Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle z tą łyżką cukru lub dwoma co mama ci podsunela i szybko przeszło bo jakieś ciśnienie jestLady Savage wrote:Cukierki rano z czekoladą, albo batony, albo Milkę, rano dziabię 2 cukierki albo batonika albo rządek czekolady i od tygodnia nie boli mnie głowa
i jestem szczęśliwa.
-
Tak, przeszło, 1 łyżeczkę cukru, jak nie pomoże to po godzinie wsuń drugą tak moja mama mówiła, a jak ci się to powtórzy kilka dni z rzędu, to sobie przygotuj paczkę cukierków czekoladowych albo milkieje na szafce nocnej koło łóżka i pierwsze co wstaniesz to pałaszuj
-
nick nieaktualnyZaraz wypróbuję, a landrynki coś pomogą?Lady Savage wrote:Tak, przeszło, 1 łyżeczkę cukru, jak nie pomoże to po godzinie wsuń drugą tak moja mama mówiła, a jak ci się to powtórzy kilka dni z rzędu, to sobie przygotuj paczkę cukierków czekoladowych albo milkieje na szafce nocnej koło łóżka i pierwsze co wstaniesz to pałaszuj
W sumie czekoladę mam chyba pierw zjem -
Nie wiem, landrynek nie próbowałam, tylko wiesz
ostrożnie, żebyś nie wpadła w jakąś cukrzyce, ja też mam wszystko wydzielone, jeden batonik Milki albo dwa cukierki, albo 3 kostki czekolady, ale mnie pomogło
-
Tylko zęby myjcie po tych slodyczach, żebyście tak jak ja nie skonczyly z dziura
teraz musze z nią chodzić i czekać do II trymestru bo wówczas mozna dać znieczulenie bez adrenaliny czyli bezpieczne- raczej...- dla ciężarnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:26

-
nick nieaktualnyJak bym nie była w ciąży to bym uważała haha a teraz nawet na słodycze ochoty nie mam więc się nie martwię zjadłam 4kostki i co haha boli dalej i zgaga doszła haha idE ten cukier wziąćLady Savage wrote:Nie wiem, landrynek nie próbowałam, tylko wiesz
ostrożnie, żebyś nie wpadła w jakąś cukrzyce, ja też mam wszystko wydzielone, jeden batonik Milki albo dwa cukierki, albo 3 kostki czekolady, ale mnie pomogło 
-
nick nieaktualnyA nie na dziury nie dają plomby?4me wrote:Tylko zęby myjcie po tych slodyczach, żebyście tak jak ja nie skonczyly z dziura
teraz musze z nią chodzić i czekać do II trymestru bo wówczas mozna dać znieczulenie bez adrenaliny czyli bezpieczne- raczej...- dla ciężarnych -
Nie rozumiem pytania- chyba za dużo nie w tym zdaniuStaraczka23 wrote:A nie na dziury nie dają plomby?
czy miało byc a na dziury nie dają plomby?
Pewnie, ze daja- to podstawa inaczej wyrywanie zostaje
ale taka dziure trzeba najpierw oczyścić, zeszlifowac zab i pewnie mnóstwo innych spraw i dopiero mozna plombę wstawić. Pani doktor powiedziala, ze z ta dziura bez znieczulenia nie damy rady.
Najpierw myslala, ze mala i powiedziała, ze zrobimy na żywca a później, ze nie jednak nie poleca
wiec skoro sam dentysta to mówi to ja sie sama pchać niw bede

-
Wlasnie próbowałam umowic sie na usg prenatalne do polecanych dwóch lekarzy przez mojego gina i wolne terminy sa na koniec marca! Odpada zatem, idę do jakiegoś losowego, choc opinie na dobre wiec mam nadzieje, ze podejdzie do sprawy fachowo
Masakra jak bym wiedziala to bym się w 1 tygodniu ciazy zapisala

-
nick nieaktualnyA bo tak szybko pisałam4me wrote:Nie rozumiem pytania- chyba za dużo nie w tym zdaniu
czy miało byc a na dziury nie dają plomby?
Pewnie, ze daja- to podstawa inaczej wyrywanie zostaje
ale taka dziure trzeba najpierw oczyścić, zeszlifowac zab i pewnie mnóstwo innych spraw i dopiero mozna plombę wstawić. Pani doktor powiedziala, ze z ta dziura bez znieczulenia nie damy rady.
Najpierw myslala, ze mala i powiedziała, ze zrobimy na żywca a później, ze nie jednak nie poleca
wiec skoro sam dentysta to mówi to ja sie sama pchać niw bede 

mi zakładali chyba na żywca bo czułam wiercenia nie miałam żadnego, ja chyba zaczekam do rozwiązania i wtedy do dentysty się udam -
Melduje się po prenatalnych, jeszcze nie nadrobiłam i zdjęć nie wrzucam ale jest super

Mamy 2 ręce, 2 nogi
2 półkule w głowie
serducho super pracuje, przepływ prawidłowy, brzusio prawidłowy, żołądek i pęcherz moczowy widoczny, kręgosłup prawidłowy no i kość nosowa śliczna i obecna
NT=1.2
tylko tak jak by czegoś między nogami prawdopodobnie brakuje
wg lekarki prawdopodobnie dziewczyna 
Buziaki i dziękuje za kciuki :*
Lady Savage, Misi@, bento, chabasse, Sigma, agatka196, SweetCherryPie, Dżuls, la_lenka, adzia, kasig, skabarka, Magnolia3, easymum lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
4me wrote:Tylko zęby myjcie po tych slodyczach, żebyście tak jak ja nie skonczyly z dziura
teraz musze z nią chodzić i czekać do II trymestru bo wówczas mozna dać znieczulenie bez adrenaliny czyli bezpieczne- raczej...- dla ciężarnych
no oczywiście to podstawa, -
eM wrote:Melduje się po prenatalnych, jeszcze nie nadrobiłam i zdjęć nie wrzucam ale jest super

Mamy 2 ręce, 2 nogi
2 półkule w głowie
serducho super pracuje, przepływ prawidłowy, brzusio prawidłowy, żołądek i pęcherz moczowy widoczny, kręgosłup prawidłowy no i kość nosowa śliczna i obecna
NT=1.2
Super
no to mamy już w 70 % że mamy jednego chłopaka od Nancy i dziewuszkę od Em, no ciekawe co moje skrywa między nogami, może dowiem się na przyszłym USG tego 16 marca
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję eM!!!

Ja nie wiem ile przytylam, bo stluklam wagę, ale myślę że podobnie jak Chabasse coś koło 5-6 kilo, tak na oko. Dlatego próbuję się ogarnąć ruchowo i jedzeniowo, żeby nie tyc dalej w takim tempie, bo będę mega grubaskiem :p wrzucę Wam zdjęcie brzuszka jak wrócę do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 15:01
Lady Savage, Misi@, Nancy87, la_lenka, eM, chabasse, bento, sweety, kasig, wiaraczynicuda, Anitka201, easymum lubią tę wiadomość
-
Super gratulacje- juupieM wrote:Melduje się po prenatalnych, jeszcze nie nadrobiłam i zdjęć nie wrzucam ale jest super

Mamy 2 ręce, 2 nogi
2 półkule w głowie
NT=1.2
Rozumiem, ze pappa nie robisz? Hmmm nikt nie robi Pappa- tylko ja? Zastanawiam się czy jest sens sie stresować
eM lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH