Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:53

easymum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:54

• Luna1 Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka- powiedz mu, że facet będzie dokładnie i szczegółowo mówił o fotelikach, atestach, o zasadach przewożenia dziecka, o pasach i adapterach dla kobiet w ciąży itd. No a na kursie pierwszej pomocy- nauczy się jak Ci pomóc w razie zasłabnięcia, albo utraty przytomności, czy zaniku tętna. Ja strasznie żałowałam, że mój nie mógł ze mną pójść- bo kilkadziesiąt innych kobiet było z partnerami (niektóre z mamami, koleżankami).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:21

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:54

eM, Luna1 lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Em ja idę na warsztaty w Katowicach 12.03. A tak w ogóle dzień dobry dziewczyny :)

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny w diagnostyce jestv promocja na pakiet badan dla kobiet w ciazy. Pakiet kosztuje 99 zl zamiast 270 .. Moze kogos to zainteresuje :)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:20

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Witam sie z rana.

Wczorajsza wizyta zaliczona raczej do udanych, chociaz z polzna to sie chyba pogryze do konca ciazy. Z dzieckiem wsio ok. Przeziernosc 1,5 . 7,5 cm wzrostu. Kosc nosowa ponoc widoczna. Lekarz sie zloscil bo chcial zrobic usg przez pochwe a macica po cieciu tak sie ulozyla ze dziecko lezalo wylacznie pionowo.

Najprawdopodobniej bede rodzic przez cc. Powiedzial mi ze jak bede chciala sprobowac i dziecko bedzie mniejsze to moge podejsc do sn. Ale ja chyba wole cc.
    U mnie w 12 tyg i 2 dniu małe miało właśnie 7,5 cm i to odpowiada 13 tydzień 3 dzień..kurcze boję się że urodzę jakiegoś kolosa :-/

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufffff... jeden dzien nieobecności i tyle do nadrobienia =)
    Na początku gratuluję wszystkich wczorajszych wizyt... najważniejsze, ze z maluchami wszystko dobrze =)

Skabarka u mnie mąż też jakoś średnio chętnie zareagował na te warsztaty... ale powiedziałam, ze musi iść koniecznie ;p
    Ps. Pyyyyszne masz dziś śniadanko =)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja chałkę z dżemem wałkowałam do tej pory większość ciąży i tak mi smakowała :-)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:20

Gusiak lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chałka dzisiaj robi furorę =))
    aż chyba jutro też zjem takie śniadanie... takiego mam smaka =)

Za to z obiadem dzis mam problem... kompletnie nie mam pomysłu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:16

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a za mna ostatnio chodza truskawki. Tak wiem, ze te co teraz sa w sklepach to zagraniczne i nie takie smaczne jak nasze ale coz :-) i tak dzisiaj na obiadek bedzie makaron z truskawkami i jogurtem mniam mniam

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż bardzo optymistycznie zareagował na te warsztaty, mówi że bardzo chętnie pójdzie bo przecież tak skąd będzie wiedział co robić jakby się maleństwo np. zakrztusiło :) także dumna jestem z jego postawy. Znajoma z kolei idzie 12 do Katowic z siostrą bo jej stwierdził ze po co on ma iść jak tam same baby będą i pewnie nic się nie dowie co już wie..

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Jakoś tak szaro i przygnębiająco dziś za oknem, chciałabym trochę słoneczka. Ja jadłam tylko chałkę chyba przez trzy tygodnie na początku ciąży i jakoś tak mi zbrzydła :P

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie zrobiłam smaka na gofry ale najszybciej w niedziele zrobię na spokojnie z rana :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makaron z truskawkami i jogurtem tez bardzo lubię, tyle że na obiad u mnie odpada...
    mąż nie jakoś nie rozumie połączenia owoców z makaronem ;D

Chyba, ze jakoś wybrne robiąc dla męża do makaronu jakieś miesiwo =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka a co mąż powiedział? czemu nie chce isc?

ja wczoraj zadzwonilam do mojego i mowie mu ze 17 marca sa darmowe warsztaty dla kobiet w ciazy i ze beda gadac o pierwszej pomocy i fotelikach i takich tam i czy pojedzie ze mna a on ze tak :) nawet nic nie dopytywal odrazu sie zgodzil:) w sumie nie spodziewalam sie innej odpowiedzi, w koncu to nasze pierwsze dziecko wiec na pewno warsztaty sie przydadza:)

• eM Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom mój też bez problemu chciał iść, jedyne jego wątpliwości dotyczyły pracy... Baaa nawet rozważał że może wolne weźmie :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    U mnie w 12 tyg i 2 dniu małe miało właśnie 7,5 cm i to odpowiada 13 tydzień 3 dzień..kurcze boję się że urodzę jakiegoś kolosa :-/
    mi sie wydaje ze na tyk etapie trudno powiedziec jak duze bedzie dziecko. Iza do polowy ciazy byla mniejsza niz wedlug okresu a potem jak przywalila pod koniec ciazu to tylko lekarz wielkie oczy robil. Prognozowal ze bedzie miala 4.6 kg.

‹‹ 475 476 477 478 479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ