Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa narzedzi to nie odwazylambym mu sie kupic. On uwielbiam masterkowac i dla niego to swietosc, a ja kompletnie na tym sie nie znam. Dla mnie wiertarka to wiertarka, a klucz to klucz, a on ma swoje ulubione marki i je kolekcjonuje....ale jakbybyl bon do sklepow budowlanych to pewnie by sie ucieszyl ;pDżuls wrote:Hahahahahaa
To proponuję jakiś niezbędnik Pana Domu w Leroy Merlin

-
Hmm Em to zależy co Twój lubi, mój szaleje za koleją, modelami kolejek, makietami i kupuje mu rzeczy z hobby modelarskiego, do tego lubi książki ostatnio czyta Pana Lodowego Ogrodu, a teraz gdy kupiliśmy mieszkanie, jest zajęty nim, wczoraj kupił skrzynkę ogromną na narzędzia -> mówi na to Moja Kosmetyczka i powiedział że będzie sobie kompletował narzędzia
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka mam też tłusta cerę i niedoczynność
mi dzisiaj dwa wulkany wyskoczyly w tym samym miejscu co zwykle przed @ chyba ścigane aplikacje do @ będę wiedziała czy syfki od hormonów, włosy miałam bez blasku teraz są błyszczące i tłuste u nasady na drugi dzień po myciu.
Co do żylaków wspomniałam lekarzowi polecił lioton1000 -
nick nieaktualnyDzuls wspolczuje tych przezyc. Cale szczescie ze jest wszystko ok. Kurcze czasem nasze obawy biora za panike, ale chyba lepiej byc panikara i zeby wszystko bylo ok.
Czyli wychodzi na to ze krwiak byl swiezy, albo dobrze ukryty.
Mnie tez ostatnio pobolewal brzuchol jak na okres, nie dlugo ale jednak. Fakt ze zaraz powinnam miec termin kolejnej miesiaczki bo mam krotkie cykle, ale nie wiem czy to z tego powodu.
Odpoczywaj teraz kochana.
-
nick nieaktualnyDżuls, a mogłabyś bliżej opisać ten ból i ewentualne objawy?
Mnie też czasem pobolewa, ciągnie, kłuje, a na USG nic nie wychodzi (w sensie żaden krwiak) - i pewnie mam na tyle uśpioną czujność, że też bym zbagatelizowała ból.
Czy Twój ból przed krwawieniem był na tyle silny jak bóle okresowe, czy słabszy?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH