Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie też wpadły do głowy te wszystkie iphonowe gadżety
mój by się cieszył z bonu do sportowego sklepu albo z dobrej perfumy, zegarka albo tak jak ostatnio znajomi zrobili kupili jemu bon do zary i część do specjalistycznego sklepu biegowego
eM lubi tę wiadomość
-
Dzizas dziewczyny ja wymiekam. Wczoraj bylam tak slaba, ze myslalm, ze padne. Dzis mam takie mdlosci, jakich chyba jeszcze nie bylo. Odrzuca mnie na kazdy zapach, wszystko mi smierdzi a o otwieraniu lodowki moge zapomńiec
porazka a to juz 11 tydzien- myslalam, ze to idzie ku koncowi a widze, ze dopiero sie rozkreca
ciaza cudowny stan jak nic

-
Ja bym pomyslala nad jakims kuponem- gdzies, gdzie lubi chodzic. U nas wsrod znajomych to sie sprawdza. W ogole to czesto sie pytamy jubilata, co by chcial po prostueM wrote:Zazdraszczam! No nic coś tam wymyślę dzięki dziewczyny :*
eM lubi tę wiadomość

-
chabasse wrote:no właśnie ja od wczoraj wieczor mam coś takiego.. nie wiem czym to jest spowodowane, ale jakoś strasznie mnie to nie wystraszyło.. Staram się sobie wytłumaczyć, że to jakieś zmiany typu rozciąganie czy coś.. no w końcu musimy te zmiany jakoś odczuwać. mniej lub bardziej...
Nie wytrzymałam i pojechałam na dyżur (wolę dmuchać na zimne, poza tym kilka dni temu doleczyłam ostre przeziębienie i chciałam się upewnić, że wszystko jest w porządku) i okazało się, że wszystko ok, a dzidzia fikała przed nami fikołki i machała nóżkami- WARTO BYŁO odczekać ponad 3 godz. w kolejce
eM, Misi@, agatka196, chabasse lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Ale wiecie mój mąż ostatnio przebil sam siebie. U nas w rodzinie jest taka tradycja że kobieta dostaje prezent za urodzenie dziecka. Zawsze to była jakaś biżuteria a ten glupek zaproponował mi iphona6 jakby to był szczyt moich marzeń bo biżuteria jest taka oklepana...takze tego dziewczyny faceci mają inne potrzeby i priorytety.
-
Z moim jest ten problem że on musi mieć nastrój na to żeby sobie ciuchy kupować
no normalnie masakra
chyba się go podpytam, najwyżej powiem mu że ma nie sprzedawać że wiedział
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Teraz jak się dziecko szykuje to on ma tyyyyyyyyyle roboty w domuDżuls wrote:Ja mojemu wykupiłam taki karnet na ściankę wspinaczkową
Był zadowolony, chodził sobie z kumplami
Może coś takiego? Albo jakiegoś paintballa, gokarty czy jazdę jakąś fajną furą. Poszukaj na grouponie, czasem mają fajne oferty na takie urodzinowe szaleństwo 
nie ma karnetów na ściankę
zapier*** i łazienkę robić
zastanawiam się czy coś ze sprzętu by chciał
Anitka201, Dżuls, aldonaa lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Haha to chyba każdy facet jakiego znam robi zakupy jak ma nastrój to istny koszmareM wrote:Z moim jest ten problem że on musi mieć nastrój na to żeby sobie ciuchy kupować
no normalnie masakra
chyba się go podpytam, najwyżej powiem mu że ma nie sprzedawać że wiedział 
ja tam mam zawsze nastrój na zakupy
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa co nie kupie to i tak na poczatku jest zly. Potem bawi sie oczywiscie zabawkami. Choc ostatni prezent gwazdkowy (tablet) spodobal mu sie to i tak od rodzicow dostal kompa, wiec ja mam tablet a on kolejnego laptopa. Mnie nawet to odpowiada.
Edit. Moj poprawia sobie humor zakupami, ale nie lubi, jak ktos mu kupuje, lubi sam wybierac. A ja i tak nie konsultuje z nim jego prezentow i zawsze ma niespodzianke. Na urodziny kupie mu szczoteczke elektryczna z irygratorem, choc bedzie sie na poczatku dasac, bo pewnie bedzie myslal o innej firme
ale wiem,ze zastanawia sie nad kupnem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 19:27
-
HahahahahaaeM wrote:Teraz jak się dziecko szykuje to on ma tyyyyyyyyyle roboty w domu
nie ma karnetów na ściankę
zapier*** i łazienkę robić
zastanawiam się czy coś ze sprzętu by chciał 
To proponuję jakiś niezbędnik Pana Domu w Leroy Merlin
aldonaa, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie ja nie obchodzę urodzin z moim mężem ze tak wymyslamy co sobie kupić nam wystarczy to że pamiętamy o rocznicy ślubu czy urodzinach

mi wystarcza życzenia od niego chociaż zawsze coś mi kupi
Ja osobiście nie pytam w internecie i nie szukam bo nikt z zewnątrz nie wie co lubi a tłumaczyć też mi się nie chce
Jak widzę coś fajnego w sklepie to kupuję i chowam żeby miał na urodziny, w tamtym roku pobilam rekord 
prezent kupiłam we wrześniu a dostał w kwietniu
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH