Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpokojnie u kazdego w innym tempie rosnie!Alicja83 wrote:hej dziewczyny
czy macie juz brzuszki bedac w 10 - 11 tygodniu ciazy
czy moze wiecie odkiedy sie brzuszek moze uwidaczniac
u mnie plasko , jedynie jak wzdecia mam to cos tam urosnie
rowniez na wadze nic nie przytylam - czy to normalne ?
pozdrawiam
Poczytaj;) https://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ciaza/2180-jak-rosnie-brzuch-w-ciazy-czyli-kiedy-bedzie-widac-ciaze -
nick nieaktualny
-
Alicja83 wrote:hej dziewczyny
pozdrawiam
Normalne
jestem w 14 tyg i przytyłam tylko pół kilo, kobietko nie stresuj się są dwy rodzaje ciąży
jeśli chodzi o brzuszki, 1. Wywala na początku brzuszek, a 2 wywala pod sam koniec ciąży np 7 - 8 miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy. Całą noc wyłam do poduszki, ale po waszych wpisach uspokoiłam się i nie zamierzam już panikować. Dzidek strollował mamusię i się przekręcił niekorzystnie do fotki
lekarz też tak zrobił to USG na "odpierdol" więc za tydzień nie ma innej opcji niż ta pozytywna - będzie wszystko ok!
Misi@, skabarka, chabasse, kasig, Dżuls, eM, Magnolia3, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolubilam za pozytywne nastawienieSweetCherryPie wrote:Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy. Całą noc wyłam do poduszki, ale po waszych wpisach uspokoiłam się i nie zamierzam już panikować. Dzidek strollował mamusię i się przekręcił niekorzystnie do fotki
lekarz też tak zrobił to USG na "odpierdol" więc za tydzień nie ma innej opcji niż ta pozytywna - będzie wszystko ok!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam 178 cm wzrostu i obecna waga 65,5. Przed ciążą przez święta itp trochę się zapuściłam i ważyłam 69 kg ale mdłości obniżyły wagę do 65 no i teraz przybrałam te 0,5 kg ale ja nie ukrywam, że całą ciążę wagę będę kontrolowała bo obiecałam sobie, że nigdy świadomie i z lenistwa nie dopuszczę się do wagi powyżej 80 kg taką jak miałam przed ślubem. Wiadomo, że w ciąży trzeba przytyć ale co innego to zdrowe kg, a co innego objadanie się czekoladą.
-
Koniec 12 tygodnia, mam zero brzucha ciążowego, bez problemów zapinam sie w zwykłe spodnie.Alicja83 wrote:hej dziewczyny
pozdrawiam
-
nick nieaktualnyCześć kobitki dawno sie nie odzywałam ale codziennie podczytuje co sie u Was dzieje
Co do brzuszka to powiem Wam ze od tygodnia zaczał sie pojawiac tzn ja zawsze mialam plaski brzuch ogolnie przy wzroscie 171cm waga 50,5kg teraz przytylam do 52,5kg i brzuszek sie uwypuklil
Nie jest on duzy i pewnie duzo kobiet ma taki brzuch na codzien ale dla mnie to nowosci gdyz zawsze byl plaski a teraz troszke wystaje co mnie bardzo cieszy
2 kg na plusie tez mnie bardzo cieszy :)Lekarz mowil ze powinnam przytyc 15kg w calej ciazy takze zostalo jeszcze 13kg
Do tego od poniedzialku zaczelam cwiczyc w domu- wkoncu udalo mi sie zmotywowac:) Cwicze nogi i posladki miesnie Kegla plus pozniej sie rozciagam i powiem Wam ze po cwiczeniach czuje sie super az zyc sie chce i miesnie na lydkach mi sie zaczely uwydatniac :)Takze polecam dziewczyny
eM lubi tę wiadomość
-
Wiaraczynicuda, a zestaw ćwiczeń masz z internetu czy sama je sobie wymyślasz? Pytam bo ja czuję się już lepiej i też chętnie zacznę ćwiczyć. Wprowadziłam co 2 dzień spacer bo jak rano wsiadam w garażu do auta to w ciągu dnia nóg do chodzenia praktycznie nie używam
no może od przyszłego tygodnia wprowadzę rowerek stacjonarny?
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Wiaraczynicuda, a zestaw ćwiczeń masz z internetu czy sama je sobie wymyślasz? Pytam bo ja czuję się już lepiej i też chętnie zacznę ćwiczyć. Wprowadziłam co 2 dzień spacer bo jak rano wsiadam w garażu do auta to w ciągu dnia nóg do chodzenia praktycznie nie używam
no może od przyszłego tygodnia wprowadzę rowerek stacjonarny?
te cwiczenia na nogi posladki to z youtuba cwiczenia dla kobiet w ciazy zestaw 14 a po tych cwiczeniach juz sama sie rozciagam i dodaje cwiczenie na miesnie Kegla
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a mnie się tak potwornie spać chce, chyba się zaraz kimnę