X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PePePe wrote:
    Hej, przepraszam ze sie wtrace- ja z pazdziernika. Weszlam Was poczytac by wiedziec, co mnie czeka :)
    A w tej kwestii moge pomoc. Ja mam zestaw
    http://www.cosmeticszone.pl
    od ponad roku. Maluje sobie/mamie. Robie regularnie. Jestem b.zadowolona z zakupu i moge polecic.
    Dzięki! :)

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas znowu teściowie się zapowiedzieli. Może chociaż pieluchy kupią :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja..
    Kupiłam sobie spodnie.. Rozmiar 27! dupa mniejsza niż przed ciążą!
    kolejna mobilizacja do chodzenia na siłownię i diety!

a od męża dostałam mega zajebistą patelnię :D

Dżuls, bento, 4me, chabasse, Anitka201 lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis dostalam od znajomej wielka reklamowke ciuchow dla malego a ze u nas w rodzinie i wsrod znajomych prawie same dsziewczyny to sie ogromnie ciesze! Do tego chyba ok 40 szt pampersow tytch wciaganych jak majtki bo dla jej malego juz sa za male :-) jupiiiii

edysia5
  • bento Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę znowu kupić dla malej bodziaki, spodenki i skarpetki. Niesamowite jak te dzieciaczki szybko rosną.
    Przy okazji zamówiłabym jakąś zabawkę, co polecacie poza gryzakami i grzechotkami, bo tych mamy na pęczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:02

sRUqp2.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    A ja muszę znowu kupić dla malej bodziaki, spodenki i skarpetki. Niesamowite jak te dzieciaczki szybko rosną.
    Przy okazji zamówiłabym jakąś zabawkę, co polecacie poza gryzakami i grzechotkami, bo tych mamy na pęczki.
    Teraz żałuję, że pooddawałam większość zabawek syna :-(

u nas od wczoraj oBall i nie ma nic innego :D

bento, przyszła mama lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No udalo mi sie zrobic obiad, i nawet w 3 minuty zjesc- bede miala wrzody:-)
    Moja gwiazda caly czas domaga sie uwagi, piczka mala. I bez kitu krzyczy na mnie, jak cos jej nie pasi, dzis krzyczala na Krystiana(9lat) ale za co to nie wiem:-) Marze jeszcze o ciescie, maz przyjdzie z pracy to moze cos sie ukreci.

1usa8u69die0y60t.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa dzis maly zaliczyl pierwszy swoj obrot!!! Z brzuszka na plecy, co prawda ttlko raz, potem jakos juz mu nie szlo ale doby i jeden raz na poczatek :-)

bento, przyszła mama, Anitka201, Magnolia3, chabasse lubią tę wiadomość

edysia5
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny co tu tak cicho?!niedziela wieczor a tu nawet nie ma co czytac, nie mowiac juz o biezacych pogaduchach. No weźcie...

edysia5
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tylko mój pozostaje bezobrotowy.. :(

tb734z17s9scq0zt.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i moja ani myśli się przewracać ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie coś cicho tu dziś... Ja już mam dzieciaki wykąpane i jedno(czytaj syn) lata jeszcze po domu :-), a drugie słodko śpi.
    Pochwalę się Wam, dziś mój syn przeczytał całą książkę sam(oczywiście taką dla dzieci, gdzie jeszcze jest więcej obrazków niż tekstu, ale jednak) :-)
    Ja już zaczynam niedzielny relaks, idę dokończyć szycie torby na zakupy :-)

mmalutka, edysia5, Anitka201, la_lenka, Dżuls, Magnolia3, chabasse, karolcia87 lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zrobiliśmy obchód dziadków. Do jednych na obiad do drugich na ciasto :) młoda wynoszona, wysciskana i zadowolona. Ostatnio wzięło ją na piski. Normalnie momentami to myślę że szyby z okien wypadną. Teraz kąpią się z tatą, i bawią w wodzie napompowanym małym balonem, niezła frajda :)

edysia5 lubi tę wiadomość

• edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam ze balon to swietna sprawa moj maly tez zaciesza :-).
    A z tymi obrotami to spokojnie, wiem wiem radosc dzisiaj byla ale to tylko jeden obrot i moze przez przypadek mu sie przytrafil heh he :-)

edysia5
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    u nas od wczoraj oBall i nie ma nic innego :D

U nas też młody uwielbia oBall :)

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedobry człowiek ze mnie, podgadałam tesciom, że taka żyrafa fajna jest i zamówili małej "na zajączka" :P

przyszła mama, mmalutka, Dżuls, Magnolia3 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edysia5 wrote:
    Mowilam ze balon to swietna sprawa moj maly tez zaciesza :-).
    A z tymi obrotami to spokojnie, wiem wiem radosc dzisiaj byla ale to tylko jeden obrot i moze przez przypadek mu sie przytrafil heh he :-)

Jak zrobiła jeden obrót to i będą kolejne szybciej niż myślisz :) Kacperek to fika w te i powrót :) trzeba go już tak pilnować jak leży na kanapie to się go tak nie zostawi bo " cieka" jak szalony. Tyle, że mój młodzieniec 25 lutego skończy pół roku ( urodził się jednak w sierpniu nie 2 września jak był termin ustalony). Także ja teraz już czekam jak siądzie :)

edysia5 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też sierpniowa, a nadal klucha się obracać nie chce.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł, heloł my mieliśmy dzis dzien pierwszych przeżyć :)

Młody zjadl pierwszy raz owoce- gruszki Williamsa- pyyycha- to wyrażała jego mina.
    Zrobil tez swój pierwszy obrót z pleców na brzuszek- co prawda pewnie minie duuuuzo czasu do seryjnych obrotów ale pierwsze kroki za nami :)

No i dzis pierwszy raz jechał w spacerowce :) co prawda położonej na plasko ale widok juz lepszy i można ciut wiecej zobaczyć niz w głębokiej wersji :)
    Szybko dość ale postanowiliśmy spróbować bo juz ewidentnie bylo mu ciasno ( zwłaszcza w tych czapkach z pomponami, kombinezonach, śpiworach itp) Mam nadzieje, ze jak bedzie jezdzil na plasko to, ze mu nie zaszkodzimy.

mmalutka, Anitka201, chabasse, Magnolia3, karolcia87, Kassie lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, żartujesz? Ja dziś się żaliłam na młodą, że zrobiła mi mega awanturę i wypychała językiem właśnie gruszki Williamsa :D Do tej pory dawałam jej warzywka i mięcho. Generalnie jak sadzam ją na leżaczek i zakładam śliniakobluzkę to zawsze aż się trzęsie i piszczy z radości i oczekiwania. A dziś po dwóch łyżeczkach które skrzywiona spróbowała aktywnie odmówiła jedzenia - wypychała językiem, buzia w podkówkę, itp. Nie jest przyzwyczajona do owoców :D .

Mojej obroty póki co też nie wychodzą. Jedynie z pleców na boki :( .

wnidtv73dpzdszlc.png
‹‹ 2980 2981 2982 2983 2984 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ