Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:No ja będę wyganiać infekcje wirusowa z organizmu. Akysz Akysz paskudo
Ale nigdy nie słyszałam że można tak schudnać
Jestem przykładem ze mozna
Wysłałam męża po cosmopolitana bo zapomnialam ze nowy numer wyszedl -
Staraczka23 wrote:Wiem ze za szybko na takie pytania moze większość pierwszy raz o tym sie dowie ale nie wiem o co chodzi z tym wypadaniem czopa przed porodem i jak to wygląda
Czop pojawia się na początku ciąży i to jest taki nasz korek żeby nie dostały się żadne dziadostwa do szyjki. Wypada on pod koniec ciąży. Chyba nawet może minąć dwa tygodnie od wypadnięcia do porodu. Hmmm a jak to wygląda? Wydaje mi się, że jak taka galaretka, która może być zabarwiona krwią...ale nie jestem pewna. -
Nancy87 wrote:Lady jaki ładny avatar:D Jeszcze 6 dni:D Odliczam do zobaczenia mojego cudu:)
No bamam zdjęcie swojego krasnala to mogę go ustawić, a
jak wiem że wszystko ok, najgorszy okres za mną
to sobie kupiłam 3 kaftaniki i body
jak przyjdą to oczywiście zrobię fotki i tu wrzucę
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka bardzo mi przykro
Dla spokojuoszlabym jeszcze do innego lekarza...
Mojej kolezance powiedzieli, ze ciaza umarla i ma po weekendzie zglosic sie do szpitala na zabieg. Ona byla przerazona, powiedziala, ze nie chce z martwym plodem chodzic w brzuchu i pojechala gdzie indziej by jej to od razu usuneli. Jakie bylo jej zdziwienie, gdy okazalo sie, ze serce bije... Julka ma dzis 4 lata i jest totalnie zdrowym dzieckiem.
Gdyby nie atak paniki mojej kolezanki to usuneliby jej zywe dziecko....
Zawsze w ciazy ciezki przypadki warto konsultowac u dwoch roznych lekarzy....
Trzymaj sie !!!
-
Kurczaki alez tu kogos administrator powycinal az zaluje ze nie przeczytalam
)))
No wybaczcie siedze w domu to mi sie nudzi
Mi ginka powiedziala, ze slabo jedna albo dwie kawy moge wypic- ale slabe! I trzeba tez pamietac, ze w wiekszosci herbat jest teina a to to samo co kofeina wiec jesli ktos pije duzo herbaty to lepiej kawe odpuscic i na odwrot
-
Anitka201 wrote:Ja tam ciebie rozumie ponieważ uwielbialam w weekendy się zabawić. Do tego intensywne ćwiczenia, udział wpolmaratonach biegowych, które niestety w tym roku przejdą mi koło nosa i będę na nie jezdzila jako kibic małżona
no smutno mi się zrobiło ale to był mój świadomy wybór. A zamierzasz cos ćwiczyć w ciąży?
No niestety ja mam nakaz polegiwania w domu, zwolnienie z pracy, calkowity zakaz wysilku, nawet seksu zero!!! Bede przeszczesliwa, gdy lekarz pozwoli mi na powrot do normalnego zycia. Mam przeczucia, ze na cwiczenia sie nie zgodzi
-
nick nieaktualny4me wrote:Kurczaki alez tu kogos administrator powycinal az zaluje ze nie przeczytalam
)))
No wybaczcie siedze w domu to mi sie nudzi
Mi ginka powiedziala, ze slabo jedna albo dwie kawy moge wypic- ale slabe! I trzeba tez pamietac, ze w wiekszosci herbat jest teina a to to samo co kofeina wiec jesli ktos pije duzo herbaty to lepiej kawe odpuscic i na odwrot -
nick nieaktualny
-
4me to już właśnie była wizyta u innego lekarza, mój gin kiedy poszłam do niego na wizytę w piątek, tak mnie nastraszył, że cały weekend chodziłam jak struta, dlatego zadzwoniłam do ordynatorki szpitala w którym rodziłam, żeby pójść na konsultację. Lekarz powiedział, żebym się zgłosiła w piątek, jeżeli do tego czasu nie poronię, zrobią badanie usg i dopiero wtedy zadecydują co dalej, czy będzie zabieg czy nie
kasig, chabasse, Sigma to już była druga konsultacja w szpitalu, fakt serce bije, ale nie tak jak powinno, tylko 3x za wolno, po drugie łożysko zaczęło się już oddzielać i i jest już widoczna krew w macicy, po trzeci zarodek ani trochę nie wygląda tak jak powinien na ten tydzień ciąży, bardzo bym chciała, żeby to wszystko potoczyło się inaczej, jednak czasami tak się dzieje i nie możemy nic zrobić jak pogodzić się z tym faktem, gdzieś coś nie zagrało, ale to nie znaczy, ze już nie będę mogła urodzić zdrowego dziecka, wręcz przeciwnie, zaczniemy starania tak jak sobie "planowaliśmy" zanim pojawiły się dwie kreski, a o naszych aniołkach będziemy zawsze pamiętać
Nancy87 to ja miałam kilka stresujących sytuacji z moim lekarzem w poprzedniej ciąży, w tej zresztą też, dlatego poszłam na konsultacje do innego
Anitka201 właśnie na blogu jakaś "dobra dusza" już jakiś czas temu zaczęła składać mi gratulację z okazji bycia w ciąży i życzenia chłopca, lub bliźniaków, szkoda, że ludzie czasami się nie zastanowią zanim zaczną klepać w klawisze bez sensu i nie poczekają, aż sama o tym poinformuje, całe szczęście jakoś udało mi się sprawę odkręcić, bo teraz nie chciałabym pisać, że czekam na stratę moich dzieci... bo ludzie to hieny i wykorzystają wszystko by tylko sprawić przykrość, nawet pod gratulacjami pojawiły się takie komentarze, ze szkoda słów -
nick nieaktualny