Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:Taaak 4me Maja to dość popularne imię, a niestety to podobno ma spory wpływ na dziecko jak w pół przedszkola nazwa się tak samo
dlatego dla mnie te takie top5 imion: Julka, Zuzia, Maja, Hania, Lenka odpadają choć są naprawdę urocze 
Uważam podobnie, ale mój się uparł na Zuzę, bo on w życiu poznał tyle Zuz i wszystkie to takie łobuziary, chłopczyce i on chce taką córkę chłopczycę -
nick nieaktualnyDzuls chciala na priv do Ciebie napisac ale to nie takie latwe
Powiedz mi kochana czy Karowa umowila Cie na nastepna u siebie wizyte?? bo nie wiem jak to dalej u nich wyglada, myslisz ze jest szansa prowadzic u nich ciaze?? Bo np chcialam isc na NFZ do szpitala praskiego i wpasnie mi odmowili ze wzgledu na cukrzyce.
-
Nancy87 wrote:A ja zauważyłam, że w tamtym roku dużo Alicji i Julianów się urodziło. Zosia, Hania, Julia to już od ładnych parę lat.
Ja od paru lat w moim kręgu widzę popularność imienia Liliana, albo Lili (chyba wszyscy idą za Harrym Potterem) Zuzie i Hanie. Nie no ... na samą myśl że mam mieć Zuzę dostaję dreszczy, już to widzę pójdzie do przedszkola a tam pół grupy to Zuze ;/ -
nick nieaktualnyTez tak mam. Ciagnie mnie do prawej nogi, ktora cierpnie, ale czy to normalne tego nie wiem. Poki nie plamie staram sie nie panikowac, a w poniedzialek mam wizyte u gin wiec sie dowiem.Aguś26 wrote:Cześć dziewczyny gratuluję wam slicznych dzidzkow w brzuszkach mnie od kilku dni męczą bóle@ ale takie lekkie i takie dziwne uczucie ciepła w brzuchu też tak macie? Bo ja już znów zaczynam panikowac

Moze macica sie rozciaga i to dlatego!
-
Dziewczyny które mają bóle brzucha
Zapraszam do mojego kalendarza ciąży, tam zaznaczone są bóle brzucha zobaczcie sobie jak często mam takie bóle i przestancie panikować, macica Wam się rozciąga, i tyle, Wy w ogóle rozmawiacie z swoimi gienkologami, to jest moja pierwsza ciąża i ja o wszystko pytam ginekologa. -
Lady Savage wrote:Dziewczyny które mają bóle brzucha
Zapraszam do mojego kalendarza ciąży, tam zaznaczone są bóle brzucha zobaczcie sobie jak często mam takie bóle i przestancie panikować, macica Wam się rozciąga, i tyle, Wy w ogóle rozmawiacie z swoimi gienkologami, to jest moja pierwsza ciąża i ja o wszystko pytaum ginekologa.
Wyobraź sobie, że też rozmawiam ze swoim ginekologiem. I też mam często bóle brzucha, ale nie skurcze, więc postanowiłam zapytać, czy wy też. Nie musisz odpowiadać w ten sposób, a na pewno mnie nie krytykuj i innych dziewczyn, bo to jest miejsce, gdzie mogę zapytać i mogę liczyć na wsparcie. Przynajmniej tak myślałam.
Magnolia3 lubi tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Oj, chyba coś muszę pogrzebać w ustawieniach. Mi kazali mierzyć cukry i zgłosić się, gdyby coś było nie tak, no i za tydzień po odbiór wymazu. Nie umawiali mnie na żadną kolejną wizytę. Myślę, że możesz zadzwonić pod ten nr podany na tych rozpiskach dietetycznych i podpytać, jak można u nich prowadzić ciążę. Ja mam dobrego prywatnego gina z MSWiA (dr Szafranko), prowadzi mi już drugą ciążę z cukrzycą, w razie czego odsyła do diabetolożki z tego samego szpitala, i potem nie ma problemu żeby tam urodzić, nawet z cukrzycą. We wtorek idę tam na 4 dni do szpitala na dobową kontrolę glikemii.
No wlasnie mnie zapisali na 4 marca. Niestety ja dostalam insuline na noc bo moj cukier po nocy to jakas masakra, a w dzien w normie nawet przy nie dozwolonych produktach. Czyli jest szansa ze sie mna zajma do konca. Na wypisie mam nawet zaznaczone ze od 36 tc mam sie do nich zglaszac na ktg.
-
nick nieaktualnyLady co innego lekki bol a co innego jak z bolu nie mozna sie wyprostowac.
Miedzy innymi dlatego mam luteine.
Wydaje mi sie Lady, ze niekiedy przesadzasz i oceniasz dziewczyny zbyt pochopnie. Wszystko mierzysz swoja miara!
Przeciez nikt tu nie sieje panki, dziewczyna sie zapytala to jej odpisalam, ze tez mniewam, ale wczesniej nic Wam o tym nie wspomnialam!
Wyluzuj troche. Mamy prawo pytac po to jest to forum!
Na innych watkach nie ma takiego problemu tylko tu kazdy krytykuje!
Staraczka23, Lilla My, sweety, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Wyobraź sobie, że też rozmawiam ze swoim ginekologiem. I też mam często bóle brzucha, ale nie skurcze, więc postanowiłam zapytać, czy wy też. Nie musisz odpowiadać w ten sposób, a na pewno mnie nie krytykuj i innych dziewczyn, bo to jest miejsce, gdzie mogę zapytać i mogę liczyć na wsparcie. Przynajmniej tak myślałam.
Tylko to pytanie się na forum pojawia co 3, 4 strony, -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

. Trwał może 3 minuty, plamienia nie było. Myślicie, że powinnam dzwonić do lekarza?

tu ma udo mierzone

A tu jest mierzony w całości