Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Moja chrześnica ma na imię Maja
Nam się podoba dla dziewczynki Zuzanna, ale też gdzieś przeczytałam, że to bardzo popularne imię 
Oo ja bym się nad Zuzia zastanowila. U nas jest tyle Zuz, ze jak krzykniesz na placu zabaw to sie 5 dziewczynek odwraca
niestety 
Zoś i Juli tez sporo.

-
A ja bym chciała Baśkę
ale mąż uważa, że to imię dla 50letniej sekretarki i zaparł się na amen. Sam chciałby Mariannę albo Helenę, bo pierwsze imię we Włoszech jest dla sfreakowanych hipisów z lat 70tych, a drugie ładnie się tłumaczy na Elena. A dla chłopaka podoba mi się Jerzy, Mikołaj albo Aleksander, mąż z kolei marzy o jakimś mega słowiańskim imieniu typu Dobromir, Gniewko albo Ziemowit, do tej pory tylko tak żartował, ale coś czuję, że mówi coraz bardziej na serio
Chyba się nie dogadamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle super dziewczyny wiesci:) Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze ja musze czekac do 2 marca na takie informacje:) Co do tatuazy mam jeden na stopie maly zgrabny napis, przed zajsciem planowalam duzy na biodrze no ale teraz to sie wstrzymam i moze po porodzie sie zdecyduje
Kolczyki tylko w uszach 
A co do imienia to chlopiec ma byc Noel ale wlasnie gadalam z moim ze Tymek ladnie a on no ladniej niz Noel i mowi zeby byl Tymon a Noel na drugie ale ja sie nie zgadzam hehe z dziewczynka tez mamy klopot mi sie podoba Melissa np a on nie bardzo jest przekonany wiec pytam go jakie mu sie podoba a on Agnieszka (czyli tak jak ja mam )mi sie nie podoba to imie zreszta nie moze miec na imie tak jak ja
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki
zazdroszczę Wam że możecie sobie tak cały dzień pisać,ja w pracy nie dam rady,a po pracy zawsze coś do roboty dopiero wieczorami Was nadrabiam 
my w przyszły czwartek mamy wizytę już doczekać się nie mogę, a 19 marca umówieni jesteśmy na prenatalne u mojej ginki tylko w innym miejscu
co do imion to dla dziewczynki podoba mi się : Anielka (ale mąż kręci głową, już moja w tym głowa żeby go przekonać), Nina, Lena, Blanka(te dwa imiona mu najbardziej sie podobają) i Michalina
a dla synusia: Tymek, Mikołaj, Gabryś, Marcel, Daniel jeszcze Miłosz ale mąż mówie nie:)
teraz tylko się zdecydować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:17
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteś druga osoba której sie podoba i nie chwyta sie za głowę :pkasig wrote:
no orginalne imię, ale mi się podoba, przynajmniej nie obróci się pół piaskownicy jak zawołasz
u nas też już postanowione Aleksander albo Nadia, ale ja czuję że jednak Nadusia będzie
Bo oprócz babci wszyscy SA przeciwni i robią listę imion...ostatnio mojacsiostra tak sie zagalopowala, ze jej powiedzialam, ze widzę , ze planuje 3 a może i nawet 4 dziecko :p i ze będzie chrzestną wiec i tak mocno je pokocha... Na co ona no wiesz ja juz je kocham i jako matka chestna muszę dopilnować, żeby miało normalne imię np. Dorotka albo Piotruś
-
Wreszcie i ja zobaczyłam mojego alienka
udało mi się lekarza namówić na podejrzenie choć sie opierał i jestem mega szczęśliwa, serduszko pukało jak głupie i dzięki temu morda mi sie cieszy od ucha do ucha choć to moj najgorszy dzień jeśli chodzi o mdłości od poczatku ciąży
eM, Misi@, kasig, chabasse, adzia, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
no u mnie odpukać,ale mdłości już chyba odpuszczają, jeszcze czasem ratuję się moją antywymiotna tabletką, ale już coraz rzadziej na szczęście. Jeszcze tylko rano mnie mocno szarpie, ale tak to już jest coraz lepiej i nawet dziś pierwszy raz od niepamiętnych czasów mogłam zjeść mięsko na obiad
tak więc Carolline nie martw się niedługo przejdzie
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH