Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls dobrze że pojechalas i cieszę się że z malenstwem wszystko Ok!

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj i nawet nie zauważyłam od razu. Zaczęłam 14 tydzień 4 miesiąc i 2 trymestr cieszę się bardzo ☺

nick nieaktualny, Dżuls, eM, aldonaa, nick nieaktualny, chabasse, Lady Savage, sweety lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:26

kapturnica lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra :( dzięki za opis objawów. Dobrze, że wszystko w porządku z maluchem :-)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby to znaczyło, że krwiak już się cały opróżnił i nie będzie wracał :-)

Dżuls lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:36

l22nhdge5b933eoh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls dobrze, ze wszystko sie tak skonczylo. Wiem jak musiałaś sie czuć...
    O ironia a pytalas sie nas wczoraj skąd sie biorą te krwiaki...
    Moja rada na podstawie moich doświadczeń. Jesli nie masz l4 zalatw je sobie dzis-poleż z tydzień i mniej się ruszaj.
    Ja bym tez poszla do drugiego giną na USG. Po pierwsze w takich przypadkach lepiej miec zawsze opinie dwóch niezależnych lekarzy- za duza jest stawka... Po drugie jak trafiłam do szpitala z krwawieniem to nie znaleźli żadnego krwiaka a następnego dnia u innego giną krwiak juz byl wiec albo w szpitalu mieli slaby sprzęt, albo krwiak napelnil sie przez noc albo lekarz to tylko człowiek i tez sie myli... Mysle jednak, ze jedno z dwóch pierwszych...
    Idź dzis gdzies prywatnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 07:56

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia aldonaa, nie stresuj się :-)
    Ja na 9 idę do gina, w końcu będziemy zakładać kartę ciąży, bo najpierw nie miałam czasu zrobić badań w sesji, a potem jak je zrobiłam, to gin nie miał wolnych terminów. Ale nie ma tego złego, bo dzięki temu powinnam dzisiaj dostać zdjęcia i opisy z piątkowego USG :-) jak dostanę, to Wam wrzucę :)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:38

l22nhdge5b933eoh.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls trzymaj się - najważniejsze, że już dobrze. Ja po moich ostatnich skurczach zadzwoniłam do lekarki, ale miałam wrażenie, że totalnie mnie nie kojarzy i nie wie, z kim rozmawia. Dlatego dowiedziałam się, czy moja stara pani ginekolog, do której chodziłam wcześniej przez 7 lat wróciła ze zwolnienia. Na szczęście tak, więc wybrałam się wczoraj do niej na USG. Wszystko w porządku, uspokoiła mnie, sprawdziła dzidziusia i powiedziała dobre słowo. I nie wyobrażam sobie w tej chwili, że to ktoś inny będzie prowadził moją ciążę do końca.

A fasolka ma już 23mm i serduszko bije 179/minutę :) - wiek ciąży wg USG 9+0 :)

eM, nick nieaktualny, kasig, Dżuls lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • justysss Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w ten sloneczny dzien. Dzuls ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo. Mnie brzuch tak jak na @ dawno nie bolal, tylko ciagniecie w pachwinach i po bokach brzucha. Wczoraj jedynie wzielam sie za grabienie przed domem a wieczorem biodro bolalo masakrycznie także dzisiaj odpoczywam. Jeszcze 6 dni i zobacze fasolkę w 3D!!! Milego dnia i dużo spokoju:)

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:) ale miałam dzis niefajny sen... śniło mi się że poszłam na usg prenatalne weszlismy do srodka ale nie było lekarza to moj R sam zaczal mi robic USG i widzielismy nasze cudne malenstwo ktore fikalo koziolki machalo i ogolnie bylo super po czym przyszedl lekarz zmierzyl co trzeba i go pytam czy wszystko w poorzadku? a on ze nie ze ta kosc nosowa jest zła wiec pytam czy to znaczy ze dziecko bedzie mialo zespol downa? a on ze wrecz odwrotnie ze tak jakby nie bedzie mialo nosa i pokazal mi zdjecia takiego przypadku ze dzidzius mial zarosniete dziurki i pomarszczona skore kolo nosa ale potem mu to zoperowali i wygladal juz normalnie... i ja tak przezywalam ze moje malenstwo nie bedzie mialo noska..:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    dzisiaj źle spałam kręgosłup boli chyba łóżko zmienię bo to po nocy tak :/

Dzuls cieszę się ze wszystko jest ok odpoczywaj teraz :*

Te nasze bóle i stresy zostaną wynagrodzone malenstwem przy piersi za kilka miesięcy :)

Mam paskudna szara pogodę :/

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim:)

Dżuls - włos się jeży jak czytam co przeżyłaś. Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. Odpoczywaj dużo.

Za oknem u mnie też trochę szarawo ale przebija się słońce, może się wypogodzi na dobre.

Już myślałam, że to koniec mdłości, ale muli mnie od wczoraj, a dzisiaj od rana to już masakra i chyba zaraz wyląduję w wc... do tej pory przez całą ciążę wymiotowałam ze 2-3 razy, ale zanosi się na więcej. A przecież zaczęłam 11 tydzień...
    Dodatkowo mam katar i kluchę w gardle i nie mam pomysłu jak sobie z tym poradzić. No wogole jakas chandra dzisiaj ... pomocy!

gg64rl68s121551a.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls ciary mnie przeszły jak teraz przeczytałam co przeszłaś. Cieszę się, że wszystko dobrze się ułożyło.
    easymum u mnie od 2 dni też pojawiły się mdłości..niby jem ale teraz mam taki kołowrotek w głowie i te mdłości :-(. I tak samo jak u ciebie pojawił się katar i gula w gardle :-( boje się że za rogiem jakieś przeziębienie :-(

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:39

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa u mnie mrzawka na dworzu :/
    ale miałam dzisiaj akcje z psem, taki szogun z niego ze nie puszczam go luzem bo ucieka i wiecie co zerwał obroże myślałam że już koniec bo nie będę biegać za nim całe szczęście leci do dzieci to jakiś chłopiec go przytrzymal, muszę po obroże Nowa iść :D

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa dzięki :-) wypróbuję i mam nadzieję, że przejdzie. Kurde u na s w biurze sprzątaczka ciągle koło mnie przełazi i kicha na wszystko. Już jej zwróciłam uwagę, żeby trochę uważała bo ktoś się w końcu zarazi a ta ma to w dupie..ciągle jest chora

‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ