Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:??? 3 tabletki plus to co masz w femibion, masakra to strasznie dużo
Kwas foliowy to witamina rozpuszczalna w wodzie więc nawet jeśli bierze się go więcej organizm weźmie tyle ile mu potrzeba a nadmiar jest usuwany z organizmuPrzedawkowanie jest niemożliwe
Więc w zasadzie nie znając wchłanialności danego kwasu foliowego można brac więcej by miec pewnośc, że te obowiązkowe 400mg się wchłonie
Ja widzę Twój suwaczek -
kasig wrote:dzień dobry
Adzia dzidziuś prześliczny i taki już duży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:06
Misi@, kasig, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny !!! Jakiego wstydu narobiłam sobie , poszłam do przychodni na pobranie tam chyba z 15osób i mówią że co 20min wpuszczają bo ludzie na ktg są , wisi na tablicy KOBIETY W CIĄŻY I KOBIETY Z DZIEĆMI DO LAT 6 WCHODZĄ POZA KOLEJNOŚCIĄ gdyby były te 3 czy 4 osoby przede mną to ok ale nie tyle ja na czczo wymiotować mi się chce a tu jakaś młoda dziewczyna z krzywymi nogami i zezem rozbieżnym do mnie z jadaczką !! Powiedziałam że dobra skoro nie mogę przed nią wejść na dosłownie 3minuty jak zawsze i po niej też nie to z chęcią na nią narzygam bo jestem głodna i w głowie mi się kręci , po 10min stało się zaczęłam rzygać !!! Baba wyleciała z zabiegowego na mnie z ryjem że czemu ja rzygam w przychodni ludzie zaczęli do niej gadać że ta przede mną nie chciała mnie wpuścić a ostrzegałam że mnie bierze !! Facet do mnie że mogłam na nią rzygać to mniej do sprzątania by było , ludzie zaczęli się śmiać a ta patafianka żebym jednak weszła przed nią to podziękowałam bo musiałam umyć buzię , oczywiście kazały mi sprzątać wyobrażacie sobie ? Powiedziałam że do jutra nie sprzątne bo co patrzę to znwu mnie cofa , takiej akcji jeszcze nie miałam ;/
ceska, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Boże dziewczyny !!! Jakiego wstydu narobiłam sobie , poszłam do przychodni na pobranie tam chyba z 15osób i mówią że co 20min wpuszczają bo ludzie na ktg są , wisi na tablicy KOBIETY W CIĄŻY I KOBIETY Z DZIEĆMI DO LAT 6 WCHODZĄ POZA KOLEJNOŚCIĄ gdyby były te 3 czy 4 osoby przede mną to ok ale nie tyle ja na czczo wymiotować mi się chce a tu jakaś młoda dziewczyna z krzywymi nogami i zezem rozbieżnym do mnie z jadaczką !! Powiedziałam że dobra skoro nie mogę przed nią wejść na dosłownie 3minuty jak zawsze i po niej też nie to z chęcią na nią narzygam bo jestem głodna i w głowie mi się kręci , po 10min stało się zaczęłam rzygać !!! Baba wyleciała z zabiegowego na mnie z ryjem że czemu ja rzygam w przychodni ludzie zaczęli do niej gadać że ta przede mną nie chciała mnie wpuścić a ostrzegałam że mnie bierze !! Facet do mnie że mogłam na nią rzygać to mniej do sprzątania by było , ludzie zaczęli się śmiać a ta patafianka żebym jednak weszła przed nią to podziękowałam bo musiałam umyć buzię , oczywiście kazały mi sprzątać wyobrażacie sobie ? Powiedziałam że do jutra nie sprzątne bo co patrzę to znwu mnie cofa , takiej akcji jeszcze nie miałam ;/
Nie no fajna przygodazapisz sobie to
będziesz dzieciom opowiadać
-
Staraczka23 wrote:Boże dziewczyny !!! Jakiego wstydu narobiłam sobie , poszłam do przychodni na pobranie tam chyba z 15osób i mówią że co 20min wpuszczają bo ludzie na ktg są , wisi na tablicy KOBIETY W CIĄŻY I KOBIETY Z DZIEĆMI DO LAT 6 WCHODZĄ POZA KOLEJNOŚCIĄ gdyby były te 3 czy 4 osoby przede mną to ok ale nie tyle ja na czczo wymiotować mi się chce a tu jakaś młoda dziewczyna z krzywymi nogami i zezem rozbieżnym do mnie z jadaczką !! Powiedziałam że dobra skoro nie mogę przed nią wejść na dosłownie 3minuty jak zawsze i po niej też nie to z chęcią na nią narzygam bo jestem głodna i w głowie mi się kręci , po 10min stało się zaczęłam rzygać !!! Baba wyleciała z zabiegowego na mnie z ryjem że czemu ja rzygam w przychodni ludzie zaczęli do niej gadać że ta przede mną nie chciała mnie wpuścić a ostrzegałam że mnie bierze !! Facet do mnie że mogłam na nią rzygać to mniej do sprzątania by było , ludzie zaczęli się śmiać a ta patafianka żebym jednak weszła przed nią to podziękowałam bo musiałam umyć buzię , oczywiście kazały mi sprzątać wyobrażacie sobie ? Powiedziałam że do jutra nie sprzątne bo co patrzę to znwu mnie cofa , takiej akcji jeszcze nie miałam ;/
rzygnij na nią rzygnij na nia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Dziewczyny tu wklejam link do fajnej książki w formacie pdf "język niemowląt" myślę, że te które spodziewają się pierwszego dziecka powinny to przeczytać
http://ebookbrowsee.net/jezyk-niemowlat-tracy-hogg-1-pdf-d340450283 -
nick nieaktualnyzjadłam u rodziców śniadanie z przymusu i jest ok teraz siedzę o wodzie
jak tu nie narzekać zero tolerancji i zrozumienia dla kobiet w ciąży , jak ja siedziałam i nawet godzinę a przyszła kobieta w ciąży to puściłam nawet stałam w jej obronie , a tu taka znieczulica chcieli mieć widowisko to dostali -
A tu dodaję link analizą składów kremów na rozstępy (dla kobiet w ciąży). Warto na to spojrzeć bo dopiero teraz widzę, że palmers który mnie tak uczulił ma w swoim składzie jakąś toksyczną substancję..
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.htmlMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:A tu dodaję link analizą składów kremów na rozstępy (dla kobiet w ciąży). Warto na to spojrzeć bo dopiero teraz widzę, że palmers który mnie tak uczulił ma w swoim składzie jakąś toksyczną substancję..
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html -
Anitka fajnie, że to wkleiłaś
widzę że produkt z rossmanna polecany. Apropo nie wiem czy wiecie, ale przy założeniu w rossmanie karty rossne ze stasusem spodziewam się dziecka dostaje się w prezencie ten olejek na rozstępy dla kobiet w ciąży za 1 grosz. Ja sobie już założyłam, bo stwierdziłam że jak będę kompletować kosmetyczną wyprawkę i pieluszki to zniżki się przydadzą.