Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to wszystko jasne- jak nie planujesz to juz się nie zastanawiaj nad nimi. Mozesz spokojnie czekać na 14 tydzień kiedy to masz wizyte.Staraczka23 wrote:4me ja nie bede szla na te genetyczne badania im mniej wiesz tym lepiej spisz co bedzie to bedzie ze tak powiem, kiedys tego nie robili i jakos zyja ludzie

Skarbarka moj pies wczoraj zwracal a ja sprzatajac prawie z nim
Pozniej chyba kolejne specjalne usg, na które ginekolodzy odsylaja do tzw specjalistów to usg polowkowe ale do tego jeszcze nam troche czasu zostalo

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj ginek sie zajmuje tymi badaniami wczoraj pisalam jak polozna mnie namawiala do nich4me wrote:No to wszystko jasne- jak nie planujesz to juz się nie zastanawiaj nad nimi. Mozesz spokojnie czekać na 14 tydzień kiedy to masz wizyte.
Pozniej chyba kolejne specjalne usg, na które ginekolodzy odsylaja do tzw specjalistów to usg polowkowe ale do tego jeszcze nam troche czasu zostalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja waga mnie trochę przeraża, przed ciążą przytyłam 2-3 kg. a teraz mam już kolejne 3 na plusie... W pierwszej ciąży z 60 na starcie zakończyłam na 85kg, mam nadzieję, że teraz nie przytyję tak dużo tym bardziej, że waga wyjściowa trochę wyższa niż w 1 ciąży.
-
nick nieaktualny
-
Ojj... ja od początku ciąży to już 6-7 kg przytyłam.. to keżenie mi zdecydowanie nie służy.. W ogóle to strasznie mi w barach przybyło i wyglądam jak paker.. oczywiście zamiast pieknych miesni nam mięciutki tłuszczyk..
a tu ślub za rogiem i nie wiem jak to z kiecką będzie.. eehh..
-
nick nieaktualnyHej ja wazylam sie i waze o 100 gr mniej niz przed ciaza, wiec mozna oowiedziec, ze tyle samo ;p (61,4)
Ale mdlosci mam coraz rzadziej a co za tym idzie zaczynam jesc
choc nigdy nie wiem na co mam ochote ;/a tak zawsze lubilam jesc!
Niedlugo zaczyna sie top chef kto bedzie ogladac?
Ps macie fajne brzuszki
-
nick nieaktualnyHmm ale jak wejdzie sie na kalendarz belly to w wadze jest, ze w I trymestrze powinno byc 2 kg na plusie...Nancy87 wrote:Ja z 1,5 kg miałam więcej od ostatniej wizyty i muszę się wziąć za siebie. Lekarka powiedziała, że do 20 tygodnia nic nie powinnam przytyć i mam zakaz białego pieczywa, słodyczy, makaronów itd.
-
A co ja mam powiedzieć? Na samym początku ciąży kupiłam 85J. Niech mi biust nie szaleje, bo zupełnie nie dam rady kupić staników.Lady Savage wrote:Nancy ty już masz G O.O wow, to co po porodzie K
są w ogóle staniki w rozmiarze K
A co do wagi to u mnie cały czas trzyma minus 2kg - ogromnie mnie to cieszy, bo bałam się, ze przez leżenie i brak ruchu będzie tragedia. -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Hmm ale jak wejdzie sie na kalendarz belly to w wadze jest, ze w I trymestrze powinno byc 2 kg na plusie...
Też tak myślę, ja jak byłam ostatnio na wizycie, to moja Pani dr się zdziwiła że tylko pół kilko -
la_lenka wrote:A co ja mam powiedzieć? Na samym początku ciąży kupiłam 85J. Niech mi biust nie szaleje, bo zupełnie nie dam rady kupić staników.
A co do wagi to u mnie cały czas trzyma minus 2kg - ogromnie mnie to cieszy, bo bałam się, ze przez leżenie i brak ruchu będzie tragedia.
O.O J?? to istnieją takie rozmiarówki -
hej dziewczyny
czy macie juz brzuszki bedac w 10 - 11 tygodniu ciazy
czy moze wiecie odkiedy sie brzuszek moze uwidaczniac
u mnie plasko , jedynie jak wzdecia mam to cos tam urosnie
rowniez na wadze nic nie przytylam - czy to normalne ?
pozdrawiam
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH