Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dziewczyny jeśli niekapek to z jakiej firmy? ? Bo ja się naczytalam negatywnych opinii o niekapku avent (z pingwinkiem) i teraz myślę który jest ok.
Moka89 co do siatek to polecam ten gryzak kidsme. Siatki po chwili są czarne a ten silikonowy tylko myje, czasami wyparzam i wygląda jak nowy. Widzę że młody lubi go mietolic jak go swędza/ bolą dziasla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 09:42
-
Anitka201 wrote:Właśnie dziewczyny jeśli niekapek to z jakiej firmy? ? Bo ja się naczytalam negatywnych opinii o niekapku avent (z pingwinkiem) i teraz myślę który jest ok.
Moka89 co do siatek to polecam ten gryzak kidsme. Siatki po chwili są czarne a tu ten silikonowy tylko myje, czasami wyparzam i wygląda jak nowy. Widzę że młody lubi go mietolic jak go swędza/ bolą dziasla.
Oooo wyglada fajnienie będzie problemu z myciem
Temat niekapkow muszę dopiero zgłębić przy czasie, ale chyba najpierw taki z miękkim ustnikiem co?
-
Tak od 6 m-ca ustnik ma być miękki ale podobno niektóre są do kitu bo się z nich wylewa lub często się zapowietrzaja.
Moka89 jesli sie zdecydujesz na kidsme to wybieraj końcówkę w rozmiarze L. Ja do swojego pakuje owoce lub warzywa w kawałkach. U nas gryzak się sprawdził bo młody nie toleruje owoców ze słoiczka, normalnie nim trzepie przy każdej łyżeczce. -
U nas noc w miarę ok.. tzn młody kaszle jak stary gruzlik (niestety z suchego kaszlu zeszlo nam niżej i juz jest mokry) ale spał. .nie tylko te ataki kaszlu wybudzaly a potem nasluchiwalam..
Ale dzisiaj rano byl marudny i zmeczony i nie chciała zasnąć ta moja bida mała. . Teraz padł a ja z nim..
Ratunku.. -
Ja mam standardowo niekapek z Tomme teppe
aa takie po 4 miesiącu- takie nowe, z pszczolka dla chłopców. Nie przecieka ale niestety nic wiecej nie powiem bo młody caly czas odmawia picia wody
czy toż niekapka, czy z butelki czy nawet z lyzeczki! A lyzeczki uwielbia, te z lekarswami
-
A tak w temacie niekapków, widziałyście to http://www.dailymail.co.uk/news/article-3463188/Is-mold-hiding-baby-s-sippy-cup-Furious-father-reveals-grey-goop-hiding-leak-proof-cup-causing-alarm-parents-everywhere.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 12:54
-
Anitka201 wrote:Właśnie dziewczyny jeśli niekapek to z jakiej firmy? ? Bo ja się naczytalam negatywnych opinii o niekapku avent (z pingwinkiem) i teraz myślę który jest ok.
Moka89 co do siatek to polecam ten gryzak kidsme. Siatki po chwili są czarne a ten silikonowy tylko myje, czasami wyparzam i wygląda jak nowy. Widzę że młody lubi go mietolic jak go swędza/ bolą dziasla. -
la_lenka wrote:A tak w temacie niekapków, widziałyście to http://www.dailymail.co.uk/news/article-3463188/Is-mold-hiding-baby-s-sippy-cup-Furious-father-reveals-grey-goop-hiding-leak-proof-cup-causing-alarm-parents-everywhere.html
To jest dokladnie ten sam system co w moim TT.
Moze są jakies inne kupki, z których nie kapie? Tzn z innym systemem? Latwiejszym w higienie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 14:33
-
Laski, to jak z tym ketonalem? Można przy kp czy nie? Bo u mnie dziś skończy się na jakimś porządnym zastrzyku przeciwbólowym, albo ketonalu. Dopadło mnie w końcu moje zwyrodnienie kręgosłupa i uciska na nerwy, normalnie chodzę po ścianach. Jakie mm w razie czego, gdybym nie mogła przez jakiś czas karmić? Kurwa, nie wyrabiam już, jadę do szpitala po jakieś prochy.
-
Dżuls wrote:Laski, to jak z tym ketonalem? Można przy kp czy nie? Bo u mnie dziś skończy się na jakimś porządnym zastrzyku przeciwbólowym, albo ketonalu. Dopadło mnie w końcu moje zwyrodnienie kręgosłupa i uciska na nerwy, normalnie chodzę po ścianach. Jakie mm w razie czego, gdybym nie mogła przez jakiś czas karmić? Kurwa, nie wyrabiam już, jadę do szpitala po jakieś prochy.
Zresztą często po cesarkach dają i karmienie normalnie.