Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja tez już bo prenetalnych - wychodzi, że wszystko jest ok. Maluszek ma już 6,15cm. Jeszcze nam nie powiedział czy chłopak czy dziewczynka, powiedział, że jeszcze trochę za wcześnie. Uspokoiliśmy się już, bo jednak stres był. Ja miałam robione w 12t. 5d.
A i dzięki dziewczyny za namiary na te warsztaty bezpieczny maluch - udało nam się załapać na nie:)
Miłego dnia
Misi@, Luna1, Mozjaka, eM, chabasse, kasig, easymum, Wonderland, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Witam dzisiaj, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytki, a ja pędzę na uczelnie,
Nancy masz tą linię na brzuszku, bo ja ciągle nie
W ogóle zauważyłam że brzuch mi rosnie nie do przodu, tylko jakoś tak z boku, wyglądam jak bym nosiła koło dmuchane wokół brzucha
śmiesznie to wygląda
-
Hey, gratuluje wizyt:)
mam do Was pytanie. Na prenatalnych dzidziuś mial 5,4mm a wczoraj przy cytologii lekarz uparł sie na USG i wyszlo ze dziecko ma 4,7. Co o tym sądzić? Wiem tyle ze lezal plecami do nas i spal...moze sie skulił troszke, bo na prenatalnych to szalal okropnie. Przepraszam ze tak marudzę ale nie daje mi to spokoju, bo to 5mm -
nick nieaktualny
-
Justysss jak dzidzia jest skulona to normalne jest że ma mniej, ja mam 2 zdjęcia z prenatalnych z podobną różnicą. Na jadnym dzidzia wyprostowana a na drugim skulona

Rewianka ja miałam prenatalne 11t4d lekarka bez problemu wszystko pomierzyła i nawet zajrzała między nózie
A ja się dziś dowiedziałam że mąż będzie miał na noc
więc bez problemu pójdę na te warsztaty 12go z nim
kto jeszcze idzie teraz w kato?
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Lady ja też nie mam tej lini na brzuszku jak sobie przypominam to mi się pojawiła w 6 mies ☺Lady Savage wrote:
Witam dzisiaj, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytki, a ja pędzę na uczelnie,
Nancy masz tą linię na brzuszku, bo ja ciągle nie
W ogóle zauważyłam że brzuch mi rosnie nie do przodu, tylko jakoś tak z boku, wyglądam jak bym nosiła koło dmuchane wokół brzucha
śmiesznie to wygląda -
nick nieaktualny
-
Lady aż musiałam zajrzeć do brzucha:D Nie mam tej kreski, ale jakoś nie potrzebuję jej hehe. Bardziej czekam na ruchy boba. Niby moja siostra trzy dni później od dzisiaj już czuła, ale u mnie się raczej tak szybko nie zapowiada. W ogóle chyba mi brzuch zmalał przez tą chorobę:p
-
ja chciałam iść 12 w kato na te warsztaty ale nie dam rady, zresztą wydaje mi się, że troszkę wcześnie jak dla mnie tak bez brzucha iść
ale wyczytałam, że w czerwcu są w sosnowcu także na pewno się wtedy wybiorę zaraz się nawet zapisze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No troche wczesnawo, ale co mi tamkarolcia87 wrote:ja chciałam iść 12 w kato na te warsztaty ale nie dam rady, zresztą wydaje mi się, że troszkę wcześnie jak dla mnie tak bez brzucha iść
ale wyczytałam, że w czerwcu są w sosnowcu także na pewno się wtedy wybiorę zaraz się nawet zapisze 
jak teraz mogę iść to nie będę czekać na czerwiec 
Tak w ogóle, są jeszcze inne warsztaty:
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html
agniesja lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dzień dobry z rana
u mnie brzucha nie widać i nie wiem kiedy ujrze taki fajny ciążowy brzuszek co do kreski też jeszcze nie mam gardło mniej boli u lekarza byłam i załatwiłam zwolnienie z z zajęć wiec do końca tygodnia w domu siedzę by wykurowac się co na obiad nie wiem a przede wszystkim musze śniadanie zjeść i kompletnie nie wiem co. Katar tez juz mam mniejszy.