Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzuls dobrze, ze wszystko sie tak skonczylo. Wiem jak musiałaś sie czuć...
O ironia a pytalas sie nas wczoraj skąd sie biorą te krwiaki...
Moja rada na podstawie moich doświadczeń. Jesli nie masz l4 zalatw je sobie dzis-poleż z tydzień i mniej się ruszaj.
Ja bym tez poszla do drugiego giną na USG. Po pierwsze w takich przypadkach lepiej miec zawsze opinie dwóch niezależnych lekarzy- za duza jest stawka... Po drugie jak trafiłam do szpitala z krwawieniem to nie znaleźli żadnego krwiaka a następnego dnia u innego giną krwiak juz byl wiec albo w szpitalu mieli slaby sprzęt, albo krwiak napelnil sie przez noc albo lekarz to tylko człowiek i tez sie myli... Mysle jednak, ze jedno z dwóch pierwszych...
Idź dzis gdzies prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 07:56

-
nick nieaktualnyPowodzenia aldonaa, nie stresuj się

Ja na 9 idę do gina, w końcu będziemy zakładać kartę ciąży, bo najpierw nie miałam czasu zrobić badań w sesji, a potem jak je zrobiłam, to gin nie miał wolnych terminów. Ale nie ma tego złego, bo dzięki temu powinnam dzisiaj dostać zdjęcia i opisy z piątkowego USG
jak dostanę, to Wam wrzucę
-
Dżuls trzymaj się - najważniejsze, że już dobrze. Ja po moich ostatnich skurczach zadzwoniłam do lekarki, ale miałam wrażenie, że totalnie mnie nie kojarzy i nie wie, z kim rozmawia. Dlatego dowiedziałam się, czy moja stara pani ginekolog, do której chodziłam wcześniej przez 7 lat wróciła ze zwolnienia. Na szczęście tak, więc wybrałam się wczoraj do niej na USG. Wszystko w porządku, uspokoiła mnie, sprawdziła dzidziusia i powiedziała dobre słowo. I nie wyobrażam sobie w tej chwili, że to ktoś inny będzie prowadził moją ciążę do końca.
A fasolka ma już 23mm i serduszko bije 179/minutę
- wiek ciąży wg USG 9+0
eM, Sigma, kasig, Dżuls lubią tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
Witam sie w ten sloneczny dzien. Dzuls ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo. Mnie brzuch tak jak na @ dawno nie bolal, tylko ciagniecie w pachwinach i po bokach brzucha. Wczoraj jedynie wzielam sie za grabienie przed domem a wieczorem biodro bolalo masakrycznie także dzisiaj odpoczywam. Jeszcze 6 dni i zobacze fasolkę w 3D!!! Milego dnia i dużo spokoju:)
-
nick nieaktualnyWitajcie:) ale miałam dzis niefajny sen... śniło mi się że poszłam na usg prenatalne weszlismy do srodka ale nie było lekarza to moj R sam zaczal mi robic USG i widzielismy nasze cudne malenstwo ktore fikalo koziolki machalo i ogolnie bylo super po czym przyszedl lekarz zmierzyl co trzeba i go pytam czy wszystko w poorzadku? a on ze nie ze ta kosc nosowa jest zła wiec pytam czy to znaczy ze dziecko bedzie mialo zespol downa? a on ze wrecz odwrotnie ze tak jakby nie bedzie mialo nosa i pokazal mi zdjecia takiego przypadku ze dzidzius mial zarosniete dziurki i pomarszczona skore kolo nosa ale potem mu to zoperowali i wygladal juz normalnie... i ja tak przezywalam ze moje malenstwo nie bedzie mialo noska..
-
nick nieaktualnyWitam się z rana

dzisiaj źle spałam kręgosłup boli chyba łóżko zmienię bo to po nocy tak
Dzuls cieszę się ze wszystko jest ok odpoczywaj teraz :*
Te nasze bóle i stresy zostaną wynagrodzone malenstwem przy piersi za kilka miesięcy
Mam paskudna szara pogodę
-
Dzień dobry wszystkim:)
Dżuls - włos się jeży jak czytam co przeżyłaś. Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok. Odpoczywaj dużo.
Za oknem u mnie też trochę szarawo ale przebija się słońce, może się wypogodzi na dobre.
Już myślałam, że to koniec mdłości, ale muli mnie od wczoraj, a dzisiaj od rana to już masakra i chyba zaraz wyląduję w wc... do tej pory przez całą ciążę wymiotowałam ze 2-3 razy, ale zanosi się na więcej. A przecież zaczęłam 11 tydzień...
Dodatkowo mam katar i kluchę w gardle i nie mam pomysłu jak sobie z tym poradzić. No wogole jakas chandra dzisiaj ... pomocy!
-
Dzuls ciary mnie przeszły jak teraz przeczytałam co przeszłaś. Cieszę się, że wszystko dobrze się ułożyło.
easymum u mnie od 2 dni też pojawiły się mdłości..niby jem ale teraz mam taki kołowrotek w głowie i te mdłości
. I tak samo jak u ciebie pojawił się katar i gula w gardle
boje się że za rogiem jakieś przeziębienie
-
nick nieaktualnyAaa u mnie mrzawka na dworzu

ale miałam dzisiaj akcje z psem, taki szogun z niego ze nie puszczam go luzem bo ucieka i wiecie co zerwał obroże myślałam że już koniec bo nie będę biegać za nim całe szczęście leci do dzieci to jakiś chłopiec go przytrzymal, muszę po obroże Nowa iść
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH