X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PePePe wrote:
    Hej, przepraszam ze sie wtrace- ja z pazdziernika. Weszlam Was poczytac by wiedziec, co mnie czeka :)
    A w tej kwestii moge pomoc. Ja mam zestaw
    http://www.cosmeticszone.pl
    od ponad roku. Maluje sobie/mamie. Robie regularnie. Jestem b.zadowolona z zakupu i moge polecic.
    Dzięki! :)

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do nas znowu teściowie się zapowiedzieli. Może chociaż pieluchy kupią :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja..
    Kupiłam sobie spodnie.. Rozmiar 27! dupa mniejsza niż przed ciążą!
    kolejna mobilizacja do chodzenia na siłownię i diety!

a od męża dostałam mega zajebistą patelnię :D

Dżuls, bento, 4me, chabasse, Anitka201 lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis dostalam od znajomej wielka reklamowke ciuchow dla malego a ze u nas w rodzinie i wsrod znajomych prawie same dsziewczyny to sie ogromnie ciesze! Do tego chyba ok 40 szt pampersow tytch wciaganych jak majtki bo dla jej malego juz sa za male :-) jupiiiii

edysia5
  • bento Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę znowu kupić dla malej bodziaki, spodenki i skarpetki. Niesamowite jak te dzieciaczki szybko rosną.
    Przy okazji zamówiłabym jakąś zabawkę, co polecacie poza gryzakami i grzechotkami, bo tych mamy na pęczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 11:02

sRUqp2.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    A ja muszę znowu kupić dla malej bodziaki, spodenki i skarpetki. Niesamowite jak te dzieciaczki szybko rosną.
    Przy okazji zamówiłabym jakąś zabawkę, co polecacie poza gryzakami i grzechotkami, bo tych mamy na pęczki.
    Teraz żałuję, że pooddawałam większość zabawek syna :-(

u nas od wczoraj oBall i nie ma nic innego :D

bento, przyszła mama lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No udalo mi sie zrobic obiad, i nawet w 3 minuty zjesc- bede miala wrzody:-)
    Moja gwiazda caly czas domaga sie uwagi, piczka mala. I bez kitu krzyczy na mnie, jak cos jej nie pasi, dzis krzyczala na Krystiana(9lat) ale za co to nie wiem:-) Marze jeszcze o ciescie, maz przyjdzie z pracy to moze cos sie ukreci.

1usa8u69die0y60t.png
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa dzis maly zaliczyl pierwszy swoj obrot!!! Z brzuszka na plecy, co prawda ttlko raz, potem jakos juz mu nie szlo ale doby i jeden raz na poczatek :-)

bento, przyszła mama, Anitka201, Magnolia3, chabasse lubią tę wiadomość

edysia5
  • edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny co tu tak cicho?!niedziela wieczor a tu nawet nie ma co czytac, nie mowiac juz o biezacych pogaduchach. No weźcie...

edysia5
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tylko mój pozostaje bezobrotowy.. :(

tb734z17s9scq0zt.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i moja ani myśli się przewracać ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie coś cicho tu dziś... Ja już mam dzieciaki wykąpane i jedno(czytaj syn) lata jeszcze po domu :-), a drugie słodko śpi.
    Pochwalę się Wam, dziś mój syn przeczytał całą książkę sam(oczywiście taką dla dzieci, gdzie jeszcze jest więcej obrazków niż tekstu, ale jednak) :-)
    Ja już zaczynam niedzielny relaks, idę dokończyć szycie torby na zakupy :-)

mmalutka, edysia5, Anitka201, la_lenka, Dżuls, Magnolia3, chabasse, karolcia87 lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zrobiliśmy obchód dziadków. Do jednych na obiad do drugich na ciasto :) młoda wynoszona, wysciskana i zadowolona. Ostatnio wzięło ją na piski. Normalnie momentami to myślę że szyby z okien wypadną. Teraz kąpią się z tatą, i bawią w wodzie napompowanym małym balonem, niezła frajda :)

edysia5 lubi tę wiadomość

• edysia5 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowilam ze balon to swietna sprawa moj maly tez zaciesza :-).
    A z tymi obrotami to spokojnie, wiem wiem radosc dzisiaj byla ale to tylko jeden obrot i moze przez przypadek mu sie przytrafil heh he :-)

edysia5
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    u nas od wczoraj oBall i nie ma nic innego :D

U nas też młody uwielbia oBall :)

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedobry człowiek ze mnie, podgadałam tesciom, że taka żyrafa fajna jest i zamówili małej "na zajączka" :P

przyszła mama, mmalutka, Dżuls, Magnolia3 lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edysia5 wrote:
    Mowilam ze balon to swietna sprawa moj maly tez zaciesza :-).
    A z tymi obrotami to spokojnie, wiem wiem radosc dzisiaj byla ale to tylko jeden obrot i moze przez przypadek mu sie przytrafil heh he :-)

Jak zrobiła jeden obrót to i będą kolejne szybciej niż myślisz :) Kacperek to fika w te i powrót :) trzeba go już tak pilnować jak leży na kanapie to się go tak nie zostawi bo " cieka" jak szalony. Tyle, że mój młodzieniec 25 lutego skończy pół roku ( urodził się jednak w sierpniu nie 2 września jak był termin ustalony). Także ja teraz już czekam jak siądzie :)

edysia5 lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też sierpniowa, a nadal klucha się obracać nie chce.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł, heloł my mieliśmy dzis dzien pierwszych przeżyć :)

Młody zjadl pierwszy raz owoce- gruszki Williamsa- pyyycha- to wyrażała jego mina.
    Zrobil tez swój pierwszy obrót z pleców na brzuszek- co prawda pewnie minie duuuuzo czasu do seryjnych obrotów ale pierwsze kroki za nami :)

No i dzis pierwszy raz jechał w spacerowce :) co prawda położonej na plasko ale widok juz lepszy i można ciut wiecej zobaczyć niz w głębokiej wersji :)
    Szybko dość ale postanowiliśmy spróbować bo juz ewidentnie bylo mu ciasno ( zwłaszcza w tych czapkach z pomponami, kombinezonach, śpiworach itp) Mam nadzieje, ze jak bedzie jezdzil na plasko to, ze mu nie zaszkodzimy.

mmalutka, Anitka201, chabasse, Magnolia3, karolcia87, Kassie lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me, żartujesz? Ja dziś się żaliłam na młodą, że zrobiła mi mega awanturę i wypychała językiem właśnie gruszki Williamsa :D Do tej pory dawałam jej warzywka i mięcho. Generalnie jak sadzam ją na leżaczek i zakładam śliniakobluzkę to zawsze aż się trzęsie i piszczy z radości i oczekiwania. A dziś po dwóch łyżeczkach które skrzywiona spróbowała aktywnie odmówiła jedzenia - wypychała językiem, buzia w podkówkę, itp. Nie jest przyzwyczajona do owoców :D .

Mojej obroty póki co też nie wychodzą. Jedynie z pleców na boki :( .

wnidtv73dpzdszlc.png
‹‹ 2980 2981 2982 2983 2984 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ