Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaaa wiecie co kurde nie bylo tematu bo wiem ze nie wszystkie moga sie kochac z mężczyznami ale pytanie do tych ktore jednak moga czy macie orgazm? Moj kompletnie zanikl

Nie moge dojsc najpierw problem z nawilzeniem i orgazmem a jak juz jest nawilżenie tak orgazmu dalej brak a ja mam dosc zadyszki
Bento gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia my juz tu ten ranking przerabialysmyMadziaRatMed wrote:http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html fajny, rzeczowy artykuł
ogolnie przydatny ale informacje sa z 2011 roku i czesc z tych kremow juz zmienila sklad. Np palmers w tym rankingu ma substance toksyczna. Sprawdzalam to nie ma juz tej substancji i jest polecany przez polozne. Uzywalam go przez 11 tygodni ale teraz przestawilam sie na rossmanna.
Ogladalam kiedys program, gdzie kosmetyczka mowila, ze dobrze zmieniac balsamy na rozstepy w ciazy co jakis czas lub uzywac dwoch roznych naraz np rano i wieczorem.

-
Już kiedyś wrzuciłam tą stronkę ale wtedy cenie jeszcze z nami nie byłoMadziaRatMed wrote:http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html fajny, rzeczowy artykuł
ja też tego z rossmana nie mogę używać choć wiem ze sklad jest świetny. Na AZS używam apteczna ziaje Azs a na rozstępy elancyl dla kobiet w ciąży.
-
Właśnie sprawdzilam wyniki tarczycy, znów mi mała zołza zaczyna płakać figle... na początku stycznia miałam piękny wyniki 0.27 a teraz w sumie przez półtora miesiąca skończyło na 2.87... echhh...
Witaj kolejna wieksza dawno euthyroxu...
Niby wyniki teoretycznie sa w normie chociaż moja endo stoi na stanowisku, ze powinnam mieć wynik ok. 1...
A jak tam u Was 'tarczycówki' z tymi wynikami?
-
A założyłyście sobie kartę Rossnę? Ja tak i dostałam maila, że jeśli przy zakupach pokaże aktywną kartę to dostanę olejek na rozstępy za 1 grosz. Próbowałam w jednym Rossmannie, ale tam coś nie chciało wczytać, muszę iść do innego. Kasjerka stwierdziła, że może powinnam coś kupić z oferty ciążowo-dziecięcej żeby załapało, ale w mailu nic o tym nie widziałam.
Komuś się udało dostać? -
Ja używam balsamu liren 'bede mamą', ogólnie znajoma kosmetyczka poleciła mi wszelkie kosmetyki liren...
ponoć sa najbardziej przyswajalne przez skórę i maja bardzo dobry skład, a przy tym dość przystępna cenę
Ogólnie balsam ze swoje strony mogę tez polecić ze względu na ładny zapach
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH