Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ej, stron wątku nam ubywa czy mi się zdaje?
ups! to chyba moja winawykasowuję swoje posty ze zdjęciami córeczki, z fotkami na których jestem ja i takie głupie typu o "bożenie", wkońcu muszę zrobić porządek po ostatnich akcjach na BBF
-
la_lenka wrote:Ej, stron wątku nam ubywa czy mi się zdaje?
-
la_lenka wrote:Też mam taki plan tylko mi się zabrać nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:59
-
Dżuls wrote:Ja dobrnęłam już do początku maja, masakra ile tego jest. A belly nie ułatwia, bo normalny człowiek otwiera historię swoich postów w wątku i jedzie po kolei, a belly wrzuca problem już na drugiej stronie. Jakoś to obeszłam, ale mam pootwieranych pierdyliard okienek.
-
la_lenka wrote:Nie klikaj na forum tylko ręcznie zmieniaj numerek na pasku przeglądarki (to ostatnie tuż przed .html to numer strony)
Dobra, wszystkie posty o Bożenie, hemoroidach, mężu idiocie, nocnym sikaniu i teściowej skasowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:38
-
Moje dzieci manny do tej pory nie tolerują, gotuję dla siebie i męża, a kaszki z holle bo o takich mówię mają szeroki skład np orkiszowa, kukurydziana, jaglana uważam, że super to podać dziecku, a nie tylko manną a coś dziecku mlecznego podać trzeba. Deserki dla mnie to jakiś owoc lub jogurt naturalny z owocem, nigdy nie podawałam gotowych deserków.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Zaczelam tydzien temu dawac malej sinlac, po ok.3 dniach ją wysypało i co tera??? No jesli ona ma na to uczulenie, to o czyms wiecej moge zapomniec. Przychodzi mi jeszcze di glowy mysl, ze moze to od plyynu do plukania, bo tez w tym czasie zmienilam.Sinlac odstawilam, ale krostki wciaz sa.
A co do zabawek, to powiem Wam, ze nakupilam Jej cudow z Lamaze, a Ona ma to wszystko gleboko wiecie gdzie. Lubi patrzec na nasze akwarium.Probuje przez szybe lapac rybki. Grzechotki juz sie przejadly...alw za to silnie interesuje Ją moj telefon i pilot id telewizora... -
To może podaj jej coś co nie ma w składzie tego całego gówna kaszkę bezmleczną holle, kleik ryżowy bobovity - zerknij na stronę którą polecała Dżuls matkawariatka.pl
Magnolia3 lubi tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
witam się w nocy
jakoś ostatnio nie miałam kiedy pisać tylko Was podczytuje. Kacperek kleik ryżowy dostaje ostatnio 2 razy dziennie rano i na wieczór. Zalewam go moim mlekiem( które ściągam niezmiennie laktatorem) Jednak muszę chyba coś z tym zrobić bo wczoraj wieczorem przesadziłam z odstępami czasu między jednym ściąganiem a drugim i tak sobie przyblokowałam piersi, że przez 3 i pół godziny walczyłam, żeby zlikwidować mega grudę na piersi. Termofor, moczenie w misce z gorącą wodą i mydłem, gorący prysznic, smarowanie spirytusem, przy tym może łez z bólu i ze stresu. Mąż już sam powiedział, że jak pójdę do ginka teraz ( pół roku po porodzie zrobić cytologie) to, żebym zapytała jak skutecznie zahamować laktację, bo widzi jak ja się poświęcam i przy tym męczę. Od dwóch dni pomiędzy ściąganiem piersi też mnie bolą. Chciałabym młodego karmić do czerwca max( w lipcu jedziemy nad morze) jednak nie wiem czy powoli nie zaczniemy przechodzić na mm, ale jakoś nie potrafię psychicznie dojrzeć do tej decyzji...
Jeśli chodzi o temat drugiego dzieciątka, to my z mężem jak najbardziej chcemy, ale ja po cc muszę jeszcze odczekać
Temat rajstopek - Ja uwielbiam Kacperka w rajstopkach, tylko teraz jesteśmy na takim etapie, że łapie się za nóżki i je ściąga
Jeśli chodzi o spanie to body długi rękaw i półśpiochy albo body krótki rękaw, kaftanik/bluzeczka długi rękaw i śpiochy albo pajacyk - zależy co mi się w głowie umyśli, żeby mu założyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 23:35
julita, edysia5 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
Hejo. Co za cisza dzis
Jeenny jak myślicie, ze marchewka zatwardza to podajcie groszek z bobovity;) normalnie dziecko robi zielona plastelinane polecam zatem- chyba, żeby go rozrobic lekko z przegotowana woda. Konsystnecja tego groszku jest zbyt gesta moim zdaniem.
-
4me wrote:Hejo. Co za cisza dzis
Jeenny jak myślicie, ze marchewka zatwardza to podajcie groszek z bobovity;) normalnie dziecko robi zielona plastelinane polecam zatem- chyba, żeby go rozrobic lekko z przegotowana woda. Konsystnecja tego groszku jest zbyt gesta moim zdaniem.
-
Witam mamusie wrześniowych bobasków:)
Jestem kwietniówką 2015, a teraz wrześniówką 2016
Poszukuję ciążowego stroju kąpielowego albo ciążowego tankini w rozmiarze 36-38. Jako, że rodziłyście w lecie, pomyślałam, że może dysponujecie takowymi i chcecie się pozbyć?
Liczę na Was, bo w internecie nie mogę znaleźć nic ciekawego!