedziałam że do jutra nie sprzątne bo co patrzę to znwu mnie cofa , takiej akcji jeszcze nie miałam ;/

ceska, Magnolia3 lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Boże dziewczyny !!! Jakiego wstydu narobiłam sobie , poszłam do przychodni na pobranie tam chyba z 15osób i mówią że co 20min wpuszczają bo ludzie na ktg są , wisi na tablicy KOBIETY W CIĄŻY I KOBIETY Z DZIEĆMI DO LAT 6 WCHODZĄ POZA KOLEJNOŚCIĄ gdyby były te 3 czy 4 osoby przede mną to ok ale nie tyle ja na czczo wymiotować mi się chce a tu jakaś młoda dziewczyna z krzywymi nogami i zezem rozbieżnym do mnie z jadaczką !! Powiedziałam że dobra skoro nie mogę przed nią wejść na dosłownie 3minuty jak zawsze i po niej też nie to z chęcią na nią narzygam bo jestem głodna i w głowie mi się kręci , po 10min stało się zaczęłam rzygać !!! Baba wyleciała z zabiegowego na mnie z ryjem że czemu ja rzygam w przychodni ludzie zaczęli do niej gadać że ta przede mną nie chciała mnie wpuścić a ostrzegałam że mnie bierze !! Facet do mnie że mogłam na nią rzygać to mniej do sprzątania by było , ludzie zaczęli się śmiać a ta patafianka żebym jednak weszła przed nią to podziękowałam bo musiałam umyć buzię , oczywiście kazały mi sprzątać wyobrażacie sobie ? Powiedziałam że do jutra nie sprzątne bo co patrzę to znwu mnie cofa , takiej akcji jeszcze nie miałam ;/

Nie no fajna przygoda XD zapisz sobie to XD będziesz dzieciom opowiadać XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, no to widzę że miałaś niezłą przygodę w przychodni. Ludzie to jednak są niektórzy wredni, tak jakby ja zbawiło te kilka minut gdyby Cie przepusciła

• Anitka201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka no dosłownie cholera mnie bierze na taką znieczulicę. A te babki w przychodni to też dobrze się czują? Szukają jelenia do sprzątania. Płacą im za obsługiwanie ludzi w przychodni to takie coś też do nich należy.

• ceska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

rzygnij na nią rzygnij na nia :D

oar8skjod4lwslof.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tu wklejam link do fajnej książki w formacie pdf "język niemowląt" myślę, że te które spodziewają się pierwszego dziecka powinny to przeczytać :-)
    http://ebookbrowsee.net/jezyk-niemowlat-tracy-hogg-1-pdf-d340450283

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naprawdę takiej siary to nigdy sobie nie zrobiłam , jak rodzicom opowiadałam hahaha myślałam że ze śmiechu nie wyrobią chwilę siedziałam i co parę minut słyszałam żebym nie wymiotowała na nich hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka OMG co za akcja!
    Mam nadzieję, że już lepiej się czujecie.

• Ursa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Staraczka, dobre :) Mnie też dzisiaj tak niedobrze, że szok.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Dziewczyny tu wklejam link do fajnej książki w formacie pdf "język niemowląt" myślę, że te które spodziewają się pierwszego dziecka powinny to przeczytać :-)
    http://ebookbrowsee.net/jezyk-niemowlat-tracy-hogg-1-pdf-d340450283
    Tak to bardzo fajna książka :)

• ceska Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj taki dzien mnie tez mdli co chwile ( jak anraize od poczatku wymiotowałam raz sokiem jabłkowym) ale mdli dzisiaj niesamowicie co chwile cos jem zeby brzuch pusty nie był i sssieeeee

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam u rodziców śniadanie z przymusu i jest ok teraz siedzę o wodzie :D

jak tu nie narzekać zero tolerancji i zrozumienia dla kobiet w ciąży , jak ja siedziałam i nawet godzinę a przyszła kobieta w ciąży to puściłam nawet stałam w jej obronie , a tu taka znieczulica chcieli mieć widowisko to dostali

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu dodaję link analizą składów kremów na rozstępy (dla kobiet w ciąży). Warto na to spojrzeć bo dopiero teraz widzę, że palmers który mnie tak uczulił ma w swoim składzie jakąś toksyczną substancję..
    http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html

Misi@ lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wychodzi na to że w mustelli był jakiś toksyczny składnik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    A tu dodaję link analizą składów kremów na rozstępy (dla kobiet w ciąży). Warto na to spojrzeć bo dopiero teraz widzę, że palmers który mnie tak uczulił ma w swoim składzie jakąś toksyczną substancję..
    http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
    ja zaczęłam używać od póltora tygodnia olejek babydream mam fur plegen czy jakos tak i te stare blizny jak by bledsze nawet dziur nie czuc :D

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    ja zaczęłam używać od póltora tygodnia olejek babydream mam fur plegen czy jakos tak i te stare blizny jak by bledsze nawet dziur nie czuc :D
    Wiesz on w tym podsumowaniu ma bardzo dobrą opinię no i ta cena :-)

• kasig Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka fajnie, że to wkleiłaś :) widzę że produkt z rossmanna polecany. Apropo nie wiem czy wiecie, ale przy założeniu w rossmanie karty rossne ze stasusem spodziewam się dziecka dostaje się w prezencie ten olejek na rozstępy dla kobiet w ciąży za 1 grosz. Ja sobie już założyłam, bo stwierdziłam że jak będę kompletować kosmetyczną wyprawkę i pieluszki to zniżki się przydadzą.

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ