Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja83 wrote:
    hej dziewczyny

czy macie juz brzuszki bedac w 10 - 11 tygodniu ciazy

czy moze wiecie odkiedy sie brzuszek moze uwidaczniac

u mnie plasko , jedynie jak wzdecia mam to cos tam urosnie

rowniez na wadze nic nie przytylam - czy to normalne ?

pozdrawiam
    Spokojnie u kazdego w innym tempie rosnie!
    Poczytaj;) https://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ciaza/2180-jak-rosnie-brzuch-w-ciazy-czyli-kiedy-bedzie-widac-ciaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 23:01

• Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja zerknij stronę wcześniej, tam dodałam link z moim brzuszkiem.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja83 wrote:
    hej dziewczyny

pozdrawiam

Normalne :P jestem w 14 tyg i przytyłam tylko pół kilo, kobietko nie stresuj się są dwy rodzaje ciąży :P jeśli chodzi o brzuszki, 1. Wywala na początku brzuszek, a 2 wywala pod sam koniec ciąży np 7 - 8 miesiąc.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    kochana ale ja mam 156cm wzrostu ;)
    A to inna bajka bo ja wysoka 178 :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja 170 i 105 kg :) i jestem szczęśliwą przyszłą mamusią :) ale jest pięknie :) dziewczyny :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy. Całą noc wyłam do poduszki, ale po waszych wpisach uspokoiłam się i nie zamierzam już panikować. Dzidek strollował mamusię i się przekręcił niekorzystnie do fotki ;) lekarz też tak zrobił to USG na "odpierdol" więc za tydzień nie ma innej opcji niż ta pozytywna - będzie wszystko ok!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, chabasse, kasig, Dżuls, eM, Magnolia3, easymum lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy. Całą noc wyłam do poduszki, ale po waszych wpisach uspokoiłam się i nie zamierzam już panikować. Dzidek strollował mamusię i się przekręcił niekorzystnie do fotki ;) lekarz też tak zrobił to USG na "odpierdol" więc za tydzień nie ma innej opcji niż ta pozytywna - będzie wszystko ok!
    Polubilam za pozytywne nastawienie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide trochę posprzątać bo mam syf na kółkach :D
    późnej zajrzę

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam 178 cm wzrostu i obecna waga 65,5. Przed ciążą przez święta itp trochę się zapuściłam i ważyłam 69 kg ale mdłości obniżyły wagę do 65 no i teraz przybrałam te 0,5 kg ale ja nie ukrywam, że całą ciążę wagę będę kontrolowała bo obiecałam sobie, że nigdy świadomie i z lenistwa nie dopuszczę się do wagi powyżej 80 kg taką jak miałam przed ślubem. Wiadomo, że w ciąży trzeba przytyć ale co innego to zdrowe kg, a co innego objadanie się czekoladą.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja83 wrote:
    hej dziewczyny

pozdrawiam
    Koniec 12 tygodnia, mam zero brzucha ciążowego, bez problemów zapinam sie w zwykłe spodnie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) ale sobie dziś pospałam, normalnie aż mi wstyd że o takiej godzinie wstaję :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, może kilka dzidziusiów się ujawni i pokaże co ma między nóżkami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki dawno sie nie odzywałam ale codziennie podczytuje co sie u Was dzieje :) Co do brzuszka to powiem Wam ze od tygodnia zaczał sie pojawiac tzn ja zawsze mialam plaski brzuch ogolnie przy wzroscie 171cm waga 50,5kg teraz przytylam do 52,5kg i brzuszek sie uwypuklil :) Nie jest on duzy i pewnie duzo kobiet ma taki brzuch na codzien ale dla mnie to nowosci gdyz zawsze byl plaski a teraz troszke wystaje co mnie bardzo cieszy :) 2 kg na plusie tez mnie bardzo cieszy :)Lekarz mowil ze powinnam przytyc 15kg w calej ciazy takze zostalo jeszcze 13kg :) Do tego od poniedzialku zaczelam cwiczyc w domu- wkoncu udalo mi sie zmotywowac:) Cwicze nogi i posladki miesnie Kegla plus pozniej sie rozciagam i powiem Wam ze po cwiczeniach czuje sie super az zyc sie chce i miesnie na lydkach mi sie zaczely uwydatniac :)Takze polecam dziewczyny :)

eM lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponoć w II trymestrze kobiety tryskają energią XD a mnie się tak potwornie spać chce, chyba się zaraz kimnę

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda, a zestaw ćwiczeń masz z internetu czy sama je sobie wymyślasz? Pytam bo ja czuję się już lepiej i też chętnie zacznę ćwiczyć. Wprowadziłam co 2 dzień spacer bo jak rano wsiadam w garażu do auta to w ciągu dnia nóg do chodzenia praktycznie nie używam :-) no może od przyszłego tygodnia wprowadzę rowerek stacjonarny?

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży na rowerku?

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Wiaraczynicuda, a zestaw ćwiczeń masz z internetu czy sama je sobie wymyślasz? Pytam bo ja czuję się już lepiej i też chętnie zacznę ćwiczyć. Wprowadziłam co 2 dzień spacer bo jak rano wsiadam w garażu do auta to w ciągu dnia nóg do chodzenia praktycznie nie używam :-) no może od przyszłego tygodnia wprowadzę rowerek stacjonarny?

te cwiczenia na nogi posladki to z youtuba cwiczenia dla kobiet w ciazy zestaw 14 a po tych cwiczeniach juz sama sie rozciagam i dodaje cwiczenie na miesnie Kegla :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ponoć w II trymestrze kobiety tryskają energią XD a mnie się tak potwornie spać chce, chyba się zaraz kimnę

moze trzeba jeszcze poczekac z tydzien lub 2 hehe :)

‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ