Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja właśnie miałam problem z imieniem dla dziewczynki, bo chłopiec miał być Maksymilian a z dziewczynką był problem aż do wczoraj, już wiem że dziewczynka będzie Kornelia
mąż może zachwycony nie jest tym imieniem, ale sprzeciwu mocnego nie zgłasza
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Poznałam kiedyś chłopaka który miał na imię Rober, problem był tylko w tym że ziom nie wymawiał r
i ciężko było zrozumieć jak ma na imię
ogólnie dzieciom mało kiedy podoba się ich imie, ale są sytuacje w których w pewnym wieku powinno się je zmienić ;P
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyU nas od dawna dla chlopca mielismy imie Leon (maly Leos) az do dnia kiedy bylosmy ma kolacji u tesciowej i byli jek znajomi z psem Leonem. O ile mi to nie przeszkadza to moj mowi ze to imie teraz kojarzy mu sie tylko z tym psem i nie chce tego imienia. Potem byl Ignacy, teraz stanelo na Wiktor
. Moj starszy syn ma na imie Oskar.
Z dziewczynka jest gorzej. Ciezko nam dojsc do porozumienia. Mamy kilka do wyboru: Nina, Iga, Helena, Matylda, Sonia.
Ciekawe ktore zostanie wybrane
-
Ja mam na 2 Nina i strasznie się swojego czasu tego wstydziłamanima wrote:U nas od dawna dla chlopca mielismy imie Leon (maly Leos) az do dnia kiedy bylosmy ma kolacji u tesciowej i byli jek znajomi z psem Leonem. O ile mi to nie przeszkadza to moj mowi ze to imie teraz kojarzy mu sie tylko z tym psem i nie chce tego imienia. Potem byl Ignacy, teraz stanelo na Wiktor
. Moj starszy syn ma na imie Oskar.
Z dziewczynka jest gorzej. Ciezko nam dojsc do porozumienia. Mamy kilka do wyboru: Nina, Iga, Helena, Matylda, Sonia.
Ciekawe ktore zostanie wybrane
Maks - ur 08.09.2015
Ja mówię do brzucha Nikoś ale mój mówi, że żaden Nikoś. Podoba mi się jeszcze: Aleks, Kornel, Olaf, Wiktor, Leon, Oliwier i hm...jeszcze by się kilka znalazło:p Coś ciężko nam się dogadać co do imienia. Mój cały czas sobie żartuje i mówi: Mścisław, Ambroży i już nawet nie pamiętam co on tam dziwnego wymyśla hehe.
-
nick nieaktualny
-
Wydawało mi się strasznie dziwne i nie polskieanima wrote:Em a powiesz mi dlaczego?

Co do kolczyków ja miałam w pępku, ale wyjęłam jak zaszłam
zobaczymy czy po ciąży będzie jeszcze dziura:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:21
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Kurde weszłam na poronieniestara i aż smutno

ciąże biochemiczne, poronienie w 13tygodniach i dalej od krwiaka, nawet kobieta która rodziła w 40tv martwe dziecko brrr ciarki mi przeszły
Staraczka nie wchodź tam ja Ciebie prosze noooooo!!!
Staraczka23 lubi tę wiadomość

-
A my dla dziewczynki chcieliśmy Maja ale ostatnio gdzies przeczytałam, ze to bardzo popularne imię i teraz się waham
dużo macie Maj w okolo?
Dla chlopca pustka w glowie.... Moze Adam ale mój cos nosem kręci.
Ja mam taki problem, ze mi się niw podobają imiona z R w srodku- są takie twarde...
A tak w ogóle to mi sie marzy coreczka

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMidi też dużo Imion się podobało ale tak jak wyże. O tym leonie jest tak w bloku obok rodzinnego domu jest babka kociara która koty nazywa imionami, nie ma tam żadnego ciapka rudego kropki itd są Kingi Mateuszki Maje Kasie Ole itp4me wrote:A my dla dziewczynki chcieliśmy Maja ale ostatnio gdzies przeczytałam, ze to bardzo popularne imię i teraz się waham
dużo macie Maj w okolo?
Dla chlopca pustka w glowie.... Moze Adam ale mój cos nosem kręci.
Ja mam taki problem, ze mi się niw podobają imiona z R w srodku- są takie twarde...
A tak w ogóle to mi sie marzy coreczka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH