Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Jaki sliniak do karmienia sprawdza się wam najlepiej? Lada moment planuje coś małej dać, a właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam żadnego sliniaka. Byle nie ikea, bo tam mam za daleko.
http://allegro.pl/sliniak-z-rekawami-fartuszek-do-zabaw-jedzenia-hit-i5700614966.html
jedynie taki bo inaczej wszystko upierdzielone -
chabasse wrote:Dziewczyny.. a jesli bym chciala podac malemu marcheweczke nie ze sloiczka to Co jeszcze musze do takiej papki dodac. Bo sama marches ugotowana I zblendowana to chyba za gesta troche.
ja dodawałam po prostu wodę z gotowania.. i mały wcinachabasse lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Witam mamusie wrześniowych bobasków:)
Jestem kwietniówką 2015, a teraz wrześniówką 2016
Poszukuję ciążowego stroju kąpielowego albo ciążowego tankini w rozmiarze 36-38. Jako, że rodziłyście w lecie, pomyślałam, że może dysponujecie takowymi i chcecie się pozbyć?
Liczę na Was, bo w internecie nie mogę znaleźć nic ciekawego!w końcu poszłam do gatty i tam maja takie tankini- majteczki i bluzeczka na ramiączkach. Kpstiunjest ekstra a bluzeczkę na brzuszku mozesz regulować troczkami- wiec rośnie razem z brzuchem. Na mnie byl ok nawet w 8 miesiącu
haneczka lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Jaki sliniak do karmienia sprawdza się wam najlepiej? Lada moment planuje coś małej dać, a właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam żadnego sliniaka. Byle nie ikea, bo tam mam za daleko.
Fakt, ze mój juz ładnie je i pod warunkiem, ze nie wsadzi raczki w lyzke to wychodzimy z obiadu raczej czyscigorzej jak sie po czasie uleje
-
mmalutka wrote:ja nie dawałam w kropelkach, bo miałam wrażenie, że nie działają albo i jest po nich gorzej.. może to głupie..
ja podawałam kapsułki- zawartość wysypywałam na łyżeczkę, dodawałam trochę wody i tak dawałam..)) I to jaka! Musialysmy sie myc w zlewie
mmalutka lubi tę wiadomość
Córcia
-
la_lenka wrote:A jakaś firma konkretna?
Ja kupowałam swoj w gemini- chyba majątku nie kosztował
http://tommeetippee.pl/product/sliniak-zwijany-roll-n-go/
la_lenka lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Ja mam tommee teppe ale nie wiem czy baby ono tez takich nie ma i chyba sa tańsze.
Ja kupowałam swoj w gemini- chyba majątku nie kosztował
http://tommeetippee.pl/product/sliniak-zwijany-roll-n-go/dzięki za informacje
4me lubi tę wiadomość
-
chabasse wrote:Dziewczyny.. a jesli bym chciala podac malemu marcheweczke nie ze sloiczka to Co jeszcze musze do takiej papki dodac. Bo sama marches ugotowana I zblendowana to chyba za gesta troche.
też będę gotować marchewkę ale na parze i jeśli będzie zbyt gęsta to dodam chyba trochę odciągniętego mlekachabasse, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Witam,
U nas piękne słoneczko, ale i bardzo zimno. Miałyśmy właśnie wyjść na spacer i mała mi usnęła... chyba poczekam aż się obudzi, zawsze kilka dodatkowych minut relaksu(z mopem w ręku) nie zaszkodzi
Ja dziś podałam marchewkę z kaszką ryżową(w składzie jeszcze seler, ziemniak i sok z winogron), miałam dać jarzynową ze słoiczka, ale wyobraźcie sobie były w niej jakieś czarne mikro grudki???!! Słoik nowy, nie otwierany. Oczywiście wywaliłam, ale nie miałam odwagi odkręcać następnej jarzynowej...