Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia i agatka dzięki, spróbuję miętówek.
Ja co prawda wymiotów nie miałam, ze 2-3 razy w sumie, ale za to jeśli chodzi o mdłości to jest mój najgorszy tydzień, podobno w 11 tc przypada apogeum, ale wiadomo,to statystyki, a każda z nas jest inna. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
-
Gusiak ja mam już 2 wybrane no, ale pewnie jeszcze mi się odmieni

http://allegro.pl/suknia-sukienka-wieczorowa-wesele-poprawiny-bal-i5010410236.html
http://allegro.pl/ekskluzywna-suknia-wieczorowa-sukienka-s-3xl-tu-42-i5001281863.html\
Teraz jeszcze nie widac brzuszka, ale w czerwcu mam nadzieję, że będzie pięknie oplatała moje małe co nie co
-
Witam, tak późnym popłudniem przyszłam się przywitać i powiedzieć co tam u mnie, cobyście się nie martwiły,
Ja mam dziś gorszy dzień, jakaś niedorobiona jestem ;/ zmęczona, senna i marudna, do tego jeść mi się nie chce, bo żygam, to drugi dzień w całej mojej ciąży gdy wymiotuje
na pocieszenie powiem że wolę to niż cały dzień męczyć się z bolącą głową. Ja spadam co by Wam moim marudzeniem humorów nie popsuć, i nie zwymiotować na komputer, to do następnego, trzymam kciuki żeby wasze dni były lepsze niz mój
-
easymum wrote:Madzia i agatka dzięki, spróbuję miętówek.
Ja co prawda wymiotów nie miałam, ze 2-3 razy w sumie, ale za to jeśli chodzi o mdłości to jest mój najgorszy tydzień, podobno w 11 tc przypada apogeum, ale wiadomo,to statystyki, a każda z nas jest inna. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
jesli nie minie to idź do lekarza, bo może jednak to powrót przepukliny związany z przesuwaniem się narządów wewnętrzych w ciąży -
Mi lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że nasz maluch będzie napewno duży więc sukienka z szafy nie wchodzi w gre więc szykują się zakupy

Powiedzcie kochane kiedy mniej więcej możemy poznać płeć dziecka? Kolejna wizytę mam 20 marca będzie to połowa 14 tygodnia myślicie, że mamy już szanse poznać płeć? Bede na tej wizycie z mężem więc byłoby idealnie
-
Szansa jest juz na prenatalnych, ale nie ma się co nadmiernie nastawiać - może się coś pokazać, a równie dobrze dzidziuś nie zechcę dobrze się ustawić, albo lekarz uzna, że za wcześnie i nie jest pewien. U mnie nic nie było jeszcze widać - w sumie wole tak niż by lekarz strzelał, a potem się wycofywał.
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie Wrześniówki,
Jestem po badaniach, wszystko Super... aaaaaa.... jestem mega szczęśliwa.

Kość nosowa, Nt, serduszko, mózg i ogólnie z dzidziusiem wszytko bardzo dobrze.
Prawdopodobnie dziewczynka
Idę teraz poleżeć trochę bo emocji dziś dużo było, dobrze że pozytywnych
la_lenka, agatka196, easymum, skabarka, chabasse, kasig, Luna1, Sigma, 4me, adzia, eM lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH