Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki za informacje Em chyba też sobie kupię, ja znam siebie, wiem że będę świrować i juz od samego początku myślałam o takim urządzonku, a skoro lekarka potwierdziła że bezpieczne to tym bardziej. To które Ty zamówiłaś wygląda na porządne, wprawdzie jest nieco droższe niż te które ja ogladałam, ale ma wyświetlacz, więc też fajnie, bo bedziesz widziała czy się utrzymuje na jednym poziomie czy spada itp. Ja już przed ciążą miałam nadciśnienie, moje maleństwo narazie miało też bardzo wysoki puls, więc myślę że taki sprzęcik pozwoli mi trochę panować nad sytuacją. Muszę to przemyśleć, tzn kupię na pewno, ale nie wiem jeszcze jaki, jak przyjdzie poogladaj ze wszystkich stron i daj znaćeM wrote:Eh jedna strona mi umknęła

A ja właśnie słyszałam że dopiero usg + pappa daje pełen obraz sytuacji, zobaczymy czy coś wyjdzie z tego mojego pappa...
Co do detektora to wyśmiała mnie trochę
bo powiedziała że w tym tyg ciąży to marne szanse że sama znajdę i że często znajduje się własny puls a nie dzidzi, ale powiedziała że jest to bezpieczne więc ja sobie kupiłam
tylko ze ja trochę pojechałam w kosmos bo kupiłam taki z pomiarem, głównie dlatego że dla mnie owinięcie pępowiną przed porodem to jakaś mi w głowie siedzi i chciałabym sprawdzać czy serducho dzidzi nie zwalnia... no i odróżnię swój od dzidzi bez problemu
eh mam nadzieje że mnie to uspokoi a nie będzie schizować bo to różnie bywa. Można nie znaleźć a wszystko jest git 
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam guza na jajnik,, 3 lata się starałam i było tak że ostatnia wizyta u gin była w kwietniu nic nie było a w październiku okazało się ze guz ma 8cm i usunęli jajnik z jajowodem bo tam była ciąża.aldonaa wrote:Jest jedna rzecz którą się martwię. Przed zajsciem w ciążę miałam torbiel na jajniku. Od wrzesnia przez 3 miesiące brałam dupka . Torbiel się wchłonęła, ale za to mam jajnik powiekszony 3 krotnie. Jeden ma objętosc 5 ml, a drugi 15 ml. Lekarz powiedzial, ze to nie powod do obaw. I że po torbieli może wystapic powiekszenie jajnika. Ale az tak? Jak czytam informacje z neta, to dziewczyny pisza ze w takiej sytuacji w ciaze zajsc nie mozna, a jak sie zajdzie to nie wiadomo czy utrzyma... to jak to mozliwe ze zaszłam i to juz w drugim cyklu starań? Kurde... nie potrzebnie czytalam.

teraz mam jakiegos stracha... Lekarz uspokaja ze wszystko ok.
Póki co nie martw się z jajnika guz nie najdzie do macicy gdzie jest ciąża widać że miałaś dużo szczęścia ze udało ci się zajść, lepiej słuchać jednego lekarza niż kilku bo mieli inne praktyki a google to już całkiem, co innego szukać chorób Ale czytać innych o problemach w ciąży nie warto
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzisz nawet lekarz miał podejrzenie tak więc głowa do góry, a we wczesnym wykryciu guza można leczyć farmakologicznie jak się nie wchłonie to operacyjnie oczywiście nie ma co nad tym myśleć do wizyty trochę czasualdonaa wrote:No tak, wszystko by się zgadzało. W 4 tygodniu byłam u lekarza i powiedział mi, że trzeba wykluczyć ciąże pozamaciczną , którą właśnie podejrzewał w jajniku , ale tez w macicy był mocno widoczny pęcherzyk. ( oprócz powiekszonego jajnika był w nim widoczny płyn) Po 10 dniach od wizyty bylam u niego kolejny raz, dzidzi biło juz serduszko, płyn sie wchłonął i tylko jajnik powiekszony został. Teraz ide 2 marca. Zapytam się jak tam jajnik. Mam nadzieje ze nie rośnie juz.
-
Dziewczyny pomóżcie
prezent dla faceta na urodziny tak do 300-400zł max? Znajomi pytają co kupić mojemu, a ja jakoś po tym co mu na urodziny kupiłam to pomysłu nie mam...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Em hmm ciężka sprawa. Nie wiemy co lubi:) Może jakiś bilet na coś?
Agatka ja mam stetoskop ale nic tam nie słyszę oprócz swoich flaków hehe.
Dzisiaj zamówiłam sobie dwa lakiery do hybrydy:) Już się nie mogę doczekać aż przyjdą
eM, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Hejka. Ja sie interesowalam troche go pro bo chcialam swojemu kupic. Znalazlam nawet jakies za 500 pln. Niestety porownujac jakosc filmow na zagranicznych forach a takze pytajac sie specow wiekszych ode mnie wyszlo, ze nawet za 500 to jakosc jest marna
nie chcialam by byl zawiedziony wiec odpuscilam. Kupimy kiedys lepsza
po moich testach i opiniach wsrod uzywajacych znajomych wyszlo, ze trzeba miec z 1500 pln na dobre go pro...
eM lubi tę wiadomość

-
Właśnie problem że niczym szczególnym
mamy ps3 ale znajomi już nie chcą kolejny raz gier kupować
zastanawiam się co jest takiego nietypowego co każdy facet by chciał
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH